НФСБ с нова структура в Габровско и клуб в Девня


НФСБ с нова структура в Габровско и клуб в Девня
Новата организация на НФСБ в Царева ливада бе оглавена от Йордан Христов (правият), който е дългогодишен работник в БДЖ
22 Май 2015, Петък




Автор: Десант

Политическа партия „Национален фронт за спасение на България” продължава активно да разширява своята мрежа от структури в различни кътчета на страната. Към каузата на патриотите се присъединиха и жителите на живописното габровско село Царева ливада, където на 19 май бе учредена поредната структура на партията на СКАТ.

Селището е в един от районите на страната, които се намират в най-тежко икономическо положение. Там има висока безработица и изключително нисък стандарт на живот. Затова и жителите на Царева ливада възлагат своите надежди на НФСБ, които споделиха с госта на срещата – регионалния координатор за Габровска област Ивелин Райчев.
За председател на местните патриоти бе избран Йордан Христов, а секретар стана Радослав Христов. И двамата работят в БДЖ и са известни на своите съселяни като честни и трудолюбиви българи.

„За мен Националният фронт не само е най-българската партия, но и единствената политическа сила, която е загрижена за обикновените трудови хора и дребния семеен бизнес. Това е основното, което различава НФСБ и неговите членове от останалите партии в парламента“, заяви новоизбраният председател.
След избора на ръководство присъстващите на срещата обсъдиха проблемите и болките на местните жители. Основната тема, която вълнува хората от Царева ливада, е липсата на адекватна социална и здравна политика от страна на общинските власти в Габрово, които от години не са отпускали средства за развитието на селото.

„Към днешна дата все повече стават хората, които се убеждават, че НФСБ е политическа сила, чиято единствена цел е да спаси и възроди България. Затова и местните хора одобряват законопроектите и инициативите на „Патриотичен фронт НФСБ и ВМРО“, свързани с преодоляване на икономическата криза“, заяви Ивелин Райчев. В края на форума той добави, че увеличаването на членската маса и симпатизантите на партията на СКАТ в региона е показател за добро представяне на местните избори през тази година.
Ново кътче на родолюбието се обособи в Девня на 17 май с откриването на нов партиен офис на Националния фронт. Той се намира на бул. „Съединение“ 138 и в него членовете и симпатизантите на формацията ще обсъждат проблемите на своя град, както и  политически теми.

Там ще се помещава и областният предизборен щаб на партията на СКАТ за предстоящите местни избори. Специален гост на откриването бе заместник-председателят на НФСБ и депутат от „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ Валентин Касабов. В новия клуб той проведе и приемен ден с жители на Девня и региона.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки