Исландска компания пуска евтини самолетни билети от САЩ за Европа


Исландска компания пуска евтини самолетни билети от САЩ за Европа
11 Януари 2017, Сряда


Нискобюджетни авиолинии WOW готвят полети за под 70 долара

Автор: Десант

Исландските бюджетни авиолинии WOW готвят полети от Лос Анджелис и Сан Франциско до четири дестинации в Европа, като цената на билета в едната посока може да падне под 70 долара.

Във вторник от компанията обявиха, че пускат линии от Маями и Бостън до Исландия за 99 долара в едната посока. Нейни самолети ще извършват полети до Париж, Лондон, Амстердам, Берлин и Франкфурт от Бостън срещу 129 долара и от Маями срещу 149 долара.

Най-атрактивно обаче изглежда линията от Калифорния, чиито билети могат да паднат до 69,99 долара.

В официалното си съобщение от WOW посочват, че тези цени ще бъдат предлагани за опеделен период от време, отбелязва CNBC. Ако обаче запази подобни стойности на билетите си и занапред, ще влезе в остра конкуренция с лидера на пазара за евтини презокеански пътувания "Norwegian аir", която също обеща полетите през 2017 г. между САЩ и Европа да са за 69 долара.

Потребителите, които се канят да резервират следващия си полет с WOW обаче трябва да имат предвид, че в тази стойност влиза само гарантираното място във въздушния лайнер. За всичко останало те ще трябва да платят допълнителни такси.


В категории: Новини , Свят

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки