Седмичен хороскоп


04 Септември 2015, Петък


4 - 10 септември 2015 г.


Овен Не пренебрегвайте съветите на възрастните, тъй като това, което ви препоръчват, е най-добрият изход от създалото се положение. Много работа имат лекарите, работниците от спасителните служби, бюрата за недвижими имоти, нотариусите и данъчните служби. Стремите се към емоционални контакти и изразяване на своите чувства. Семейните проблеми може да минат на заден план, отстъпвайки място на професионалните.

Телец Звездите ви съветват да прецените своите очаквания или претенции към партньорите и да помислите какво и как можете да поправите или усъвършенствате. Повишаването на жизнения ви потенциал може да се отрази положително върху резултатите от търговските сделки и търговските съглашения. Възможен е успех в сферата на професионалната дейност. Вероятни са финансови разходи.

Близнаци През тази седмица ви се налага да правите избор между приятното и необходимото. Трябва да бъдете изключително внимателни, да не предоставяте на децата пълна свобода на действие и да се погрижите за възрастните роднини. Миналото е забравено, предишните връзки са прекъснати – с вас е новата ви съдба. Възможно е общо неудовлетворение и желание да се отърсите от омръзналото ви ежедневие. Препоръчително е да се вслушвате в съветите.

Рак Мъдростта и вродената ви търпеливост ви помагат да се справите с проблемите във всички сфери на живота. В никакъв случай не се съгласявайте с изгодните предложения на партньорите. Не ви се препоръчва тежък физически труд и пренапрежение. Някои от вас се сблъскват във финансовата сфера с бюрокрация, задържане на информацията и проверки. Вашата способност към несподелена любов учудва мнозина.

Лъв За да успеете да изпълните всичко замислено, ви се препоръчва добре да си отпочинете. Проявявате добра интуиция особено в борбата за самоопределяне и материална независимост. Опитайте се да реализирате най-смелата си мечта. Може да се занимавате със застрахователни и наследствени дела. Настъпва благоприятен момент за размисъл относно преминаването към нов вид дейност.

Дева Периодът е успешен за осъществяването на творческите планове. Възможно е чуждите грешки, които поправяте, да опразнят значително портмонето ви. Не е изключено да извадите късмет при осъществяването на отдавнашно желание. Съдбата може да направи неочакван поврат. Можете да си планирате есенната почивка. В работата си проявете предпазливост. Не са изключени разочарования, свързани с неуспехи в любовните отношения.

Везни Приведете в ред мислите и чувствата си. Не се сдържайте в стремежа си да помогнете на близките си, но и не се намесвайте безцеремонно в техния живот. Ако не издържите изпитанията, то обективните условия може да ви принудят да отстъпите на задни позиции. В края на седмицата можете да попаднете в центъра на събитията, където да ви се наложи да реагирате своевременно.

Скорпион През тази седмица може да реагирате разсеяно на всичко случващо се. Следете мислите си – основа на всички постъпки. Усещането, че не сте прави и за слабост може да доведе младите от вас до агресия. Необходимостта от активно участие в редица начинания може да изкара много представители на знака от равновесие. При затруднени финансови ситуации ви помагат бързината на реакцията и съобразителността.

Стрелец Съдбата ви изпитва за честност, справедливост и умението реално да оценявате ситуацията и постъпките на хората. Препоръчва ви се да започнете курс за лечение или профилактични мероприятия. За съжаление, може да загубите пари, правейки неправилни капиталовложения, или може да ви излъжат недобросъвестни партньори. Надарени с философско мислене и склонни да се отдавате на мечти, може да се окажете в света на абстрактните идеи. Преливате от емоции.

Козирог Много от представителите на този знак се измъчват от угризения на съвестта и чувство на вина пред своите избраници, които са готови да простят за всичките им прегрешения. Отрицателните тенденции може да се неутрализират само с високи нравствени качества. Възможно е странично влияние да докара дейността ви в последно време до негативни резултати. Може да се обръщате за помощ към спонсори и меценати.

Водолей В никакъв случай не губете оптимизма и вярата в себе си. Финансовото положение на много от вас не може да се нарече стабилно. Нужни са предпазливост и уравновесеност в решението да свържете живота си с любимия човек. Само духовно извисените са способни да преодолеят негативните тенденции. Ако нямате потенциални възможности за реализацията на начинанието, не замисляйте скъпо струващи проекти.

Риби Много от вас съумяват да преодолеят преградите в бизнеса, наистина, загубвайки при това част от натрупаните средства. Тежки предчувствия няма да ви оставят на мира, което може да се отрази на личния ви живот. Възможни са разриви или трансформация на отношенията. Неблагоприятен период за прехвърляния и пътешествия. Не е изключено падане на жизненото ниво и загуба на възможността да се поправи положението, което изглежда безнадеждно.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки