Представителите на НФСБ в местната власт проведоха семинар


Представителите на НФСБ в местната власт проведоха семинар
По време на семинара кметовете и общинските съветници от НФСБ от цялата страна очертаха приоритетите в своята работа през 2016 г.
12 Февруари 2016, Петък


Общински съветници и кметове от редиците на патриотите продължават да работят в защита на обществения интерес

Автор: Десант

Ръководството на „Национален фронт за спасение на България“ проведе на 6 февруари в Златоград семинар с представителите на родолюбивата формация в мастната власт от цялата страна. На срещата кметовете и общинските съветници обсъдиха и анализираха резултатите от работата си в периода от местните избори до края на януари 2016 г.
На събитието присъстваха лидерът на НФСБ Валери Симеонов, заместник-председателят на партията Данчо Хаджиев, народният представител Христиан Митев и секретарят на патриотичната партия Мария Петрова.

„По пътя на обмяната на идеи и опит в Националния фронт се стремим да помогнем на всички наши представители в местната власт. Общинските съветници от НФСБ споделиха със своите колеги важни и успешни инициативи, за да могат те също да ги приложат“, поясни Валери Симеоново.
Той добави, че предстои много работа за защитаването на националните интереси.

Принципите, които ще продължават да отстояват представителите на НФСБ в местната власт, са компетентността, професионализмът и отговорността. „Именно с тези „оръжия“ ще продължим борбата си с кметовете феодали, корупцията и съмнителните сделки в общинските съвети. Голяма част от докладните записки на съветниците от Националния фронт се приемат от местните парламенти и най-важното е, че се посрещат положително от жителите на съответните селища“, отбеляза лидерът на партията на СКАТ.

Общинският съветник от партията на СКАТ в Разлог Цветанка Юрукова обобщи мнението на колегите си, че ще продължат да налагат една различна ценностна система в местните парламенти, чиято основна цел е защитата на обществения интерес. „Съветниците, избрани с гласовете на НФСБ, са смели и родолюбиви българи. Тяхната работа не е лесна, защото те са само по един или двама, а мнозинствата в повечето общински съвети са различни. Въпреки това, аз съм уверен, че те ще защитават успешно основния приоритет на Националния фронт в местната власт – достойна защита и работа за интересите на гражданите“, изтъкна в края на форума Данчо Хаджиев.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки