Те го казаха


05 Септември 2015, Събота


„Преди няколко месеца колесникът на правителствения „Фалкон” отново не се прибра, самолетът беше в Базел при оторизираната компания, която го ревизира.


Бяха сменени редица части. Настоявам самолетът да отиде директно в завода на производителя във Франция и там да се направи пълна проверка на машината. Притеснен съм, че доста често се случва този дефект. Ако производителят не даде някаква гаранция, ще напиша доклад този самолет да бъде сменен"
транспортният министър Ивайло Московски за авариралия правителствен самолет

„Не е нормално в Реформаторския блок да си говорим през медиите и това не е мой избор. Моят избор е да се съберем и да обсъдим. Говоренето през медиите, докато не сме постигнали резултат, който да представим от името на петте партии, не е моят избор. Надявам се, че ние ще прибавяме, а няма да отнемаме от обема на Реформаторския блок"
Меглена Кунева приканва съратниците си да си говорят

„Учуден съм от реакцията на Движение България на гражданите и СДС и я намирам доста политически несериозна. Каним се и разговаряме от 6 месеца, последната наша покана беше отпреди 3 седмици. Това, че се правят на изненадани е странно. Вместо да си пускаме декларации по медиите да си седнем на задниците и да вземем решение"
Радан Кънев също кани другите да говорят, но междувременно пуска декларации по интернет

„Като десен политик не мисля, че държавата трябва да се намесва някъде, регулирайки цени. Това беше възможно преди 10 ноември. Хората, които искат такова нещо, се връщат леко назад в мисленето. Регулирането на цените е подход от времето на централизираната пазарна икономика и не би довело до добро на пазара"
по принцип министърът на икономиката Божидар Лукарски е прав. Но това, за разлика от България, става в страни, където няма картелни споразумения и пазарът наистина е свободен

„Заплатите на учителите в средното образование ще бъдат увеличени от началото на октомври. Държавата ще отпусне допълнително финансиране в размер на 20 000 000 лева за по-високите възнаграждения в последните три месеца от годината”
добре е да помните думите на президента на КНСБ Пламен Димитров

„Необходимо е спешно да бъде изработена концепция за противодействие на хибридните заплахи. Бих искал да бъдат включени експерти от всички институции, защото хибридната война е нещо особено специфично. Тя е свързана и с информация, и с енергийни зависимости”
министърът на отбраната Николай Ненчев изведнъж открива топлата вода

„Веднага да пуснете снимката на др. Миков с чувал картофи на рамо и с шише ракия в джоба, за да има паритет. И на Волен Сидеров веднага да се пусне една снимка - под масичката, на плажа Варадеро или от голата сесия. И на Ники Бареков една снимчица - как храни хората с кебапчета. Да не забравите и г-н Доган - между две голи ханъми”
коментар в интернет под снимката на Борисов с бялото куче

„Защо хотелиерите и бизнесът не дадат пари за построяването на модулна пречиствателна станция в Лозенец, вместо пукащият се по шевовете от хора курорт да ползва построената преди 30 години? Има такива модулни станции - колкото повече се увеличава броят на курортистите, толкова повече модули могат да прибавят към нея. Инвеститорите влагат огромни средства в луксозни хотели и заведения, но за инфраструктура и пречиствателни съоръжения пари нямат! Искат само да печелят, а през целия сезон аз трябва да лекувам всякакви вирусни заболявания!. Нищо ново под слънцето. Наблюдавам ситуацията от 20 години и всяко лято тя се повтаря в Ахтопол, Приморско и Китен. Да не говорим, че в Синеморец въобще няма пречиствателна станция"
д-р Румен Янков, общопрактикуващ лекар в община Царево


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки