Интернет шпицкомандо


Интернет шпицкомандо
Такива сцени можете да видите в интернет, а не по телевизиите, трупащи рейтинг с картините на деца, които няма къде да спят
19 Септември 2015, Събота


Евролицемерие на пълна скорост

Автор: Веселин Максимов maximov@desant.net

Ликуйте, скудоумници! Празнувай, разкапана от толерантност Европо! Ти достигна до сияйни дълбини на своя ояден, угоителен и безмозъчен сън! Когато дойде време за разсъждение, ще бъде твърде късно. Защото самата ти го забрани, прицелена някъде, кой знае къде, в неясната си майна, към пълно извращаване на нормалната посока на мислене и разговори – с „да”, „не”, аргументи и спорове.

Сякаш е ирония на съдбата, че една от последните мазки в лигавия и слузест европасторал идва точно оттам – откъдето в края на 30-те години на миналия век е избуяла една от най-мракобесните идеи за цялата история на човечеството – хора да правят други хора на сапун, а останалите, различни от тях, да поробват за вечни времена.
Новите шпицкоманди няма да нападат еврейското гето във Варшава. Няма да събират селяните в плевнята в Хатин и да ги изгарят живи.

Ще действат както обикновено, в сферата на говоренето, чесането на езици и приятния полъх на толерастията в тази тъй важна област в Стария континент – дрънканиците, от които не произтичат никакви полезни действия или произтичат съвсем противоречиви и жалки.
Правителството на Германия заяви, че заедно с представители на социалната мрежа „Фейсбук“ е създало работна група, която „ще следи за антимигрантските публикации и проявите на ксенофобия в интернет”.

Решението било взето „поради нарастването на расистките настроения във връзка с масовата миграция на бежанци от Близкия изток в Европа”. Информацията е на „Уол стрийт джърнъл”, цитиран от агенция „Фокус”.
Според германския министър на правосъдието Хайко Маас, „групата ще търси неприемливо съдържание и ще го изтрива колкото се може по-бързо“. Директива на най-мощната страна-член на прехваления Европейски съюз – образец на „мирното съвместно съществуване и взаимна икономическа инициатива на всички страни от люлката на цивилизацията”.

Искате ли още? „Територия без вътрешни граници, възпиращи полета на  човешкия дух и работоспособност, с еднаква парична единица и син флаг, символизиращ чистотата. Върху който със златни звезди са изобразени бижутата – страни, които го съставят”.
Новото интернет Гестапо е замислено и подготвено за действие в държавата, дала още в Средновековието на Европа едни от най-емблематичните центрове на познанието – университетите, в които едни от най-старите спорове са били за хуманизъм, но и за зачитане на различните мнения, вслушване в отделните гледни точки и учението за вземане на политически решения в угода на всички.

Европейският съюз, сякаш несъздаден за коректив  на американската, японската, китайската (през последните бурни десетилетия) икономики, а като театър на празнодумството, безхаберното толериране на всичко, което звучи различно, екзотично, неразбираемо или нехаресващо се на самодоволния еврочиновник, определил (по кой знае какви критерии) правилата за живеене, мислене и дишане.

Като територия на изкривените до пълен абсурд човешки права. Даващи пълен карт бланш на всеки, който обича да ходи скрит и зачохлен от глава до пети, на кокили, с царевичен кочан в задника или обичащ да прави любов на животинки, да иска сметка от всеки нормален, отказващ да се впише в „пъстрата палитра на мултиетническите и мултикултурните различия”.

Ето, Европа се добра (съвсем заслужено) до положение, в което не защитава правата на своите граждани да говорят каквото мислят, а да ги преследва, репресира и изтрива заради тяхното мнение.
Защото пришълците, изсипващи се със стотици хиляди в нея, за да променят (нали не се съмнявате, че точно така ще стане) тотално сегашната й идентичност, очевидно са по-важни от тези, които й работят, създават и пресъздават я и са осигурили благата, с които много скоро предстои да бъдат обсипани пристигналите тук.

С твърда сигурност и за пореден хиляден път нека пак се уговорим, че не става дума за избягалите от войната в Сирия. Съвсем елементарните математически действия сборуване и изваждане могат да посочат, че като се вземе предвид общото число на всички, махнали се от ужасите в тази съсипана страна, става ясно, че комай повече от половината достигнали до пределите на Старата госпожа нямат нищо общо с понятието „бегълци от войната”.

Може ли полудял от глад и страх човек да изхвърля на гарата в Будапеща минералната вода и сандвичите, които му дават полицаи? Да скача на униформени, които го молят да се подреди в редица? Да реже телена ограда на граница? С какъв инструмент?
Разбира се, тези неща ще видите в интернет, а не по телевизиите, трупащи рейтинг с картините на деца, които няма къде да спят. И понеже интернет е пространството, с което дори вездесъщи убийци на истината като ЦРУ, ФБР, Мосад и Федералната служба за сигурност все още не са намерили начин да се справят, новото ЩАЗИ ще действа именно там.

С развято знаме „За толерантност към имигрантите”. Спомняте ли си колко време мина от „Германия е готова да приеме всички, поискали убежище в нея” до „Капацитетът на Германия за прием на бежанци е ограничен”?
Седем или осем дни, не повече. Защото лидерите й действат на парче. Некомпетентни и незнаещи как да се справят с много тежкия проблем, в удобния дух на отдавна наложеното европейско бъркане в носа и вглеждане в пъпа измислиха нова безумна директива.
Тя нито ще доведе до намаляване потоците от бежанци и икономически имигранти, нито ще сподави или ограничи справедливия гняв на ставащите все по- и по-недоволни германци. И европейци, изобщо.

Понеже лидерите на останалите от „голямото добро утро” на Европейския съюз са не по-малко безпомощни, некадърни, уплашени и имат абсолютно същото изтрещяло мислене „в защита на евроатлантическите ценности”, очаквам до дни да се включат със свои сили в новото интернет шпицкомандо.
Свободни чиновници, които няма да откажат още няколкостотин евро бонус за тази дейност – бол.

P.S. Отбележете, че по-горе няма нито дума кой и защо предизвиква тези умишлени премествания на нетипични за християнска Европа маси от хора. По въпроса четете анализатори специалисти.


В категории: Коментари , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
др охболи
19.09.2015 09:43:46
0
0
За съжаление химерната, но приятна, идея за Европейски Съюз се деформира бързо
и рано. Сега имаме мелница за празни приказки; умножаваща се бюрокрация от предимно посредствени хора, които не биха могли да се прехранят в нормални професии. Нашият Сергей е добър пример.Естествено, нямат акъл да се справят с тълпите от Изток и от Африка.

Ислямизацията на Европа е логичен и неизбежен резултат, ще стане вътре в
2 поколения, най-много! Е, ако се окажат поо-кадърни от тези нещастници --
халал да им е! Какво друго да кажа, то просто няма думи да се опише цялата
тази простотия!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки