Седмичен хороскоп


20 Февруари 2015, Петък


20 - 26 февруари 2014 г.


Овен Този период изисква да сте адекватни и отговорни към проектите и хората, с които работите. Един човек може да се опита да ви повлияе при вземането на решение, но вие само го изслушвате за сведение. Някои от зодията може да посетят събрание за въвеждане на нови правила. Може да се наложи да се съобразите с новите реалности. Бизнесът ви потръгва. В средата на седмицата имате поводи да изпитате много радост.

Телец Съветите, които хората ви дават, само ви объркват. Оставете всичко и помислете още веднъж. Какви са вашите приоритети, кои са хората, на които държите? Тогава може да видите нещата по-ясно и да реагирате адекватно. Умението да се вслушвате в противоположното мнение и стремежът да намерите общ език с околните прави дните ви хубави. Послушайте вътрешния си глас. Той ви подсказва какво да направите.

Близнаци Разположението на планетите ви носи увеличаване на активността в сферата на финансите. Намирате парите, които са ви нужни. Очертават се излишни разочарования и спорове. Имате повече енергия, отколкото можете да използвате. Около вас има близки хора, можете да разчитате на тях за всичко. Възможно е да играете ролята на посредник в решаването на някои спорове. Това е успешна роля, много поуки и ползи извличате от нея.

Рак Всичко, което правите, го правите със стил. Показвате щедрост и дори разточителност, но знаете, че това си заслужава. Отдавате дължимото на членовете на своето семейство, чувате се с най-добрите си приятели. Постигате хармонията в душата, която ви позволява да продължите уверено напред и да започнете нови дела. Вашата аура е силна. Много добри и великодушни сте към хората, с които живеете и работите.

Лъв Реалностите все повече придобиват конкретни очертания. Виждате ясно нещата, които ви чакат и от това ви става напрегнато. Отпуснете се, позволете на хората около вас да ви помогнат и подкрепят в нужния момент. Оставете нещата такива, каквито са, гледайте напред. За пари не трябва да се карате с партньора си, нито пък с родителите. По-малко говорете. Може да очаквате нови предложения.

Дева Периодът е такъв, че трябва да акцентирате на традициите и истинските стойности в живота. Не си затваряйте очите за очевидни неща. Мислете аналитично, действайте прагматично. Колкото и да ви се иска сега да направите нещо щуро, не е моментът. Приоритетите ви сега са други и трябва да се откажете от скъпи удоволствия. В живота ви настъпва промяна. Една среща може да се превърне в начало на поредица от събития.

Везни Едно ново очакване разцъфтява с пълна сила. Домашните дела вървят успешно. Ако имате сериозни нужди, поговорете с родителите си и те може да ви помогнат със съвети. Възможно е да подхванете нова работа, затова се опитайте да започнете на чисто, довършете задачите си. Решавате успешно личните си проблеми. На успех се радват онези, които знаят какви са реалностите и от какво трябва да се откажат.

Скорпион Не се поддавайте на провокации, останете верни на себе си, умни и мъдри в критични моменти. Всички сфери на живота ви се намират в неустойчиво състояние: късметът е вероятен, но и неудачите също. Вероятно неприятностите ви са предизвикани от други хора, от сплетни и интриги. Избягвайте колективната работа. В средата на седмицата всичко започва да се оправя. Пазете се от Телец.

Стрелец Съсредоточете се върху важното за момента, а не върху генерални преустройства. Един проблем ви притиска с цялата си тежест. Той най-вероятно е свързан с пари. Трябва да балансирате добре между разнородни, но скъпи нужди и да прецените от какво можете да се откажете. Ограничете малко членовете на своето семейство, всеки трябва да поеме някакъв дял от задълженията. Може да отложите част от задачите си, за да се насладите на едно удоволствие.

Козирог Родените под този знак може да усетят някои трудности в осъществяването на дребни на пръв поглед задачи. Липсва ви концентрация, в много посоки разпилявате мислите си и това не е добре. Спрете за миг и спокойно обмислете какво ви е нужно. Няма да закъснеете за никъде. Поне за работата си няма да имате нужда от чужда подкрепа, нито от съветници. Може да ви споходи интуитивно прозрение.

Водолей Най-после получавате информация по наболял въпрос. Не я приемайте за чиста монета, нужна е проверка на източника, в противен случай може да сгрешите. Свободното работно място, към което ви насочват, не е подходящо за вас. Внимавайте какво подписвате. Има опасност да се ангажирате с неща, които просто не са ваша работа или не трябва да давате пари за тях.

Риби Явно е, че за да се променят нещата в личен план, трябва да сте по-решителни в преследването на целите си. Благоприятни са новите запознанства, които ви носят дългоочаквано разнообразие. Не търсете идеалния партньор, такъв просто няма. Максимализмът ви пречи. Не се колебайте да приемате новите възможности, които са ви поднесени от обстоятелствата. Имате избор и той трябва да е обмислен и разумен.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки