Седмичен хороскоп


29 Януари 2016, Петък


29 януари - 4 февруари 2016 г.


Овен Звездите ви дават достатъчно енергия да свършите задачите си. Възможно е да ви остане още, която обаче трябва да насочите в нужното русло. Периодът е благоприятен за нови запознанства в личната и интимната сфера. Те могат да прераснат в сериозни и перспективни отношения. Недоброжелатели показват истинското си лице и вече става ясно, че те са ваши врагове и позициите ви са заплашени сериозно. Помнете, че който е информиран, той е въоръжен.

Телец Трудно различавате доброто от злото и това може да ви обърка в преценките. Необходимо е да мобилизирате всичките си сили, и най-вече душевните, за постигане на амбициозни дългосрочни цели. Агресията и великодушието се сменят в зависимост от поведението на хората около вас. Много силно ви вълнува един семеен въпрос, може да се опитате да го решите без да му давате гласност.

Близнаци Интересни новини може да разнообразят ежедневието ви. Много скоро ви се отваря пътуване. Бъдете внимателни към своите близки, защото думите могат да предизвикат много проблеми. Една от характерните черти на този период се явява дисциплината. Времето е подходящо за творчество и експерименти. В службата ви е различно заради новите задачи, които ви чакат. Можете да се доверите на интуицията си, тя е силна и е вероятно да ви спести излишно лутане.

Рак Кариерата ви е в центъра на вниманието. За да вървите нагоре, трябва да пожертвате нещо или някой. Жените от зодията няма да имат смелостта, мъжете са по-решителни. Трябва да покажете уважение към началниците си, в противен случай може да си извадят погрешни изводи. Налага се промяна в ситуацията и в методите ви на действие. Животът ви става по-пъстър и богат на емоции. Мислите за другите с добри чувства.

Лъв Периодът е добър за активни действия. Бързо и качествено решавате възникналите затруднения, изпитвате удоволствие от една среща. Получавате известие за решаването на важен за вас въпрос. Новините са добри, можете да се отпуснете и починете няколко дни. Някои действия на хората около вас може да ви ядосат, но като цяло периодът е успешен и ползотворен.

Дева Позитивната ви нагласа ви помага повече, отколкото знанията, които имате. Много е важно да повярвате в успеха си и да покажете на другите, че вярвате. В противен случай няма да ви възложат проекта, който може да ви направи по-успешни и богати. В живота ви може да влязат нови хора. Бъдете добронамерени, мислете в перспектива. Това е вашият коз за деловите проекти, които сте замислили. Пролетта може да бъде много успешна, ако сега не допуснете съществени грешки.

Везни Животът ви става по-уютен и уреден. Показвате качеството твърдост. Даже и да ви притискат от всички страни, отстоявате позициите си. Поговорете с любимите си хора, това може да ви даде сили да продължите напред. Не правете несъвместими неща. И друго, не бързайте. Всичко се оправя с ясна мисъл и детайлно разглеждане на проблема. Задачите и ситуациите през този период изискват точност и прецизност.

Скорпион Достойното ви поведение е забелязано от когото трябва. Именно сега се поставя началото на положителни промени в живота ви. Личност от противоположния пол ви подкрепя в нужния момент. Чест и достойнство, това са ключовите думи за вас. Каквото и да ви сервира съдбата, съумявате да излезете от проблемите с гордо вдигната глава. Енергията ви е голяма, всеки, който застане на пътя ви, го очакват проблеми.

Стрелец Проектите ви тръгват бързо напред. Трябва да се опитате да бъдете лоялни към партньора си. От всяка една грубост, лъжа или манипулация може да произтекат неприятни последици. Може да се скарате или да направите нещо на инат, което е още по-лошо. Прегледайте сметки и документи. Сега трябва да изчистите дългове, стари задължения и несвършени работи. Парите ви са ограничени, направете така, че да има за всяко нещо, макар и малко.

Козирог Жадувате за хармония и спокойствие, не ви се ангажира с активно участие в общи проекти, но ситуацията се променя постоянно и трябва да вземете решение. Изберете прагматичното, емоциите ги оставете да починат. В последно време прекалено много се палите. Давате воля на своята кокетност и очарование. Един нов обожател ви е сигурен. Това може да породи и ревност, особено ако имате сериозна връзка.

Водолей Околната действителност е отражение на вашата вътрешна същност, на вашите помисли и постъпки. Някои чувстват прилив на творчески сили и могат да решат стар проблем по оригинален начин. Използвайте красноречието си, ако трябва да излезете от деликатна ситуация, само то може да ви спаси. Трябва да въведете ред в делата и в душата си. В противен случай всичко може да се обърка.

Риби Периодът крие малка изненада, поднесена от близък човек. Звездите ви препоръчват да бъдете по-сдържани, излишъкът на енергия да го вложите в решаването на стари проблеми, а не в излишни приказки. Желанието ви да експериментирате е много силно. Възможно е да направите нещо нестандартно. Сложен въпрос ви кара да се доверите на непознати хора и нови партньори в бизнеса. Не трябва да пренебрегвате и постоянния си партньор.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки