Родолюбците с още една структура в Бургаска област


Родолюбците с още една структура в Бургаска област
Към голямото семейство на партията на СКАТ се присъединиха и мнозина от жителите на град Каблешковo
08 Април 2016, Петък


Нова организация на партията на СКАТ бе учредена в град Каблешково в община Поморие

Автор: Десант

Най-българската партия „Национален фронт за спасение на България“ продължава активно да разширява своята мрежа от структура в Бургаска област. Към каузата на патриотите на 3 април се присъединиха и десетки жители на град Каблешково, където бе създадена организация на родолюбивата формация.

На учредителното събрание в салона на местното читалище „Атанас Манчев“ присъстваше и регионалният координатор за Бургаска област Ангел Божидаров. Пред него присъстващите изразиха своето убеждение, че НФСБ е единствената политическа сила, която чрез своите народни представители от коалиция „Патриотичен фронт-НФСБ и ВМРО“ защитават интересите на обикновените трудови българи.
Новата структура на патриотите бе оглавена от Стоянка Мерджанова, която бе избрана за председател от присъстващите с пълно единодушие.

„В Каблешково са нужни много и решителни промени. Градът ни от години няма истинска канализация, ползваме септични ями а инфраструктурата е в много лошо състояние. От Община Поморие обещават да я ремонтират, но резултат не сме видели до ден днешен. В същото време в циганската махала улиците са прясно асфалтирани, а осветлението бе ремонтирано само преди месец. Причината за това е, че на всеки вот местната власт разчита на купените гласове на ромите. За да се промени това, трябва да привлечем всички истински патриоти в Каблешково в редиците на НФСБ. За мен това е партията, която носи надежда за нашето градче“, заяви Мерджанова.
Нейна дясна ръка ще бъде Иван Генов, който бе избран за секретар на местните родолюбци.

След избора на ръководство се проведе открита дискусия, в която жителите на градчето споделиха най-големите си тревоги. Освен дългогодишните проблеми с липсата на канализация, това са циганската престъпност, която от години тормози тукашното население, безработицата и липсата на европейски субсидии за фермерите от региона.
Държавата не помага на местните дребни и средни производители, следствие на което през последните години те са изправени пред фалит. Регионалният координатор Ангел Божидаров се ангажира да съдейства и да запознае депутатите с проблемите на града.

„Учредяването на структура на Националния фронт в Каблешково стана изцяло по инициатива на местните симпатизанти и съмишленици на партията. Хората тук са много огорчени от властта, която напълно ги е изоставила и се грижи само за циганите. За тях Националният фронт е първата политическа сила, която се интересува от техните болки и проблеми. Ние няма да ги разочароваме“, обобщи в края на учредителното събрание Божидаров.
Той добави, че през следващите седмици предстои създаването на партийна организация и в друг град от Бургаска област – Българово.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки