Джон Лоутън гостува на патриотите в парламента


Джон Лоутън гостува на  патриотите в парламента
„Където и да ходя по света, разказвам много за България, която нося в сърцето си“ - сподели роклегендата при посещението си в Народното събрание
27 Март 2015, Петък


Легендарният вокалист на „Юрая хийп“ се срещна с депутатите от Патриотичния фронт и изказа своята подкрепа за инициативите и каузата на НФСБ

Автор: Десант

На 20 март роклегендата Джон Лоутън посети Народното събрание по покана на председателя на „Национален фронт за спасение на България“ Валери Симеонов. Вокалистът на „Юрая хийп“ се срещна с народните представители от „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ и оцени високо законодателните инициативи на родолюбивата коалиция, защото те защитават хората и са важни за България.

„С Валери Симеонов ни свързва приятелство от дълги години и се радвам, че мога с това посещение да го видя в новата му роля в парламента. Винаги, когато и където ходя по света, разказвам много за България, която нося в сърцето си. Подкрепям каузата и принципите на Националния фронт още от неговото създаване и с гордост нося значката на НФСБ.

Преди години посетих българския парламент. Оттогава много неща са се променили, но един факт остава неизменен – красотата на България и нейната природа“, заяви изпълнителя на знаменитият хит „Юлско утро“ („Джулай морнинг“).
Известният музикант добави, че е много благодарен за възможността да бъде водещ на популярната поредица на телевизия СКАТ „Джон Лоутън представя“. Тя запознава европейците с най-красивите кътчета на България чрез атрактивно заснети документални филми, посветени на различни общини и населени места в нашата страна.

„Този велик музикант направи и продължава да прави всичко, което е по силите му, за да прослави нашата страна, българският народ и природа. С него направихме 22 документални ленти за различните области. Проектът продължава, като се подготвят филми и за други красиви краища на България.
Най-важното обаче е, че Джон Лоутън е официалният представител на НФСБ в Кралство Великобритания", подчерта лидерът на партията на СКАТ.

Депутатът от ПФ Полина Карастоянова добави, че роклегендата е пример за патриотизъм, защото истински обича България. „Джон Лоутън познава много добре родната история, културните и исторически забележителности на страната ни. За нас е чест, той да ги промотира в британската общност“ – отбеляза тя.
След като посети стаята на Патриотичния фронт в парламента, роклегендата се срещна и с председателя на Народното събрание Цецка Цачева.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки