Магарешки бодил за мъжка сила


15 Януари 2015, Четвъртък


Половата слабост е лечима при липса на органични увреждания

Автор: проф. Христо Мермерски

Половото безсилие е неспособност за полов акт. То може да бъде абсолютно, временно и относително. Абсолютно е пълното полово безсилие, временното е за известно време, а относителното настъпва само при известни обекти и обстоятелства.
Безсилието у мъжа се изразява със следните разстройства: на половата напрегнатост, на половото влечение, на половото възбуждане и разстройство в ерекцията и еякулацията.

Причини могат да бъдат следните:
1. Разстройството на половата напрегнатост се среща при недоразвити полови жлези, при липса на полови хормони, при евнухоидизъм, при прекалена езда, измършавяване, затлъстяване, захарна болест, ниско кръвно налягане, множествена склероза и др.
2. Може да се дължи и на някои нервни и психични заболявания, на продължително практикуване на прекъснат полов акт с цел да не забременее жената, хроничен трипер и простатит, възпаление на семенната могилка.

3. Алкохолът и тютюнът също отслабват половото влечение и понякога водят до пълна загуба на способността за полово общуване.
4. Разстройство на половото възбуждане се среща при нервна и физическа преумора, при случаи на отвращение от жената, страх от зараза, малък ръст и други дефекти, които пораждат чувство за малоценност у мъжа.

5. Разстройство на ерекцията и еякулацията. Липсата на ерекция може да бъде абсолютна (през целия живот) и се среща като изключение у полово студените мъже, у скопците, у хора с недоразвити полови органи. Тя може да бъде и временна и да се дължи на преумора, изтощение, отравяне с олово, живак, йод, алкохол, морфин, кокаин, никотин, малокръвие, изтощителни болести, силни душевни преживявания и др. Психичното състояние в момента също влияе на половата способност — например ако през време на акта мъжът се замисли върху нещо друго, макар и за някой маловажен факт, той може да стане неспособен да продължи.

Най-важният и общ признак на половата неврастения е страхът от полова несполука. Обикновено той е придружен от други безпокойства, като страх от изчервяване, виене на свят и др.
Първото условие за премахване на половата слабост е отказът от всякакви полови дразнения под каквато и да е форма за известно време. Всеки несполучлив опит води до нови и нови разочарования, а това засилва половата слабост на мъжа и действа на нервната система и на психиката на жена му.

Ерекцията може да бъде разстроена в различна степен — половият орган може да бъде полутвърд или съвършено мек. Хора, които са полово студени, и нямат полово влечение, нямат и ерекция. Обаче един мъж може да бъде темпераментен, да има полово влечение, да се възбуди полово, но да няма ерекция.
Колко време трябва да трае ерекцията? За да се извърши нормално полово сношение, тя трябва да трае най-малко 3 минути. В противен случай полово сношение не може да се извърши.

При липса на органично увреждане половата слабост е сто процента лечима на психическа и физиологична основа. Ако причина за половата слабост са различни заболявания на мозъка, захарна болест, затлъстяване, измършавяване и др., трябва да се лекува основната болест и с отстраняването на причината изчезва и самото полово безсилие. В останалите случаи лечението е общо за успокояване и укрепване на нервната система.

Изпитани рецепти за лечение на половото безсилие

Рецепта 1: Дневно да се консумират 50-60 г орехови ядки с 30-40 г мед. Приема се 3 пъти дневно преди основното хранене.

Рецепта 2: Сиренето се смята за афродизиак и е уместно да се консумира преди любовна среща. Ако пък искате само да се наспите добре, въздържайте се от него.

Рецепта 3: Чай от магарешки бодил (трън). Петър М. имал проблеми със секса и му казали да пие такъв чай. Пиел по 10-12 чаши от него и преодолял безсилието си.

Рецепта 4: В 1 л вода се слагат 2 с. л. ситно накълцани корени от магданоз и репей. Варят се 30 мин. и се добавят 2 цвята магарешки трън. Прие се 3 пъти на ден преди ядене.

Рецепта 5: Две ракиени чаши ябълков сок и 2 ч.л. пчелен мед се смесват с 1 ч.ч. черен чай. Пие се два пъти на ден. След това се изяжда 1 жълтък от прясно яйце.

Рецепта 6: Две с.л. нарязани плодни дръжки от вишна се варят 10 мин в 500 мл вода. Прецежда се и се пие по една винена чаша 4 пъти на ден преди ядене.

Рецепта 7: Две с.л. настъргани корени целина се варят 15 мин. в 500 мл вода. Прецежда се и се пие по 1 винена чаша 4 пъти на ден преди ядене.

Рецепта 8: Една с.л. леко счукани семена от сминдух се заливат с 400 мл вряла вода. Киснат 2 часа, прецеждате се и се пие 3 пъти на ден по 1 винена чаша.


Из съветите на Петър Дънов

1. Добро средство за възстановяване на половата способност е почивката. Под това се разбира не само въздържане от полови сношения, но изобщо въздържане от всякакви полови възбуди.
2. Болният, ако е млад, трябва в течение на 3 месеца да бъде по-далече от своята жена, да спи в отделна стая, да не прави безполезни опити за съвкупление. През това време влечението става все по-силно и по-силно и той постепенно забравя, че с него може да се случи някаква неприятност. Тогава с увереност пристъпва към акта и го завършва сполучливо.

3. Времето за почивка трябва да се определи от лекар-специалист за всеки конкретен случай. Хора над 40 години трябва да спазват почивка понякога и цяла година.
4. Твърде е важно женените мъже да не странят от жените си, но да се въздържат от любовни преживявания, докато не закрепне нервната им система.
5. Много е важно да се повдигне вярата в собствените сили.

6. Да се прави всяка сутрин домашна гимнастика, включваща цялостното раздвижване на тялото, но умерена и се избягва напрягането.
7. За избягване на полюциите не трябва да се спи на гръб, да се вечеря не по-късно от 18-19 ч. и да се избягват възбуждащите удоволствия.


В категории: Здраве , Горещи новини

6
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
6
gpi6o popov
18.12.2017 18:13:26
4
3
kolko voda I kolko bodil za 4aii
5
zdravko
08.11.2017 21:32:52
3
2
kolko vreme tryabva da se pie za da ima efekt
4
VASKO VASILEV
31.12.2016 10:31:32
0
1
AMI V INTERNET I V MNOGO KNIGI ZA POLESNI LEKOVITI BILKI RASTENIA KORENI SEMENA PLODOVE IMA HILADI BALGARSKI I NEBALGARSKI DOBRE E DA SE NASOSHVA VNIMANIETO NA BILKARI I LESHITELI I NA OBIKNOVENNI HORA KAM TJAH I DA SE STIMULIRA MASOVOTO IM OTGLESHDANE S ZEL PO EVTINO ZDRAVE OT PRIRODATA I DOSTAPNO I ZA NARODA
MOSHE DA SE VNIMAVA ZASHTOTO NA PASARA NA KNIGI NAD 80 % OT KNIGITE PO BILKARSTVO I LESHITELSTVO SA PISANI S ZEL PESHALBARSTVO I SA
S MNOGO NISKA STOJNOST I MNOGO VISOKA ZENA ZA TJAH
3
Анонимен
06.11.2015 14:31:47
6
1
Всичко написано по темата е в съответствие с общоприетото досега. Бих добавил следното: Разбира се с възрастта настъпват промени които затрудняват "моженето" при мъжа. Важното е да се помогне тези промени да забавят настъплението си и един от начините е да се употребяват продукти от бабини зъби (Tribulus terrestris)и Магарешки бодил. За съжаление никъде не можах да намеря достатъчно информативен снимков материал който ясно да представи разликите между Белия трън (Silybum Marianum), Магарешки бодил( Onopordum acanthum)и Магарешки трън ( Carduus acanthoides).Това са различни растения и имат различни свойства а публикуваните снимки навсякъде са еднакви.Поне аз не мога за себе си да точните им разлики във външния им вид.
2
nasko pasko vasko kasko
16.01.2015 06:35:55
2
1
za mashka potenzia i fertilnost plodovitost ima taka nareshenite afrosiatika
tova sa desetki i desetki vidove plodove bilki napitki ,
njakoi ot dobrite sa magareshki bodil ,babine zabi ,tribulus terestris ,orehi ,
morski hrani razi stridi midi oktopodi johimbe kanela baharmatiko indijsko orehshe ayahuaska i mnogo drugi
NO NAJ DOBRATA VIAGRA E PARTNJORA ZA SEKS I LJUBOV DA TI DOPADA I DA SE OBISHATE
a tova she balgari i nebalgari imat pravoto da si zashtitavat interesa vasgledite mneniata i pred balgari i nebalgari ne gi pravi antibalgari ili anti nebalgari
1
бай кольо на 85
15.01.2015 15:36:29
2
0
МЕД ОТ МАГАРЕШКИ БОДИЛ Е АЙ СИГУРНОТОТЛЕКАРСТВО ПРОТИВ ПРОСТАТИТ .АЗ ГО ПОЗВАМ ИИНЧМАМ ПРОЛЕМ СЪС СЕКСА И ПРОСТАТ.МАГАГКТО СЕ СМЯТА ЗА ПОЛОВ АТЛЕТ./КАЗВАТ ''МАГАРЕШКИ Х...И.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки