Седмичен хороскоп


20 Май 2016, Петък


20 - 26 май 2016 г.


Овен Постарайте се да насочите своята вътрешна енергия в безопасно русло. Само от балансираното ви поведение зависят успехите ви. В същото положение са и отношенията ви с противоположния пол, и емоционалният ви живот като цяло. Не губете време в самосъжаление, не се отпускайте. Вашият професионализъм обезателно е забелязан и оценен по достойнство. Разположението на звездите предрича успех в деловите ангажименти.

Телец Завидната ви работоспособност помага да постигнете удивително много. Така вашата енергичност се отразява положително на крайните резултати. Трябва да бъдете изключително внимателни и да не взимате прибързани решения. Може да се почувствате напрегнати. Бъдете прекалено внимателни с колегите си, за да не нараните самочувствието им. Възможно е да предизвикате завистта им. Не им давайте повод.

Близнаци Различни забрани и отлагания са част от пречките, които подлагат на изпитание вашата решителност. Старайте се да не прахосвате времето си напразно и гонете своите цели. Високомерието може да ви попречи да се вслушате в съветите на по-опитни и разумни личности. Вероятно е да получите отдавна чакани пари. Подемът на жизнените ви сили способства за положителни промени в личния живот. Всяко участие в колективен проект се оказва успешно.

Рак Не бива да се затваряте в себе си, защото така мрачните мисли може да ви обсебят напълно. Бъдете по-открити и търсете добрите черти в хората. Позитивният ви поглед върху нещата може да ви направи желани събеседници и компаньони. Ще се наложи да проявите внимание във всичките си действия. Не се доверявайте на късмета си. Сега всичко зависи от вашата воля. Графикът ви става по-натоварен и някои ангажименти могат да останат неприключени.

Лъв Разположението на звездите автоматично ви кара да бъдете по-съсредоточени и да проявявате повече деловитост в действията си. Внимавайте в приказките. Острите съждения могат да станат повод за скандал. Така може да нараните близък човек. Това е време на пробуждане на самосъзнанието. Периодът е подходящ за развитие на таланта и търсене на нови способи за самоизразяване.

Дева Рядката ви способност да анализирате събитията и да съпоставяте фактите е вашият помощник в множеството ситуации, в които изпадате. Завидната ви работоспособност и умение да се концентрирате върху проблемите ви помагат да успеете при реализацията на поставените цели. Седмицата е изпълнена с възможности за различни провокации и конфликтни ситуации. Не е изключено изясняване на отношенията с някои от обкръжаващите ви.

Везни Периодът е благоприятен за творческа дейност, делови срещи и активен труд на чист въздух. Посветете част от времето си на размисъл и самообразование. Служебните пътувания и излизания може да доведат до откриване на нови възможности. Вашата интуиция ви помага да разберете кой ви е истински приятел и кой – не. Сплетните на недоброжелателите могат да объркат вашите планове. Постарайте се да ги запазите в тайна.

Скорпион Интересен период за набиране на нови впечатления и получаване на положителни емоции. Когато са далеч от дома, мнозина са склонни повече да рискуват, за да се самоизтъкнат, но едва ли това е най-добрият начин. Желанието за съвместна дейност и сътрудничество се засилва и в отговор вие получавате щедрата подкрепа на обкръжаващите ви. Възможно е да възникнат нови партньорски отношения и започването на съвместен бизнес.

Стрелец Периодът е изпълнен с различни спорни ситуации, които отнемат голяма част от времето ви. Пренебрежително отношение към околните или високо мнение за себе си могат да станат причина за недоразумения. Не се страхувайте да бъдете по-смели, вие сте способни да издържите на всяка конкуренция. В общуването с околните може да изпитате разочарование поради интриги и пречки от зложелатели.

Козирог Звездите се отнасят благоприятно към едно по-съзерцателно отношение към света. Активните ви действия може да са успешни само ако обмислите добре всяка своя стъпка. Желателно е да не губите време в празни спорове. Възможно е да станете обект на обществено обсъждане. Близък човек може да ви избави от излишни съмнения и тревоги. Опирайте се на интуицията и здравия смисъл.

Водолей Периодът ви дава силна воля, нарастваща заедно с трудностите, силно изразена упоритост и настойчивост. Всичко това ви помага да се самоутвърдите и да намерите своето място под слънцето. Лъжи, илюзии и ревност може да ви подведат към неразумни постъпки. Не бива да се занимавате с работи, които изискват прекалено внимание. Постарайте се да държите плановете си в тайна.

Риби На този етап е много важно да съхраните добрите отношения с всички. Заредете се с положителни емоции, като се разходите на чист въздух или се срещнете с приятели. Добре е да се въздържате от импулсивни постъпки и резки изказвания. Не взимайте крайни решения. Запазете плановете и намеренията си за себе си. Умението да си държите езикът зад зъбите може да ви предпази от недоброжелатели. Благоприятно е да се отдадете на служебни задължения.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки