Седмичен хороскоп


03 Март 2016, Четвъртък


3 - 10 март 2016 г.


Овен Жизненият ви потенциал е висок, но бъдете внимателни, тъй като излишната ви енергия може да затрудни общуването ви. Звездите ви предупреждават за възможни разправии, предизвикани от тайни недоброжелатели или открита агресия. Бъдете въздържани и не се поддавайте на изкушенията и съблазните. Противопоказни са всякакви рискове. Залагайте на сигурни и изпитани начини. Към края на седмицата предприемете някакво пътуване.

Телец Пред вас се разкриват широки възможности за творчество и изява. Успех ви очаква само от индивидуалния труд. Успешни са рискованите вложения и нетрадиционният бизнес. За това ви помага и умението ви да планирате рационално времето и силите си. В края на периода въпреки умората се налага да вложите много ентусиазъм и сили, за да завършите всичко, което сте набелязали.

Близнаци Жизненият ви потенциал се намира на ниско ниво. Налага се повече от обичайно да отделите време на служебни и обществени проблеми. Възможно е много от вашите намерения да срещнат тиха съпротива и надеждите ви да не се осъществят. Това може да доведе до известен спад на настроението и да загубите интерес към някои планове. В резултат на това се снижава деловата и творческата ви активност.

Рак Звездите ви предричат успех в допълнителни ангажименти. Съдбата отново подлага на изпитание търпението и принципите ви. Всяка търговска дейност трябва да бъде изпипана много внимателно. Не се впускайте в ненужни спорове. Жените от знака трябва внимателно да преценяват своите нови познанства. Мъжете от зодията не бива да поемат рискове в дейности, от които не разбират достатъчно. Старайте се да имате силна воля.

Лъв Нужно е да бъдете внимателни и предвидливи при изпълнение на служебните си задължения. Звездите ви съветват да не бъдете прибързани в решенията си и да не се занимавате с неща, които изискват внимание и точност на изпълнението им. Стремежът към личен авторитет и липсата на откровеност може да се отрази на взаимоотношенията ви с околните. Използвайте времето на творческите си възможности.

Дева Излишъкът на енергия може да се окаже разрушителен. Вероятно сте невъздържани. Но от вашето поведение зависи финансовото ви бъдеще. Отношенията ви с другия пол – също. Не се отпускайте и не се занимавайте с дреболии. Започнатото сега ще има отражение и занапред. Вашите финанси са в нестабилно състояние. Звездите не ви препоръчват безсмислени рискове. Ограничете покупките си. По-добре е да снижите активността си и да изясните целите си.

Везни Периодът е благоприятен за колективни занимания. Послушайте съвета на свои приятели. Техните разсъждения са правилни и точно навреме. Периодът носи засилена чувствителност и слабост пред съблазните. Не правете грешки в работата и личния си живот. Събитията действително изискват внимателни оценки. Проявете активност и не се оставяйте на течението

Скорпион Имате трудности при оценка на ситуацията. Смирете горделивостта си и се постарайте да участвате в съвместните действия съобразно общите цели. Периодът е благоприятен за пътуване и командировки. Може да се случи нещо, което сериозно да повлияе на вашата работа. Особено внимателни трябва да бъдат държавните служители. Те трябва да отчитат всички нюанси на ситуацията около себе си и след това да действат.

Стрелец Мъжете от знака изпитват резки смени на настроението и необяснимо безпокойство. Това им пречи много в ежедневните занимания. Постарайте се да не се затваряте в себе си. Откровен разговор изяснява нещата. Жените от знака могат да положат основата на финансовия си успех. Не бива обаче да споделяте плановете си с други хора. Иначе нещата няма да се сбъднат. Постигате пълен успех само при условие че се вслушате в мнението на околните.

Козирог Периодът символизира успех във всички дела. Съумявате да преодолеете съмненията си. Вие сте способни да излезете с чест от заплетена ситуация. За реализиране на вашите стремежи трябва да се въоръжите с търпение. Сериозно внимание обърнете на срещите и контактите. Не бива да се отдавате на мрачни чувства. Само с положителна настройка може да разрешите възникнали проблеми.

Водолей Постарайте се да проявявате мъдрост и такт, за да не се пораждат конфликтни ситуации. Внимавайте с покупките си, може да съжалявате за хвърлени на вятъра пари. Седмицата предразполага към нови истини и проявление на творческия ви потенциал. Ако ви предложат нова работа, съгласете се веднага. Звездите ви предвещават успехи и в любовта. Възможно е ново познанство.

Риби Очаква ви динамичен и изискващ доста сили период. Не се отпускайте и не се занимавайте с дреболии. Препоръчва ви се да концентрирате всичките си сили към служебните ангажименти. От техния успех зависи финансовото ви състояние. Изпускане на нещо важно сега, много трудно се наваксва после. Имате дълбока проницателност, която ви позволява буквално да четете мислите на други хора и да проникнете в чужди тайни.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки