Лешници топят камъни в бъбреците


Лешници топят камъни в бъбреците
03 Октомври 2016, Понеделник




Автор: Десант

Тези, които страдат от песъчинки и камъни в бъбреците, знаят много добре колко мъчително е това заболяване и сме убедени, че са пробвали много начини да се отърват от тези образувания.

Тук представяме една изпитана от нашите читатели рецепта, за която есента е най-подходящия сезон за изпълнение – защото са нужни лешници, а по това време на годината те са скоро набрани и вече добре изсушени.

Взимат се 2 шепи счукани заедно с черупките лешници и се заливат с 1,5 л вода. Съдът се слага да се вари, докато течността изври почти наполовина или най-малкото половин литър от нея.

Готовата отвара се прецежда и от нея се пие 3 пъти на ден по 1 чаша преди хранене. Останалото количество трябва също да се изпие до края на деня, като най-добре е това да стане преди лягане.

Сварените лешникови ядки пък се отделят и се изяждат.

Обикновено още същата нощ след като се направи това, камъните се изхвърлят. Това неизбежно е съпроводено със силни болки, но пък ефектът е поразителен и се слага край на този здравословен проблем.

При камъни в бъбреците се пие и чай от хвощ. Той се приготвя като 2 с. л. от билката се варят в 400 мл вода в продължение на 10 минути. Пие се 3 пъти по 1 чаша, подсладена с 1 с.л. мед.



1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
03.10.2016 09:57:50
0
0
NAI-DOBROTO SREDSVO E: SOK OT 4ERNA RJAPA/RAZREDEN S MINERALNA VODA I 3-4 KAPKI LIMONOV
SOK/.24-4ASA NE SE XRANETE,A PIITE SAMO RAZREDENIJA SOK.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки