Седмичен хороскоп


19 Декември 2014, Петък


19 - 25 декември 2014 г.


Овен Оставяте всичко да се развива на самотек. Рано или късно това дава отражение. Обстоятелствата може да ви отведат на необичайно място. Едва ли можете да мислите трезво и разумно, затова не вземайте важни решения. Възможно е родител или роднина да ви направи щедър подарък. Не се ядосвайте за нещата, които не сте успели да направите, пред вас са нови предизвикателства и победи. Мислете позитивно.

Телец Опитайте се да въведете ред във всичко, за да не бъде помрачено събитие, което очаквате с голямо нетърпение отдавна. Трябва да сдържате импулсите, които ви тласкат към разточителство. Може да си имате проблеми с Дева заради обща работа или несвършени дела. Бъдете предпазливи и търсете втори източник на информация, ако се налага да вземате важни решения. Очакват ви изненади.

Близнаци Горди сте с постигнатото, около вас са хората, които обичате, това е достатъчно да се чувствате удовлетворени. Ако успеете да си осигурите средствата, които са ви нужни, сте напълно щастливи. Разположението на звездите е благоприятно за оправяне на домашни проблеми. Вашата сърдечност, чувството ви за хумор са най-свежото нещо. Не налагайте мнението си на работното място, има опасност да се скарате с някои хора.

Рак Дайте воля на чувствата си, намирате начин да се разтоварите в най-близко време. Ако сте инициативни, получавате нови впечатления и откривате дори неподозиран талант в себе си. Може да сте леко раздразнителни. Считате, че работите много, а помощта към вас не е достатъчна. Чувството ви за справедливост е силно и може да се скарате с някои хора. Имате цел, но не сте готови да я осъществите и това допълнително ви натоварва.

Лъв Сега се поставя началото на нова сфера на дейност или нова приятелска среда. Усещате благосклонното влияние на звездите и това ви дава нови сили да продължите напред. Акцентът в края на седмицата са приятните преживявания с любим човек. Това разчупва еднообразието и ви кара да покажете и другата си страна – на авантюрист и човек, който обича щедрите жестове.

Дева Навлизате в ползотворен делови период. Среща с любимия човек е страстна и вълнуваща. Не е изключено да вземете решение да живеете заедно или да направите далечно пътуване. Една част от вас уточняват празничните оферти. Вашият партньор е прекалено чувствителен, така че внимавайте какво говорите. Ако сте решили да си служите с неуместни критики, по-добре се откажете. Колкото по-коректни и търпеливи сте, толкова по-добре за вас.

Везни Хората от този знак, и най-вече жените, не трябва да очакват чудеса. В този момент трудно можете сами да насочвате събитията. Правите забележително откритие. Ако се придържате към добрите отношения и гледате позитивно на ставащото, в следващите месеци всичко е наред. Другият начин е да си хабите нервите като се взирате във всеки малък проблем. Периодът е интересен от гледна точка на контактите.

Скорпион Бъдете дискретни. Не говорете зад гърба на хората, защото това може да ви навлече проблеми. Звездите поставят вашата устойчивост на изпитание. Не отхвърляйте чуждите съвети. Има неща, които не знаете по-добре от другите или ви убягват от вниманието. Обикновено спорите и доказвате правотата си, но сега повече слушайте и по-малко говорете. Може да се натъкнете на нов проблем.

Стрелец Бъдете внимателни, не проявявайте небрежност. Предложенията на хората крият риск, може да попаднете в капана на собствените си нереалистични желания. Една привидно скучна среща ви кара да разсъждавате за нещата от живота и собствената си персона. Нервната ви система е претоварена. Време е за малко почивка, вземете си няколко дни, ако искате да сте във форма за промените, които започват. Навлизате в ползотворен период, в който си осигурявате и значителни средства.

Козирог Има нужда от смяна на подхода, от нови хора в обкръжението ви, които да ви помогнат да погледнете на ставащото от друг ъгъл. Изпитвате колебание. Доверявайте се на своите чувства повече, те ви помагат да вземете правилно решение. Няма смисъл да тъпчете на едно място от възпитание или страх да не нараните някого. Звездите се грижат за вас и вашите нужди. Има и изненади.

Водолей Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Само онзи, който умее да слуша, може да разбере какво трябва да прави. Правилните действия зависят от това каква позиция заемате. Не трябва да се опитвате да бъдете център на внимание, така може да насочите към себе си лоши очи. Създавате подходящи условия за творчество.

Риби Ключовите думи са търпение, умереност, дисциплина. Всичко постигате, ако владеете себе си. Деловите пътувания минават добре. Възможно е да се включите в курс за повишаване на квалификацията, работата ви го изисква. Някои от вас бавно, но уверено изкачват деловата стълбица, което им носи финансова стабилност и морална удовлетвореност. Дръзки и решителни сте в сложните ситуации, които хората ви създават. Очаквайте примамливо предложение.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки