Седмичен хороскоп


05 Юни 2015, Петък


5 - 11 юни 2015 г.


Овен В никакъв случай не изоставяйте започнатото. Не отстъпвайте назад. Упорито преследвайте целите си. Това ви носи успех. На първи план излизат материалните ви интереси. Дошло е време да помислите за нови начини на печалба и възможности за по-високи приходи. Ръстът на доходите ви зависи от това, доколко работата, с която се занимавате, е достатъчно обмислена и перспективна. Благоприятно ви действа общуването с приятели.

Телец Звездите ви обещават признания и награди. Вашата общителност и делова активност създават предпоставки за повишаване на духовността ви и вашия престиж в обществото. Проявете инициатива и не пропускайте шанса си. Способностите ви за шеги и развлечения се увеличават и вие се чувствате по-общителни и по-привлекателни. Имате шанс да се харесате на много хора.

Близнаци Седмицата е изпълнена с положителна енергия. Укрепва вашият авторитет, обаяние и силата да убеждавате. Вероятно е да се запознаете с нови хора, които да ви покровителстват. Най-благоприятно за този период е да се занимавате със своя вътрешен свят и да установите какво ви тревожи и защо. Вие може да придобиете значителна вътрешна сила и решителност. Опитайте да разширите връзките си или да започнете да мислите и за други дейности.

Рак Периодът е предназначен за разкриване на вашия творчески потенциал. Творческите личности са удовлетворени при реализацията на своята работа. Околните ви се възхищават. Не влизайте в отношения, които не ви носят никакво удовлетворение. Избягвайте досадните личности и всякакви обещания към такива хора. По-добре отделете повече време за научаване на нови неща в областите, които ви интересуват и от които имате полза.

Лъв  Звездите ви предупреждават да бъдете сдържани в емоциите си. Има опасност от известно влошаване на отношенията ви с околните. Не бъдете високомерни с хора, които са по-ниско в социалната стълбица. Заредете се с положителна енергия. Всички благоприятни събития, които се случват през този период, се оказват достатъчно важни и продължителни. Успехите ласкаят самочувствието

Дева Умението да контролирате ситуациите ви помага последователно да постигнете целите си. Проявете интуиция и инициатива. Не отстъпвайте назад и използвайте всички възможности. Правете компромиси, когато това се налага. Звездите ви препоръчват умереност и критично отношение към ставащото. Въздържайте се от вземане на отговорни решения. Не ви се препоръчва да разчитате на някои хора. Правете всичко сами и не очаквайте помощ от никого.

Везни През този период ви е свойствено оптимистичното мислене, което ви подтиква да строите въздушни замъци и да вярвате на чуждите приказки. Това може да ви направи податливи на агресивната реклама около вас, на която може лесно да се поддадете и сериозно да се поохарчите. Избягвайте контактите с вечно недоволни и скучни хора. Не си позволявайте рязкост и невнимателност в своите отношения с околните.

Скорпион Очаква ви един сравнително успешен период. Прекарайте го активно, като от рано предвидите всичко, което трябва да свършите. Семейните от вас се налага да погледнат по новому на отношенията в къщи. Разглеждайте по-спокойно и хладнокръвно дори най-сложните ситуации. Изкривените ви представи за любовта, чистотата и великодушието могат да ви накарат да се промените така, че да разрушите много неща.

Стрелец Сложна седмица, свързана с неизпълними задължения и неудовлетворение от някои хора. По-добре е да се въздържате от дълги пътувания и самота.  Не изяснявайте отношенията си с околните, защото има опасност емоциите ви да надделеят над разсъдъка. Изключително важна става за вас работата. Придобивате полезни навици и се научавате да правите нещо ново, което има практическа стойност. Оживява се обществената ви дейност.

Козирог Звездите ви предупреждават да сте сдържани, да се отнасяте критично към ставащото и да избягвате ненужните контакти. Избягвайте да участвате в борба за власт сега. Още не е дошло вашето време. Възможни са душевни вълнения, но бъдете по-търпеливи. Внимавайте в приказките си. Не очаквайте помощ от никого. Всичко е във вашите ръце. Избягвайте противопоставянето с хора, от които зависите.

Водолей Заредете се с положителни емоции, защото ви очаква борба за доказване и утвърждаване. Успешно завършват започнати досега неща. Общителността ви се усилва. Това привлича нови съмишленици. Вероятно е да се появят влиятелни хора, които сте впечатлили със своя чар и деловите си качества. Избягвайте да се включвате в рисковани дейности или бизнес отношения с малко познати хора.

Риби Периодът е белязан със знака на разбирателството между хората. Отворете душата си за най-близките. Помнете, че старият приятел е по-добър и от десетина нови. Избягвайте случайните познанства, защото част от тях може да не са искрени. Разчитайте на интуицията си и не прибързвайте с изводите. Следете и тьлкувайте знаците на съдбата. Звездите ви препоръчват да отделите повече внимание на себе си.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки