Валери Симеонов: ДПС са българските братя Куаши


Валери Симеонов: ДПС са българските братя Куаши
16 Януари 2015, Петък


България е изправена пред много сериозна заплаха за етническо разделение, причина за което е присъствието на ДПС във властта.

Автор: Десант

Партията на Лютви Местан, чиято основна роля е да разделя обществото в нашата страна, е като братята Куаши, които стреляха по невинни хора във Франция. Това заяви лидерът на партия „Национален фронт за спасение на България“ и съпредседател на парламентарната коалиция „Патриотичен фронт - НФСБ и ВМРО“  Валери Симеонов в ефира на БТВ на 14 януари.

В предаването „Тази сутрин“, лидерът на „Национален фронт за спасение на България“ се спря на актуални политически теми като атентатите срещу френското сатирично списание „Шарли ебдо“ в края на миналата седмица, вълната от ислямски тероризъм в Европа, както ролята на ДПС и нейната протурска политика в ущърб на националните интереси.

„Не мога да бъда толерантен с политическа сила, която има за цел разграждането на българската държава. След като доста успешно в продължение на 25 години постигна противопоставяне на турскоговорящия срещу българския етнос, сега тя го прави и с циганите. И тук е вече задължението на българските политици да направят всичко възможно, за да изолират ДПС от политиката и от управлението“, категоричен бе Валери Симеонов.

Той добави, че патриотите застават зад идеята за удължаването на оградата на българо-турската граница и разполагането на части от армията, които да спомогнат за спирането на вълната от бежанци от Близкия изток.
„Тази ограда е сериозно препятствие пред тези, които досега преминаваха. Това я прави задължително съоръжение и трябва да се завърши, защото там има проблем не само с бежанците, там има проблем с болести по животните като шап, син език, както и с други провокации, които ни пробутва Турция. Затова и се налага българката армия да застане на границата и да брани нашата земя.

Твърденията на президента Росен Плевнелиев, че ще избухне дипломатически скандал са изцяло безпочвени - какъв скандал ще има – от турска страна си има войска, защо от наша страна да няма?“ - коментира Валери Симеонов.
Съпредседателят на ПФ призова държавата да засили контрола и над живеещите у нас бежанци от Сирия, Ирак и Афганистан.
Валери Симеонов не спести и критиките си към „Шарли ебдо“ и неговите скандални публикации. Според него, карикатуристите на френското издание са преминали границите на добрия тон, като са допуснали гаври със свети неща дори и за нас.

„Аз по никакъв начин не мога да се отъждествя с едно издание, което до момента три пъти е фалирало, не поради други причини, а просто, защото не е било четено. В момента се провежда чисто търговска акция, за да се продадат едни три милиона негови броя. Изданието е необосновано брутално в своето оформление като карикатури. За него няма нищо непозволено. За него няма нищо свято. Все пак има неща, с които не бива човек да се гаври. Не бих преглътнал например подигравка с мои близки хора или с мои идеали. Колкото и една религия като исляма да е варварска, не трябва да се допуска гавра.“
В края на интервюто лидерът на НФСБ се спря на изпълнението на седемте основни приоритета на Патриотичния фронт, заложени в програмата на правителството на Бойко Борисов.

„Реално имаме едва един месец ефективно управление на кабинета. Работата ни е да държим нашите позиции да се изпълняват. Вече са предприети проверки в областта на енергетиката, има и започнало отстраняване на кадри на ДПС от властта по места. В рамката на бюджета на страната вече има определени ограничения за помощи за повече от три деца. На едно мнение сме с ГЕРБ и Реформаторския блок по изборния закон, че трябва да се въведе задължително гласуване, като по този въпрос след броени дни ще внесем законопроект за промени в Изборния кодекс“, заяви Валери Симеонов.


В категории: Политика , Горещи новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
zad kulisite na kapitana pe
22.01.2015 06:31:13
0
0
ot psihologisheski gledni toshki tova e negativni iskasvane poneshe moshe da sabudi i pooshtri njakoi prispani i zaspali pomisli na njakoi ispatili si ot njakoi neobmisleni komunistisheski dejania zatova e dobre ako njakoi turzi sa svarsani s teroristi da se isoblishat i raspirat kakto stana predi sedmiza v berlin a ne da se postavjat vsishki turzi pod edin znamenatel koeto moshe da gi solidarisira s teroristi .i taj kato v moja dom i v moja shivot ne sa shelani
nito teroristi nito antiteroristi koito imat otvreme navreme vsaimni ljubovni
simpatii e dobre da ne vikame sataninski sili s neobmisleni iskasvania mnenia .
zatova pooshtrjavane na poveshe pari v broj radost ljubov kato protivodejstvie na ne gativni misli i pomisli e po dobria variant ot psihologisheski psihiatrisheski
psihisheski gledni toshki
1
париот истински
21.01.2015 08:06:29
0
0
ЩЕ СЕ НАМАЛИ ВЛИЯНИЕТО НА ДПС ,САМО АКО ГЛАСУВАНЕТО СТАНЕ З А Д Ъ Ж И ТЕЛНОКОЙТО НЕИГЛАСУВА УЕ АНТИБЪЛГАРИН.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки