Един милионер на младежка възраст


Един милионер на младежка възраст
20-годишният милионер Любомир Янчев не се главозамайва от успехите си
18 Декември 2015, Петък


Любомир Янчев е само на 20 години, но върти успешен бизнес, продавайки  изобретението си за дистанционно управление на климатици

Автор: Здравка Христова Снимка: Авторът

Столичанинът Любомир Янчев е само на 20 години, но успешно управлява компания с капитал от над 1 милион лева. И въпреки че е само със средно образование, преподава на студенти в университета. Той е изобретил устройство за дистанционно управление на климатици, с което се спестяват 25 % от сметките за ток, и вече успешно го продава както в България, така и зад граница.

Младежът е роден в София на 21 февруари 1995 г. Има две по-големи сестри – едната е фотограф, а другата е служител в Екологичното министерство.
„Когато бях в първи клас, родителите ни бяха  бедни и нямаха пари да ни купят компютър. Затова една от сестрите ми ме водеше в компютърен клуб. Една от учителките ми започна да ме учи на програмиране и взех да се явявам на състезания. Първата награда, която получих, беше за най-малък участник. После се заредиха и по-съществените ми постижения.

Дойде време да кандидатствам в гимназия. Но учителката ми по математика в седми клас ми остави петица за годината – не бях от любимците й, тъй като веднъж й направих забележка, че е сгрешила една задача, която бе написала на дъската. 
Аз много исках да уча в столичната природо-математическа гимназия, но с тази бележка не можах да вляза и след второто класиране. В този момент ме потърсиха от едно частно училище с изучаване на немски език, впечатлени от постиженията ми на състезанията, и ме поканиха да уча при тях със стипендия“ – разказва накратко средношколските си неволи младежът милионер.

Неговата майка била категорична, че трябва да продължи образованието си в университет. Когато отишъл да си подава документите в НБУ, занесъл цяла купчина  сертификати по програмиране и дипломи от състезания. Приели го да учи безплатно.
След първата година нещата с неговото изобретение потръгнали и той се отказал да записва втори курс. Тъкмо тогава му се обадила секретарката на ректора и му предала неговата покана да изнесе лекция пред абсолвентите. Но макар пак да получил обещание, че ще продължи следването си безплатно, той се отказал и така останал само със средно образование.

Идеята му за изобретеното от него устройство била със звукови команди да си светва лампите, да си прави кафе, да пуска пералнята и бойлера – с две думи да си направи „умна къща“. Разпитвал в специализираните фирми колко струва това чудо и навсякъде получавал отговор: „Скъпо – поне 15 000 лв.”.
„Оказа се, че мога и сам да го направя. Сега го развиваме с моя екип от 13 човека – уточнява Любо. И вметва: – Не плащам много на хората си. Когато пускаме обяви за работа, посочваме: „Ще получавате ниска заплата, ще ви наливаме с тонове кафе, за да вършите много работа”. В крайна сметка екипът ми се получи перфектен. Всъщност хората, с които работиш, са най-важното нещо. Те са по-важни и от добрата идея” – категоричен е предприемчивият младеж.

Когато започнал да представя изобретението си по състезания за млади предприемачи, на няколко пъти се провалял. „Исках да включа с моето устройство осветлението в залата, където се провеждаше един от конкурсите. Естествено, че не успях. Счупих ключа на осветлението, после го ремонтирах и пак нищо. Накрая с мой приятел от екипа ми се договорихме аз да дам командата, а той от копчето да пусне лампите. Заблудихме журито, но по-важното е, че никой не хареса идеята ни и никой не пожела да инвестира в нея” – без притеснение споделя за неудачите си младият изобретател.

Да се заеме сам да прави устройството за дистанционен контрол го насърчил треньорът му по таекуондо Насо, който се занимавал иначе с климатици. Той често настоявал Любо да изобрети нещо, което да продават. И когато уредът за дистанционен контрол на климатиците бил готов, седнали да мислят какви пари да му искат. Накрая заковали цената му на 140 лв. За един месец обаче треньорът му продал само две бройки. „Бизнесът не е идеята. Бизнесът не е сбъдване на мечти. Най-важни в него са продажбите“ – обяснява философията на успеха си Любо. И съветва: „Дайте си реална сметка дали идеите ви могат да изкарват пари и едва тогава работете. Научете се да казвате „не“. Ако едно нещо ще ти загуби времето, а резултатът няма да те задоволи, просто кажи „не”.

Първият инвеститор, който го подкрепил сериозно, не се интересувал толкова от идеята му, а от това какъв човек е самият той, каква е жизнената му философия. И му дал 50 000 евро. Неотдавна получил още половин милион за развитие на пазари за изобретението си в чужбина. Все още води преговори  за внедряването му с две турски фирми, производителки на климатици, както и с голям български производител на бойлери. Тече и договорката с една великотърновска фирма, която да произвежда технологичното чудо.
Компанията на двадесетгодишния младеж вече има търговски представители в Испания и се кани да навлезе на пазарите и в Словения, Словакия, Гърция, Турция, Хърватия и Италия.

Името на изобретението му е „Мелиса“. Интересна е историята за това как се е спрял на него. „Бях нарекъл устройството „Деница“, както се казваше тогавашната ми приятелка. Но звуковите команди нещо не сработиха както трябва и лампите не искаха да се светват. Случайно написах Мелиса и в 3 часа през нощта осветлението в апартамента на родителите ми се включи. Така остана това име”, разказва Любо.
Когато го питам какъв съвет би дал на връстниците си, той отговаря с думите, които чул преди няколко дни от един таксиметров шофьор: „България ще се оправи, когато всички вършат това, което харесват и обичат”.


В категории: Общини , Горещи новини

24
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
24
BARTON MEMORIAL HOSPITAL
15.09.2023 23:52:13
0
0
Искате ли да купите бъбрек или да продадете своя бъбрек? Ако търсите възможност да продадете бъбрека си срещу пари поради финансови затруднения и не знаете какво да правите, свържете се с нас днес и ние ще ви предложим добри $500 000 за вашия бъбрек. Казвам се д-р Филип М. Аз съм невролог в болница „Бартън Мемориал“, свързана с индианската болница „Бил Рот“, нашата клиника е специализирана в бъбречна хирургия и също така извършваме набавяне и трансплантация на съвпадащи донори.

Ние се намираме в Индия, Турция, САЩ, Малайзия, Индия. Ако се интересувате от покупка или продажба на бъбреци, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Whats-app: +1(850) 3137832
Имейл: memorialbarton@gmail.com


С Най-Добри Пожелания
Главен международен съветник
23
DR GEORGE
08.05.2022 07:12:53
0
0
Искате ли да купите бъбрек или искате да продадете бъбрека си?
Търсите ли възможност да продадете бъбрека си за пари поради финансова криза и не знаете какво да правите, тогава се свържете с нас днес и ние ще ви предложим добра сума пари от 400 000 долара за вашия бъбрек.
Казвам се ДОКТОР ГЕОРГИ и съм нефролог в ГРАДСКА БОЛНИЦА. Нашата болница е специализирана в Бъбречна хирургия, а също така се занимаваме с закупуване и трансплантация на бъбреци с жив и съответен донор.

Намираме се в Индия, Турция, САЩ, Малайзия, Дубай
Ако се интересувате от продажба или закупуване на бъбреци, моля, не се колебайте да се свържете с нас по имейл и Whatsapp.

Имейл: cityhospital7557@gmail.com
Номер на WhatsApp: +14358507085

С НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ
ГЛАВЕН МЕДИЦИНСКИ ДИРЕКТОР
Д-Р GEORGE
22
DR GEORGE
07.01.2022 11:48:06
0
0
Искате ли да купите бъбрек, телесни органи или искате да продадете своя бъбрек или телесни органи? Ако търсите възможност да продадете бъбрека си за пари поради финансова нестабилност и не знаете какво да правите, свържете се с нас днес и ние ще ви предложим добра сума пари от $400 000 за вашия бъбрек. Казвам се DOCTOR GEORGE, невролог съм в ГРАДСКА БОЛНИЦА. Нашата болница е специализирана в бъбречна хирургия, а също така закупуваме и трансплантираме бъбреци от жив донор. Намираме се в Индия, САЩ, Малайзия, Сингапур. Япония.

Моля, уведомете ни, ако се интересувате от продажба или закупуване на бъбреци или органи, моля свържете се с нас по имейл.

Имейл: cityhospital7557@gmail.
Номер на WhatsApp: +14358507085


С Най-Добри Пожелания
ГЛАВЕН МЕДИЦИНСКИ ДИРЕКТОР
DR GEORGE
21
Nancy Gormley
21.12.2021 00:45:10
0
0
Танай банк татгалзсан уу, эсвэл зээл авахад бэрхшээлтэй тулгараад байна уу, энэ Great Man Paco Loan Company-ийн талаар дэлхий нийтэд мэдээсэй гэж би үнэхээр хүсч байна. Энэ бол 24 цагийн дотор зээл авах боломж бөгөөд энэ нь итгэмээргүй юм. Би Пако Зээлийн Компаниас өөрийн дансанд 39,000 доллар хүлээн авсан. Тэр хийдэг бүх зүйлдээ маш сайн мэргэжилтэн. Пако Зээлийн компани сайн байна. Пако Зээлийн компани сайн байна. 18172866412 эсвэл вэб сайтаар: pacoloancompany@gmail.com
20
Nancy Gormley
21.12.2021 00:43:17
0
0
Танай банк татгалзсан уу, эсвэл зээл авахад бэрхшээлтэй тулгараад байна уу, энэ Great Man Paco Loan Company-ийн талаар дэлхий нийтэд мэдээсэй гэж би үнэхээр хүсч байна. Энэ бол 24 цагийн дотор зээл авах боломж бөгөөд энэ нь итгэмээргүй юм. Би Пако Зээлийн Компаниас өөрийн дансанд 39,000 доллар хүлээн авсан. Тэр хийдэг бүх зүйлдээ маш сайн мэргэжилтэн. Пако Зээлийн компани сайн байна. Пако Зээлийн компани сайн байна. 18172866412 эсвэл вэб сайтаар: pacoloancompany@gmail.com
19
DR GEORGE
25.10.2021 16:41:58
0
0
Искате ли да купите бъбрек или искате да продадете бъбрека си?
Търсите ли възможност да продадете бъбрека си за пари поради финансов срив и не знаете какво да правите, тогава се свържете с нас днес и ние ще ви предложим добра сума пари в размер на 400 000 долара за бъбреците ви.
Казвам се ДОКТОР GEORGE и съм нефролог в ГРАДСКА БОЛНИЦА. Нашата болница е специализирана в бъбречна хирургия, а също така се занимаваме с покупка и трансплантация на бъбреци с жив и съответния донор.

Ние се намираме в Индия, Турция, САЩ, Малайзия, Дубай
Ако се интересувате от продажба или закупуване на бъбреци, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл и Whatsapp.

Имейл: cityhospital7557@gmail.com

С НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ
ГЛАВЕН МЕДИЦИНСКИ ДИРЕКТОР
DR GEORGE
18
DR GEORGE
16.08.2021 09:40:50
0
0
Искате ли да купите бъбрек или искате да продадете бъбрека си?
Търсите ли възможност да продадете бъбрека си за пари поради финансов срив и не знаете какво да правите, тогава се свържете с нас днес и ние ще ви предложим добра сума пари в размер на 400 000 долара за бъбреците ви.
Казвам се ДОКТОР GEORGE и съм нефролог в CITY HOSPITAL. Нашата болница е специализирана в бъбречна хирургия, а също така се занимаваме с покупка и трансплантация на бъбреци с жив и съответния донор.

Ние се намираме в Индия, Турция, САЩ, Малайзия, Дубай
Ако се интересувате от продажба или закупуване на бъбреци, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл и Whatsapp.

Имейл: cityhospital7557@gmail.com
Номер на WhatsApp: +16236665343

С НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ
ГЛАВЕН МЕДИЦИНСКИ ДИРЕКТОР
ДОКТОР GEORGE
17
DR GEORGE
28.07.2021 06:14:00
0
0
Искате ли да си купите бъбрек или искате да продадете бъбрека си? Търсите ли възможност да продадете бъбреците си за пари поради финансова повреда и не знаете какво да правите, тогава се свържете с нас днес и ние ще ви предложим добра сума от $ 400 000 долара за вашия бъбрек. Казвам се ДОКТОР GEORGE и съм нефролог в ГРАД БОЛНИЦА. Нашата болница е специализирана в бъбречна хирургия, а също така се занимаваме с покупка и трансплантация на бъбреци с жив и съответния донор.

Намираме се в Индия, Турция, САЩ, Малайзия, Дубай
Ако се интересувате от продажба или закупуване на бъбреци, не се колебайте да се свържете с нас по имейл и Whatsapp.

Имейл: cityhospital7557@gmail.com
Номер на WhatsApp: +16236665343

С НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ
ГЛАВЕН МЕДИЦИНСКИ ДИРЕКТОР
Д-Р GEORGE
16
DR GEORGE
13.07.2021 08:58:37
0
0
Искате ли да си купите бъбрек или искате да продадете бъбрека си? Търсите ли възможност да продадете бъбреците си за пари поради финансова повреда и не знаете какво да правите, тогава се свържете с нас днес и ние ще ви предложим добра сума от $ 400 000 долара за вашия бъбрек. Казвам се ДОКТОР GEORGE и съм нефролог в ГРАД БОЛНИЦА. Нашата болница е специализирана в бъбречна хирургия, а също така се занимаваме с покупка и трансплантация на бъбреци с жив и съответния донор.

Намираме се в Индия, Турция, САЩ, Малайзия, Дубай
Ако се интересувате от продажба или закупуване на бъбреци, моля, не се колебайте да се свържете с нас по имейл и Whatsapp.

Имейл: cityhospital7557@gmail.com
Номер на WhatsApp: +16236665343

С НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ
ГЛАВЕН МЕДИЦИНСКИ ДИРЕКТОР
Д-Р GEORGE
15
DR GEORGE
22.06.2021 17:28:09
0
0
Искате ли да си купите бъбрек или искате да продадете бъбрека си? Търсите ли възможност да продадете бъбрека си за пари поради финансова повреда и не знаете какво да правите, тогава се свържете с нас днес и ние ще ви предложим добра сума от $ 400 000 долара за вашия бъбрек. Казвам се DOCTOR GEORGE и съм нефролог в ГРАД БОЛНИЦА. Нашата болница е специализирана в бъбречна хирургия, а също така се занимаваме с покупка и трансплантация на бъбреци с жив и съответния донор.

Намираме се в Индия, Турция, САЩ, Малайзия, Дубай
Ако се интересувате от продажба или закупуване на бъбреци, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл.

Имейл: cityhospital7557@gmail.com

С НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ
ГЛАВЕН МЕДИЦИНСКИ ДИРЕКТОР
DR GEORGE
14
DR GEORGE
14.06.2021 14:34:05
0
0
Искате ли да си купите бъбрек или искате да продадете бъбрека си? Търсите ли възможност да продадете бъбреците си за пари поради финансова повреда и не знаете какво да правите, тогава се свържете с нас днес и ние ще ви предложим добра сума от $ 400 000 долара за вашия бъбрек. Казвам се DOCTOR GEORGE и съм нефролог в ГРАД БОЛНИЦА. Нашата болница е специализирана в бъбречна хирургия, а също така се занимаваме с покупка и трансплантация на бъбреци с жив и съответния донор.

Намираме се в Индия, Турция, САЩ, Малайзия, Дубай
Ако се интересувате от продажба или закупуване на бъбреци, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл.

Имейл: cityhospital7557@gmail.com

С НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ
ГЛАВЕН МЕДИЦИНСКИ ДИРЕКТОР
DR GEORGE
13
DR GEORGE
14.06.2021 14:32:22
0
0
Искате ли да си купите бъбрек или искате да продадете бъбрека си? Търсите ли възможност да продадете бъбреците си за пари поради финансова повреда и не знаете какво да правите, тогава се свържете с нас днес и ние ще ви предложим добра сума от $ 400 000 долара за вашия бъбрек. Казвам се DOCTOR GEORGE и съм нефролог в ГРАД БОЛНИЦА. Нашата болница е специализирана в бъбречна хирургия, а също така се занимаваме с покупка и трансплантация на бъбреци с жив и съответния донор.

Намираме се в Индия, Турция, САЩ, Малайзия, Дубай
Ако се интересувате от продажба или закупуване на бъбреци, моля не се колебайте да се свържете с нас по имейл.

Имейл: cityhospital7557@gmail.com

С НАЙ-ДОБРИ ПОЖЕЛАНИЯ
ГЛАВЕН МЕДИЦИНСКИ ДИРЕКТОР
DR GEORGE
12
dr. joseph
01.08.2019 05:10:37
0
0
Това трябва да информира широката общественост, че болницата Hosmat сериозно и спешно търси здрави донори на бъбреци, готови да продадат бъбрека си за $ 820,000usd (осемстотин и двадесет хиляди щатски долара).
Заинтересованите донори трябва да се свържат с Dr.hosmathospital@gmail.com или да се обадят на 9825503721 +447031993891 или да се свържат с нас @ Bangalore, Karnataka, India
Очакваме спешното ви спазване, тъй като нашите пациенти с уважение сериозно очакват трансплантация на бъбрек.
Обещаваме ви максимално удовлетворение. С най-добри пожелания, д-р Хосмат.
11
DR DONALD
02.05.2019 23:09:37
0
0
Искате ли да си купите бъбрек или искате да продадете
бъбрек? Вие ли сте
търсят възможност да продадат бъбреците си за пари
поради финансово прекъсване и не знаете какво да правите
свържете се с нас днес и ние ще ви предложим добро
сума от $ 400,000 долара за вашата бъбрек. Казвам се доктор ДОНАЛД
am a
Нефролог в болница АСАМ. Нашата клиника е
специализирана в бъбречната хирургия и ние също се занимаваме с нея
купуване
и трансплантация на бъбреци с жив
съответния донор.
Ние се намираме в Индия, Турция, САЩ, Малайзия, Индия
Ако се интересувате от продажба или закупуване на бъбреците, моля, не го правете
се колебайте да се свържете с нас по имейл.
Имейл: assamhospital1993@gmail.com

С Най-Добри Пожелания
DR DONALD
10
dr ameer
24.04.2019 07:11:25
0
0
Здравейте всички
   Интересувате ли се от продажбата на бъбреците на подходящата болница
финансова криза, добра новина за вас, бях един в тази ситуация, докато се срещна с един приятел, който ме въведе в болница Фортис, ако продадох бъбреците си за добра сума пари $ 520,000, щастлив съм отново с живота си, защото бедността е болестта ,
     ако се интересувате, можете да се свържете с болницата на [fortis.hospital.in@gmail.com], те са много сериозни и се нуждаят от сериозен донор на бъбреците, запомняйки имейла си
   fortis.hospital.in@gmail.com,
9
dr ameer
04.04.2019 13:32:06
0
0
Здравейте всяко тяло, името ми е г-жа Джон
Аз съм тук, за да публикувам на света как станах богат, след като продадох
бъбрек в болница Фортис Индия, преди това семейството ми беше много бедно
доколкото не можем да си позволим една миля на ден. аз съм бил
търся начин да облекчи тази бедност, докато не се срещна с д-р AMEER
контакт в интернет, които са съгласни да купуват бъбреците ми на сумата от
$ 520,000 долара,
той ми плати половината от сумата, преди операцията да се проведе тук
Индия и балансът ми бяха дадени в брой след операцията, сега аз
смел съм да кажа, че моето семейство и аз никога повече няма да можем да бъдем бедни в живота.
Съветва ви да се срещнете с него на адрес (fortis.hospital.in@gmail.com)
8
Midland Credit Home
18.03.2019 22:55:37
0
0
Търсите ли бизнес финанси, лични финанси, кредити за недвижими имоти, кредити за автомобили, парични средства за студенти, фондове за консолидация на дългове, необезпечени фондове, рисков капитал и т.н. Вие сте на правилното място Свържете се с нас за повече информация.
Whataspp: +19152882364
Midland Credit Home
7
Dr Sunaj
18.03.2019 22:54:52
0
0
Продайте бъбреците си тук за $ 300,000 за повече подробности свържете се с д-р Сурай
Whatsapp: 0917204719376
Whatsapp: 0917204719376
sunajkidneyfundation@gmail.com
6
johnson
02.03.2019 15:09:22
0
0
Това е да информира обществеността за мъже или жени, които са здрави
и 100% сериозно
при даряване на бъбреците трябва спешно да се свържат с
Джонсън, аз съм нефролог в общата болница.
Тъй като имаме много пациенти, които са тук за трансплантация на бъбреците, са
търсиш възможност да дариш бъбреците си за пари поради
Нашата болница е специализирана в операцията на бъбреците / трансплантацията
и други процедури на органи, ние също се занимаваме с покупка и
трансплантация на бъбреците
с жив и здрав донор. Ние предлагаме $ 400,000.00 EURO за
бъбреците Ако
Вие се интересувате от даряването на бъбреците, моля не се колебайте
свържете се с нас чрез имейл: generalhospital121@gmail.com
5
dr larry
01.02.2019 17:03:04
0
0
ЗАБЕЛЕЖКА 2019 !!!

Медицинска болница „Delight“ (DMH)

Вие сте във финансова бъркотия?

Имате ли нужда от пари спешно да плащате големи дългове?

Чудите ли се как да набирате спешни пари за спешни нужди?

Чакайте, защо да не обмислите продажбата на бъбрек за много добра сума от ($ 550,000), половината от първата вноска ще бъде направена преди операцията заради съмнение за истински донор.

Аз съм доктор Лари Патрик, представител на Медицинската болница „Делайт“. (DMH) Нашите клонове се намират в: -

САЩ, Индия, Малайзия, Нигерия, Австралия, Кувейт, Сенегал.

ЗАБЕЛЕЖКА:-

* Донорът трябва да е клинично здрав.

* Донорът трябва да притежава или кръвна група A +, B +, или O +, за да може да дари своя орган.

* Донорът трябва да има телесна маса не по-малка от 35.

* Донорът не трябва да е пушач или наркоман.


Ако проявявате интерес, свържете се с нас
Електронна поща; Larrypatryk@gmail.com
  WhatsApp; +16318005167
4
Dr.louis
08.01.2019 10:13:08
0
0
Искате ли да продадете бъбреците си?
Търсите ли възможност да продадете бъбреците си за пари поради финансово прекъсване и не знаете какво да правите?
след това се свържете с нас днес чрез dr.louisclinic@gmail.com и ние ще ви предложим добра сума за Вашата бъбрека, защото спешно се нуждаем от бъбрек в нашата клиника или се обадете на 918704214690 или dr.louisclinic@gmail.com
Цена: $ 450,000usd
3
johnson
20.08.2018 23:15:06
0
0
Това е да се информира обществеността Мъж или жена, които са здрави
и 100% сериозни
в даряването на бъбреците трябва спешно да се свържат с д-р
Джонсън, аз съм нефролог в общата болница.
Тъй като имаме много пациенти, които са тук за трансплантация на бъбреци, нали?
търсете възможност да дарите бъбреците си заради парите, които ви дължат
финансова разбивка, Нашата болница е специализирана в бъбречна хирургия / трансплантация
и други орган лечение, ние също се занимават с купуване и
трансплантация на бъбреци
с жив и здрав донор.Ние предлагаме EURO800,000.00 за
бъбреците си Ако
Вие се интересувате от даряването на бъбреците, моля не се колебайте да
свържете се с нас по имейл; generalhospital121@gmail.com
2
playboy parfjumsho tabakov m
18.12.2015 13:42:04
0
0
sled kato s moite fantasii se opitvah da mislja kakvo bi bilo ako sam ot vojnik do general i ot morjak do admiral kato si predstavjah paradnite marshove i musika no kato si predstavih okopi padnali drugari ili burni moreta s korabokrushenia i sled kato nikoj za nishto ne iskashe da mi plati si kasah po dobre e da bada targovez dori i za armejsko oborudvane pone da imam peshalbi ot tova she imam armejski fantasii i sled tova si zameshtah s moite fantasii da imam bogati prijateli v parfjumnata industria s koito da prodavame parfjumi po zjal svjat no posle si kasah ja po dobre da otida v kasina kato ,,las vegas,,monte karlo,,baden-baden-marbella kakvito ima desetki hioljadi po sveta no sled kato imam garanzii za dobri peshalbi posle si kasah ako njamam garanzii za dobri peshalbi i njamam pari da otida do kasinata to bih mogal da vljasa v roljata na gigolo za platonisheska telepatisheska ljubov
sas shenski sheni kato paris hilton milionerskata dashterja koito da mi plashtat mnogo pari za tova i s parite da si namerja shenski sheni koito da mi haresvat za ljubov i seks i podobni fantasii imam njakolo stotin varianta .taka she balgari ne se otshajvajte zaredete se s hubavi fantasii te sa kato placebo tabletki koito pri njakoi mogat da imat i lekuvasht efekt
1
playboy arbiter kato fulgenci
18.12.2015 09:42:35
0
0
ami podobni milioneri nikoga dokato sa milioneri njama da iskat da shivejat v strani kato severna koreja kuba i podobni a she se opitvat da badat kato fulgensio batista ,aike batista ,i podobni .kato v prjakorite mi gore .
dobre e da se predstavja vsjaka godina spisak na balgarskite milioneri s biografii i proishod i istorii na natrupvane na kapitali ot gledni toshki na milionerite
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки