Седмичен хороскоп


14 Ноември 2014, Петък


14 - 20 ноември 2014 г.


Овен Пред вас се разкриват възможности за стабилизация в делови план. Личност от противоположния пол гледа към вас с влюбени очи. Не е изключено и вие да се влюбите и да направите нещо в разрез с принципите си. Животът ви става по-пъстър и богат на емоции. Жестът на един човек може да ви трогне и да му отговорите със същото. Сложете здраво юздите на своята щедрост, защото има опасност да похарчите всичките си пари.

Телец Звездите ви изпращат една новина. Вълненията ви са големи. Не е изключено да се превърнете в арбитър на чужд спор. Вашата намеса може да е решаваща, така че гледайте да сте обективни и справедливи. В личен план навлизате в период на промени. От вас зависи половината, останалата част е под натиска на обстоятелствата. Трябва да умеете да бъдете адаптивни и креативни.

Близнаци Така са се подредили нещата, че вие сте двигател на процесите. Когато знаете какво искате, никой не може да ви спре. Единственият проблем може да се окаже вашето нетърпение. Така се допускат грешки. Планирайте точно задачите, за да не се окаже, че сте надценили силите си. Бизнес делата могат да почакат, ако не се чувствате уверени в нещо. Сега не е времето за експерименти, средата е негостоприемна и трябва да се съобразите с този факт.

Рак Всичко се развива както трябва, в сферата на общуването постигате дори повече, отколкото си мислите. Продължавайте в същия дух, но бъдете себе си, не се опитвайте да се представяте за такива, каквито не сте. Нещата няма да станат по план. Събитията може да ви завъртят във вихъра си и да се наложи да използвате необичайни методи за действие. Възможно е да се сближите с хора, които до този момент не сте познавали добре.

Лъв Нуждаете се от средства, за да осъществите една своя стара идея. Търсите възможности за нови източници на доход. До ушите ви може да стигнат приказки, които може да ви наранят. Казани са от хора, които вие считате за близки и разочарованието ви е голямо. Успокойте се, нещата са временни, всичко минава и отминава. В интимните ви отношения са възможни изненади.

Дева  Избягвайте всякаква авторитарност, за да си нямате проблеми с хората около вас. Мъжете от зодията трябва да покажат, че са добронамерени и готови за компромиси. Знаете, че това се налага, затова не се съпротивлявайте. Интуицията ви е тънка и вярна. Тя ви предпазва от груби грешки и излишни лутания. Приятелите може да ви подведат или поне да се опитат да ви привлекат за своята кауза, но вие най-вероятно усещате какво не трябва да правите.

Везни Не трябва да разчитате много на съдбата. Тя няма да ви направи подаръци, трябва да се потрудите сами, физическата работа раздвижва кръвта ви и ви връща загубената енергия. Полезно е да спортувате, да се разхождате с приятели. Социалните контакти са важни за Везните. Парите идват и си отиват. Внимавайте, движите се по наклонена плоскост, трябва да разчитате повече на чувството си за практичност.

Скорпион Ако отчитате само собствените си интереси, може да срещнете съпротивата на околните. Затова се опитайте да намерите златната среда и да направите някои малки компромиси. Може да блеснете с широк кръгозор. Това впечатлява хората около вас, но вие също така сте взискателни. Искате работата да се изпълни по най-добрия начин, а има обективни обстоятелства, които пречат това да стане.

Стрелец През този период може да срещнете интересна личност, която да открие тайния ви интерес. Стрелците може да направят нещо нестандартно. Един подтиснат проблем може да излезе на повърхността. Това е така, защото сте го загърбили, не сте го решили когато е било нужно. И все пак не се отчайвайте, защото захванете ли се, много бързо може да свършите задачите си. Интуицията ви е тънка и вярна. Тя може да ви предпази от груби грешки и излишни лутания.

Козирог Намирате се в добра форма, всичко около вас е в услуга на намеренията ви. Звездите ви дават голям шанс да успеете. Недоброжелателен колега може да ви навреди с действията или приказките си. Не сте изчистили недоразумения и стари вражди и това започва да ви тежи. Бъдете внимателни към своя партньор. Неговите съвети по отношение на личните ви отношения са добри, не ги приемайте враждебно.

Водолей Край на ограниченията, навлизате в интересен период, показвате смелост и новаторски дух. Няма никакъв смисъл да обвинявате близките си за неща, които са вече минали. Гледайте напред, вината е обща. Никаква дребнавост не се препоръчва, тя може да доведе до влошаване на отношенията отново за дълго време. Направете така, че да не се лишавате от тил. Много скоро може да ви потрябва опора и защита.

Риби Идеите ви са малко въздушни, нужно е да се приземите и да видите реалността. Нямате достатъчно средства, за да осъществите плановете си в цялата им мащабност. Едно недоразумение може да обърка нещата ви. Не се изкушавайте от прекалено лъскави или скъпи неща. Съобразете възможностите си и тогава предлагайте на околните това, което искате да осъществите. Събитията ви дават усещането, че вървите в правилна посока.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки