Седмичен хороскоп


03 Април 2015, Петък


3 - 9 април 2015 г.


Овен Този период е ознаменуван с повишаване на творческия ви потенциал. Възможно е да установите отношения с нови хора. Това може да ви придвижи по обществената стълбица. Осмисляне на изминатия път може да ви посочи нови перспективи за развитие. Не се увличайте да правите твърде далечни планове. Избягвайте лъжеучителите, които могат да попречат на по-нататъшното ви духовно израстване и да повлияят на бъдещето ви.

Телец Периодът е благоприятен за обмисляне на нови възможности за печелене на пари. Съумейте да планирате добре нещата си и да разпределите рационално силите си. Това може да ви помогне да избегнете неприятностите. Острият ви ум и интуиция ви доближават до целите ви. Не трябва да проявявате гордост към обкръжаващите. Не бъдете дребнави.  В любовта очаквайте сюрпризи.

Близнаци Идват промени в професионален и финансов план. Те изискват концентрация на усилията ви. Затова ви се препоръчва да полагате грижи за физическото си укрепване и добрата си кондиция. Преодолените препятствия са път към бъдещия ви успех. Въздържайте се от големи покупки и капиталовложения. Вероятни са ангажименти, които изискват компромисно решение. Увеличете контактите си, но изключете случайните запознанства.

Рак Емоционалното ви поведение може да ви изправи пред заплахата от изкушения и подвеждане по лъжливи обещания. Това може да ви направи по-чувствителни и раздразнителността ви да пробуди у вас желание да нагрубявате и обиждате. Постарайте се да бъдете въздържани. В обществото имате много задължения, които не са ви по вкуса. Но вашата упоритост ви помага да бъдете забелязани от влиятелни хора и оценени по достойнство.

Лъв Периодът минава под знака на свалянето на маските и познание на лошата страна на хората. От вашата разсъдливост зависи успеха на по-нататъшните ви планове. Огромното желание да се закрепите на постигнатите позиции във всички сфери на живота ви подтиква към разнообразни и по-задълбочени контакти. Избягвайте материалната зависимост от обекта на вашата любов.

Дева Звездите ви съветват да проявявате повече интелигентност. Много е важно да не пропуснете това, което само идва към вас. Съдбата може да изпита гордостта ви, вашата дребнавост и високомерие към околните. Намерете време да се усъвършенствате духовно и интелектуално. Може да разкриете нови истини и да развиете творческите си заложби. Възможно е ново познанство. Добро известие може да открие нови хоризонти пред вас.

Везни Периодът е благоприятен за възстановяване на силите и влиянието в различни сфери на живота. Освободете се от влиянието на околните. Те може да се опитат да ви въвлекат в ненужни занимания. Вземайте компромисни решения. Осмислете изминатия път. Възможни са изясняваници с близък човек. Проявете такт, мъдрост и разбиране. Препоръчва ви се да направите трезва оценка на действителността.

Скорпион Постарайте се да бъдете доволни от това, което съдбата ви предоставя. Не искайте повече. Настроението ви е добро. Но е възможно да почувствате, че нещо в живота ви не е точно така, както ви се иска. Отделете повече време за развлечения и разходки на чист въздух. Въпреки изненадите в различните ситуации, вие можете да укрепите отношенията си с околните. Материалното ви състояние се подобрява.

Стрелец Преценявайте постъпките си. Вашият стремеж да покровителствате може да ви създаде неприятности в работата. Началниците едва ли гледат с добро око на ваша инициатива. Може да се почувствате неуверени поради липса на идеи. Периодът е неблагоприятен и за смяна на работата или взаимоотношения с държавните ведомства. Съдбата може отново да изпита вашата твърдост. Смело се изправете срещу предизвикателствата. Не губете време.

Козирог Периодът може да се превърне в благоприятен за обновление, ако съумеете да концентрирате своята енергия и да намерите правилното й приложение. Творческият подход към нещата, наситените ви чувства и доброжелателност към обкръжаващите може да ви донесат очаквания успех. Трябва да сте търпеливи и не бива да прибързвате. Заемете позиция на изчакване и анализирайте обстановката.

Водолей Вашите таланти и способности са оценени по достойнство. Можете да оправите стари грешки. Жените от знака трябва внимателно да се вгледат в обкръжението си. Възможно е илюзии да ви заблуждават от дълго време и сега да предизвикат сериозни противоречия и финансови разходи. Грешни впечатления и заблуди може да ви накарат да загубите доста време и нерви. Периодът е благоприятен за мъжете от зодията.

Риби За вас започва добър период. Отношенията с партньора няма да са обременителни и сковани от условности. В службата имате достатъчно свободно време, което ви дава възможност да се сближите с колегите си. Възможни са командировки, смяна на офиса или характера на дейността. Финансова необходимост може да ви накара да предприемете бързи решения и действия. Обърнете внимание на любимия човек.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки