Седмичен хороскоп


17 Април 2015, Петък


17 - 23 април 2015 г.


Овен Разгърнете напълно възможностите си и за вас няма да съществуват пречки за постигане на намеренията. Не са изключени трудности, но те правят успеха още по-сладък. Използвайте благоприятното стечение на обстоятелствата, приложете умението си да сменяте навреме тактиката на поведението си в зависимост от ситуацията и с лекота преодолявайте препятствията. Звездите ви предупреждават за възможни разправии, предизвикани от ревност.

Телец В началото на седмицата може да получите новина, която коренно да промени личния ви живот. Имате желание да се докажете и то ви подтиква към нетрадиционни неща. Звездите ви съветват да сте по-сдържани от обикновено. Захванете се с активна и сериозна работа. Възможни са проблеми в реализацията на плановете и конфликт. Налага се да положите максимум усилия и да излезете с чест от ситуацията.

Близнаци Налага се повече от обичайно да отделите време на служебни и обществени проблеми. Възможно е много от вашите намерения да срещнат тиха съпротива и надеждите ви да не се осъществят. Това може да доведе до известен спад в настроението. В резултат на това се снижава деловата и творческата ви активност. Желанието да наложите своето мнение може да затрудни развитието на бизнеса и да навреди на отношението с колегите.

Рак  Звездите ви предричат успех в допълнителните ангажименти. Съдбата отново подлага на изпитание търпението и принципите ви. Всяка търговска дейност трябва да бъде изпипана много внимателно. Не се впускайте в ненужни спорове. Жените от знака трябва внимателно да преценяват своите нови познанства. Мъжете от зодията не бива да поемат рискове в дейности, от които не разбират достатъчно. Старайте се да имате силна воля.

Лъв Използвайте времето за хармонично развитие на собствената личност и разкриване на творческите си възможности. Вероятни са успехи в личен план, но финансовите ви проблеми няма да се решат лесно. Явно не оценявате правилно ситуацията. Не се старайте да се убеждавате сами в правотата си. Трябва да се огледате настрани. Постепенно нещата влизат в норма и някои провокативни тенденции отшумяват.

Дева Не се отпускайте и не се занимавайте с дреболии. Започнатото сега има отражение и занапред. Вашите финанси са в нестабилно състояние. Звездите не ви препоръчват безсмислени рискове. Ограничете покупките си. По-добре е да снижите активността си и да изясните намеренията си. Не използвайте служебното си положение за лични цели. Интуицията ви се покачва. Съжденията ви са точни, а действията ви имат по-добър от очаквания резултат.

Везни Периодът е успешен, но излишъкът от енергия може да има разрушително въздействие. Това се отнася преди всичко за мъжете от знака. Вие проявявате невъздържаност и може да се забъркате в конфликти. Звездите ви съветват да противостоите на съблазните. Не рискувайте със скъпи покупки, те се оказват не особено сполучливи. От вашето умение да бъдете внимателни и далновидни зависят финансите ви.

Скорпион Вие сте напълно удовлетворени от деловата страна на живота. Но не е изключено да ви разочароват действията на съвсем близки хора. Заслужава си да се отдадете изцяло на чувствата си. На повечето от вас се отдава да решат възникнали наскоро проблеми или да променят себе си и околните към по-добро. Много от представителите на зодията изпитват щастието на взаимността, а двойките получават божията благословия.

Стрелец Получавате известие, което променя донякъде живота ви в положителна посока. Мъжете от знака изпитват резки смени на настроението и необяснимо безпокойство. Това им пречи много в ежедневните занимания. Постарайте се да не се затваряте в себе си. Откровен разговор изяснява нещата. Жените от знака могат да положат основата на финансовия си успех. Не бива обаче да споделяте плановете си с други хора. Иначе нещата няма да се сбъднат.

Козирог Периодът символизира успех във всички дела. Успявате да преодолеете съмненията си. Вие сте способни да излезете с чест от заплетена ситуация. За реализиране на вашите стремежи трябва да се въоръжите с търпение. Сериозно внимание обърнете на срещите и контактите, тъй като те могат да имат съдбоносен характер. Не бива да се отдавате на мрачни чувства.  Отварят ви се все повече ангажименти и задачи.

Водолей  Звездите ви предвещават успехи и в любовта. Възможно е ново познанство, което скоро да прерасне в сериозни отношения. Отнасяйте се критично към недостатъците си. Преди всичко – не разчитайте на помощ отстрани. Всичките ви начинания зависят само от вас.   В общуването си с приятели и колеги трябва да направите известни отстъпки. Животът потвърждава правилността на гледната ви точка.

Риби Очаква ви динамичен трудов период, насочен към подобряване на материалното състояние и изискващ доста сили. Не се отпускайте и не се занимавайте с дреболии. Препоръчва ви се да концентрирате всичките си сили към служебните ангажименти. От техния успех зависи финансовото ви състояние. Имате дълбока проницателност, която ви позволява буквално да четете мислите на други хора и да проникнете в чужди тайни.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки