Седмичен хороскоп


19 Юни 2015, Петък


19 - 25 юни 2015 г.


Овен Вие можете да се представяте в най-добрата си светлина. Не са изключени положителни промени в личния или обществения живот. Важна среща от делови характер може да разочарова и огорчи жените от знака. Но не е изключено точно сега нов флирт да заличи неприятните емоции. Обаче звездите ви предупреждават, че това няма да е за дълго. Възможно е непорядъчно отношение или взаимно отегчение да раздразни мъжете от зодията.

Телец Акцентирайте повече на своето професионално израстване и избягвайте случайните романтични връзки. Те могат да имат неприятни последици. Мъжете не бива да следват страстите си, защото могат да бъдат подведени. Жените трябва да избягват необмислените приказки на висок глас. Обърнете внимание на външния си вид. Седмицата е подходяща за деловитост и израстване в кариерата.

Близнаци Възможни са неочаквани събития. Преценявайте неочакваните предложения. Отнасяйте се критично към себе си. Поискайте прошка от хора, към които нещо сте съгрешили. Проявете гъвкавост и великодушие. Не давайте воля на страстите си. Избягвайте резките изказвания. Не повишавайте тон. Направените грешки може да ви доведат до разочарования и зависимост от случайни обстоятелства. Периодът е благоприятен за творческа дейност.

Рак Тази седмица ви носи добро самочувствие. Постепенно отношенията ви с околните стават по-динамични. Разчитайте повече на интуицията си при приемането на важни решения. Помислете отрано за предстоящите пътувания. Подвластни сте на неконтролируеми емоции. Цял букет от неочаквани ситуации и срещи могат доста да ви изненадат. Трудно може да успеете да контролирате всичко, което става, затова трябва да сте по-внимателни.

Лъв Вашата деловитост и умение да намирате нестандартни пътища за решаване на проблемите и трезвия поглед върху нещата ви помагат във всичко. Следва внимателно да определите своето отношение към някои хора. Вероятните конфликти няма да бъдат във ваша полза. Събитията са пряко отражение на вашата същност. Следва да обърнете внимание на знаците на съдбата. Анализирайте ги правилно.

Дева  Много благоприятен период за любовни и семейни отношения. В личния ви живот настъпват положителни изменения. Очакват ви нови запознанства. В обществен план умението ви да анализирате както своето, така и поведението на околните, ви помага да намерите вратички и да постигнете важни за вас споразумения. Ако работите в чуждестранна компания, може да израснете в кариерата, въпреки някои усложнения. Може да станете господари на положението.

Везни Периодът е благоприятен за осъществяване на големите ви мечти. Не е изключен неочакван поврат в събитията. Каквото и да ви се случи, вие трябва да действате обмислено и хладнокръвно. Не се поддавайте на емоции. Не забравяйте да отделите време за пълноценен отдих на душата и тялото. Възможни са ситуации, придружени със сериозни провокации, приключения и изненади.

Скорпион Звездите ви съветват всичко започнато да завършвате още от първия път. Вие сте на висота и всичко ви е по силите. Усещате поддръжката на околните. Емоционалният ви живот постепенно се нормализира. Обогатете познанията си в света на изкуството, където може да срещнете близки до духа ви идеи, които да стимулират и вас самите за повече личностна изява. Периодът е изпълнен с изненади и доста рискове.

Стрелец Седмицата не е от най-подходящите за срещи и интимни контакти. Общуванията от този род може да донесат на жените от знака само неудовлетвореност. Непорядъчното отношение на партньора или взаимно разочарование може да доведе до пълно скъсване на отношенията. Не са изключени изненадващи служебни и лични неразбории. Всичко това няма да е във ваша полза. По-добре проявете великодушие и отстъпете, ако това е необходимо.

Козирог Вашият жизнен потенциал се повишава. Нерешителността и съмненията ви се сменят с яснота и трезва мисъл. Довеждате всичко до край. Отнасяйте се внимателно към предложенията, които ви правят. Могат да ви разиграват. Разумът надделява над чувствата. Мисълта ви е ясна и вашите амбиции нарастват. Получаването на някакво признание или други знаци на внимание са напълно реални.

Водолей През този период не бързайте да се правите на герои, да се захващате с нови дела или да решавате важни неща в една среща. Дипломатичността и умението да не налагате своето мнение способстват да създадете нови перспективни контакти. Не се отпускайте, защото събитията може да се обърнат против вашите интереси. Ироничният поглед върху нещата може да ви помогне.

Риби Звездите ви помагат в стремежите да постигнете най-честолюбивите си планове и цели. Скоро може да получите ободряващи новини и да се включите в интересна дейност. Завършва периодът на съмнения и мнителност. Вашите действия придобиват целенасоченост и конкретност. Чувствата и емоционалният живот са богати, а мислите конкретни. Заслужава си да очаквате успехи във всяко едно отношение. Вашето самочувствие се подобрява.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки