НФСБ със своя структура и в Сандански


НФСБ със своя структура и в Сандански
Ръководството на новата структура, в лицето на председателя Стилян Марков (в средата), секретаря Константин Бардарски и областния координатор Костадин Лазаров (първият вляво) се запознаха с проблемите на хората от Сандански
14 Ноември 2014, Петък


В красивия град в полите на Пирин бе учредена общинска организация на патриотичната партия

Автор: Десант

Голямото семейство на „Национален фронт за спасение на България” продължава активно да разширява своята мрежа от структури в различни кътчета на родината ни. А с влизането на родолюбците в Народното събрание чрез коалиция „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ интересът към формацията все повече се засилва.

Към каузата на патриотите се присъединиха и десетки жители на Сандански, където на 9 ноември бе учредена поредната общинска структура на партията на СКАТ.
Гост на събранието бе областният координатор за Благоевград Костадин Лазаров. С него хората от красивия град в полите на Пирин споделиха задоволството си от достойното държане и отстояването на принципите на Националния фронт от страна на съпредседателя на НФСБ Валери Симеонов при преговорите за съставяне на ново правителство на страната.

За председател на патриотите бе избран младият предприемач Стилян Марков. Сред основните приоритети на НФСБ в Сандански е решаването на проблема с десетките почивни бази, които са изоставени недовършени, а тяхното изграждане ще тласне местната икономика напред и ще отвори нови работни места.
„Ще работим и за изграждането на нова инфраструктура в региона, защото към днешна дата през зимата пътищата стават непроходими“, сподели целите на новата организация на патриотите Марков. В работата ще му помага Константин Бардарски, който бе подкрепен за секретар на местните родолюбци.

„Националният фронт е единствената партия, която многократно е доказала, че защитава интересите на обикновените българи Аз съм убеден, че по същия достоен начин тя ще защити и интересите на страната в новото Народно събрание“, добави Стилян Марков.
Присъстващите изразиха своята надежда, че „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ ще бъде силата, която ще отстоява в парламента каузата за възстановяването на българското селско стопанство.

В края на срещата регионалният координатор Константин Лазаров обобщи впечатленията си от събранието, като изтъкна: „След днешната среща се убедих, че желанието за социална справедливост е по-силно от всякога и затова местните хора вярват, че точно Националният фронт е силата, която може да защити техните интереси и може да им осигури достоен живот“.


Идеите и принципите на Националния фронт получиха подкрепа и от жителите на красивия Сандански

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки