Френският "Канал+“ засне филм за Разград и "Лудогорец"


Френският
Снимка: Екип 7
28 Септември 2016, Сряда


Лентата ще бъде излъчена преди мача с „Пари Сен Жермен“

Автор: Десант

Екип на френската спортна телевизия „Канал +“ снима филм в Разград за българския шампион „Лудогорец“, съобщава изданието „Екип 7“. Чуждестранните журналисти са пристигнали в града броени дни преди Орлите да се изправят срещу футболистите от „Пари Сен Жермен“ в двубоя от груповата фаза на Шампионска лига.

Екипът на френския канал е заснел кадри от тренировъчната база „Гнездо на орли“ и е взел интервю от изпълнителния директор на клуба Ангел Петричев.

„Лудогорец“ прави блестяща реклама на града не само в Европа, а и в цял свят. Това, от своя страна, е една добра възможност за привличането на нови инвеститори “, коментира главният редактор на разградската медия Митко Ханчев пред камерата на „Канал +“.

За да се запознаят отблизо с играта на „Лудогорец“, пратениците на френския спортен канал са заснели в Стара Загора  двубоя на тима с тамошния „Верея“.

Целият филм за българския шампион ще бъде излъчен по френската телевизия „Канал +“ един час преди големия двубой между „Лудогорец“ и „Пари Сен Жермен“, който ще се играе в сряда на стадион „Васил Левски“.

Канал +“ се гледа от десетки милиони зрители не само във Франция и във френскоговорящите държави в Европа и Африка, но и в десетки други страни.

Очаква се материалът за развитието на тима и утвърждаването му на европейската футболна сцена, както и за значението му за Разград и региона, да бъде гледан от над 30 милиона зрители по цял свят.


В категории: Новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки