Букети. Мълчаливо.


Букети. Мълчаливо.
Европа е изправена пред Злото в най-чистата му форма. От сълзи и мълчаливи протести няма полза
30 Юли 2016, Събота


Овце на заколение имат повече достойнство и храброст

Автор: Веселин Максимов maximov@desant.net

Гледах репортаж и се чудех дали да вярвам на очите си. Зрели жени и мъже, застанали на крайбрежния булевард в Ница, където мръсното копеле размаза с камион около стотина души, си подаваха... букети. Мълчаливо, защото така показвали, че не ги е страх. Букети, представяте ли си?!? Това не е на ръба на разума. Отвъд неговия пре-дел е. Това не е християнство „ако те ударят по едната страна, обърни и другата”, това е стадо овце, тръгнало към кланицата с гордо мълчание, вместо с оглушително блеене.

Предполагам, че и горкият свещеник, когото тези уроди заклаха като прасе в църквата, им е простил още в момента, в който ножът е опрял гръкляна му. А може и да не е. Но ваклите овце на толерантността и приятели на терористите сигурно твърдят, че благо им е рекъл „прости им, Господи, те не знаят какво правят”.
Бог тук няма нищо общо. Тук въпросът е „Ние или те”. Вместо жителите на Ница да се изправят и ревнат, че всеки джихадистки изрод, дръзнал само да си помисли да взривява, коли или гази, ще бъде безжалостно убит и поруган, за да не отиде в скапания си Рай, а всяка негова издънка или приятел ще изгние в зандана, те си подаваха букети.

Как беше? „Не всеки мюсюлманин е терорист.” Тогава за пореден път да помоля толерантната сган за обяснение защо така всеки изверг, който през последните години окървави Европа, е от тази „религия на мира”?
Та как пък ни един будист не нарами раница с динамит и пирони, та не се взриви на летище или в метро? С Андерш Брайвик ли ще ми опонирате, толерасти? Едно име срещу десетки. Един луд срещу стотици, планирали с хладен ум и убили стотици.
Но говорителката на правителството на ФРГ Улрике Демер след поредната стрелба призова „да не се отъждествяват терористичните актове с пристигналите в страната бежанци. Мнозинството терористи, извършили атаки в Европа през последните месеци, не са бежанци”.

Не са, зер! Не са от днешните. Потомци на такива са. Второ или трето поколение. Които сте посрещнали с хляб и сол, на които сте предложили работа и образование с надеждата да се интегрират и станат пълноправни членове на вашето общество.
На това, в което до оня ден не ни пускахте, нас, източноевропейците, и ни мислехте за хора от низша раса. Ето един такъв „не бежанец” заколи с мачете млада жена. В толерантната ви, разяждана от вина за Хитлер, бюргерска Германия.
И като стана въпрос за исторническия комплекс, стига с тази „вина на белия човек”! Какво са виновни днешните обикновени жители на Европа, че преди толкова столетия пра-пра-пра-прадядовците им авантюристи са вършили гадости на път за и около Божи гроб, с големи кръстове на мантиите?

Чувството за вина е едно от най-деструктивните качества на съвременния човек, ако не сте чели Фройд в библиотеката, поне малко психология в училище не сте ли слушали?
Виновни са алчните копелета, като оня белгийски крал, сключил със Саудитска Арабия (ето там е сърцето на злото) договор за добив на петрол, срещу това в бялата му страна в самото сърце на Европа да поникнат джамии и мюзеини да вият като чакали от тях по пет пъти на ден. Как се казваше кварталът, „Моленбек”, май.
Виновно е онова правителство, зад Океана, което „разглежда като стратегически партньор” този или онзи сатрап в Близкия изток, а целта е само да цица от него нефт. Ето това са тези, които трябва да чувстват вина, а не вече хилядите жертви на радикалния ислямистки терор. И техните (все още) останали живи сънародници.

Вина трябва да чувстват безумните глупаци, които наричат „отделни случаи” масовите убийства. И ги представят на обществото като случаи на ревност, моментна загуба на разсъдъка или по всякакъв извратен начин, а не казват, че Европа е изправена пред Злото в най-чистата му форма. Звяр, който не разбира от толерантност, чиято цел е над християнската земя да няма кръст, а полумесец. Без значение как ще постигне това.
И всеки мазен плач „да не бъдем крайни, да не се настройваме срещу бежанците” е жалко малодушие, наказвано точно както през последните дни – с мачете. Чудя се как оня гад не е използвал ятаган.

Няма бежанци, не го ли разбирате, толерастки жертви? Бежанците свършиха, от Сирия който можа, се изнесе. Към Европа пъпли всякаква сган, откъдето се сетите. Която я мързи да работи, пише се репресирана и иска тук, да лежи на социала.
А когато й откажат, защото няма причина за това, изведнъж рязко се „радикализира, но не можем да кажем със сигурност къде, тук или в родната си страна”, прави си шахидски пояс и взривява сто бели граждани на Стария континент, които нямат молекула вина за това, което му се е случило.

Обръщам се и към нашите ревльовци, които скърбят със сълзи и носни секрети за клетите бежанци, майки с деца, с бради до пояса (в отлична спортна форма, според главния секретар на МВР), а тези, които се опитват да говорят и пишат истината, наричат „расисти”, „фашисти” и със сатанинска радост и усърдие предават на международния съд за защита на човешките права.
Ей, ревльовци! Уродът, който последно се взриви в Ансбах, е бил няколко месеца в България. И трябвало да го върнат отново тук, защото там му отказали гражданство. А ако го беше направил в центъра на София? Щяхте да си подавате букети мълчаливо ли?


В категории: Коментари , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки