Седмичен хороскоп


25 Март 2016, Петък


25 - 31 март 2016 г.


Овен Вашето силно изразено духовно начало и подчертана индивидуалност привличат нови приятели. Имате възможност да накарате другите да ви оказват съдействие. Осъществявате важно запознанство с влиятелен човек. Решителността и дързостта са ви от полза при преодоляването на проблемите. Те изискват нестандартни решения и променени стратегии, за да постигнете успех. Така всяко начинание е щастливо.

Телец Вашият живот преминава на друго ниво на развитие. Възможно е да започнете нова дейност. Не бива да пропускате своя шанс! В своите действия и намерения разчитайте на подкрепата на близки хора. Проявете цялата си решителност за постигане на целите си. Предвидливостта ви и добре обмислени планове ви позволяват да успявате навсякъде. Разчитайте на опита и интуицията си.

Близнаци В резултат на правилната тактика може да възникнат благоприятни обстоятелства за правене на реални планове и интересни срещи. Това се отнася особено за представителите на творческите професии. В партньорските отношения е необходима повече свобода, но не е известно кой иска по-голяма независимост - вие или вашият партньор. Избягвайте да се отнасяте самоуверено към критиката, отправена към вас по едни или други причини.

Рак Използвайте всяка възможност да проявите своята активност, която може да ви издигне в кариерата. Внимавайте в отношенията си с околните. Сдържайте своите емоции. Може и да ви се наложи да отстоявате себе си в неочаквани ситуации и да гледате проблемите в очите. Не губете присъствие на духа и се старайте да сдържате емоциите си. Това е вашият коз. Запазете баланса на вътрешната си енергия. Опитайте се да премислите всичко. 

Лъв Животът ви започва нов етап в развитието си. Не е изключено това да е свързано с изменение на общественото положение или служебния ви статус. Вероятно е романтично запознанство. Във вас се засилва желанието да контролирате работата си. Определете отношението си към колегите. Откажете се от двойнствеността си и намалете малко прекалената динамика на живота си.

Дева Движейки се напред постепенно, помнете, че трябва да сте умерени и спокойни, само така може да постигнете успех. Укрепете здравето си. Жизненият ви потенциал е на високо ниво. Нараства интуицията ви. Звездите ви предупреждават да не бъдете прекалено амбициозни, защото вашите действия могат да се обърнат срещу вас. Съдбата проверява вашата целеустременост и вяра в житейските принципи. Трябва да бъдете упорити.

Везни Чувствате се уверени и това ви прави обаятелни. Така може да преодолеете всички пречки по пътя към успеха си. Ако имате приятели, които не сте виждали дълго време, организирайте среща с тях. Периодът е благоприятен за постигане на намерения както в службата, така и свързани с лични планове. Отговори на много въпроси може да получите общувайки и сътрудничейки си с други хора. Очите ви се отварят за нови възможности.

Скорпион  Всяко добре обмислено начинание може да ви донесе добри резултати. Но не бива да оставяте всичко на съдбата. Въздействайте на ситуациите, пазете се от резки смени на настроението. Възможно е да ви обхване оптимизъм, а после отчаяние. Трябва да се настроите за активни действия. Научете се правилно да разпределяте и насочвате своята енергия. Опитайте да сдържате негативните си емоции.

Стрелец Активността ви в този период е висока и поради това шансът за възникване на романтична привързаност е по-висок от когато и да било. Възможно е познанство или непредвидено стечение на обстоятелствата, което да ви донесе интересни преживявания. Проявете решителност и предприемчивост при постигане на целите. Търсете нестандартни решения на проблемите. Всяко начинание, даже най-рискованото, може да се окаже успешно.

Козирог Звездите ви предвещават късмет. Можете смело да прилагате рисковани ходове, да планирате това, за което сте се страхували досега. Пътуванията и общуването с интересни хора ви изпълват с ентусиазъм и ви стимулират за личностна изява. Не приемайте кардинални решения, защото всяка ваша постъпка може да се обърне срещу вас. Трябва да разделите служебните от семейните проблеми.

Водолей Повишава се жизненият ви потенциал и енергия. Може да ви се отдаде възможност да привлечете на своя страна интелигентни и образовани хора. Необходимата информация буквално сама намира този, за когото е предназначена, трябва само да умеете да виждате и да чувате. Седмица, предназначена за проверка на плановете. Съдбата поставя на изпитание твърдостта ви и умението да правите компромиси.

Риби Времето ви е разкъсано между служебни ангажименти и семейни задължения. Опитайте се да разделите проблемите. Погледнете по-практично на нещата и защитавайте своите интереси. Ако сте по-чувствителни като натура, това може да ви накара да се почувствате неудовлетворени. Духовните ви търсения може да ви помогнат да се пренастроите вътрешно и да се заемете със саморазвитие. Усещате прилив на сили и увереност.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки