Седмичен хороскоп


07 Ноември 2014, Петък


7 - 13 ноември 2014 г.


Овен Не трябва да разчитате много на съдбата. Тя няма да ви направи подаръци, трябва да се потрудите сами. Но затова пък усилията, положени през този период, дават добри резултати. Парите идват и си отиват. Може да се ядосвате за някои ненужни покупки. На моменти не знаете да спрете, затова е желателно да имате до себе си добър консултант, който да ви ограничава в харченето. Не се тревожете за отминали работи.

Телец Периодът е благоприятен за онези, които се занимават с търговски дейности. Може да спечелите важен клиент на своя страна. Трябва да се опитате да бъдете лоялни към партньора си, даже и това да ви изглежда трудно за настоящия момент. От всяка една грубост, лъжа или манипулация може да произтекат неприятни последици. Възможни са трудности в личен план.

Близнаци Направете си план, проявете коректност и внимание към детайлите и всичко може да се получи добре. Възможно е да се изправите пред ново предизвикателство. Дерзайте и няма да срещнете трудности. Даже и да ви плашат, че това не е за вас и няма да се справите, вие може да успеете да довършите нещата. Работата няма да ви затрудни, виждате перспективата и това ви дава нови сили. В живота ви може да влязат нови хора.

Рак Отървете се от стари ангажименти, за да можете да се насладите на новите си интереси и проекти. В работата може да ви предложат да работите над нов проект или да ръководите. Това крие и трудности, трябва да сте наясно с това. Вие може да се покажете като претенциозни и капризни личности. В професионално отношение се натъквате на трудности и това ви прави трудни за общуване. В семейството ви настъпва мир и хармония. 

Лъв Успокойте малко страстите. Може да преразгледате своите отношения с партньора. Има неща, които не правите както трябва и това създава напрежение. Поговорете, не се страхувайте да обсъждате и предлагате варианти за решаване на проблемите. Не трябва да подценявате нито едно обстоятелство. Малко повече прагматизъм няма да ви е излишен. Този период е свързан със смелост от ваша страна.

Дева Случват се важни промени в живота ви. Може да ви дойдат неочаквани новини. Ако сте скарани с един човек, може да се сдобрите, защото заедно трябва да търсите начин да решите едно изпитание на Съдбата. Звездите ви подсказват решение. Възможна е романтична връзка, но има риск вие сами да навредите на себе си, ако не се ограничите в нещо. Всичко, което сте планували, се реализира, макар и по друг начин. Стрелец много ви помага със съветите си.

Везни Звездите ви предлагат да отделите повече време за себе си. Духовното обогатяване е не по-малко ценно и важно от материалното. Така може да си осигурите преднина в работата в нужния момент. Не се страхувайте. Ако възникне сложна ситуация, имате на своя страна влиятелни хора. Има прекалено много неща, които сте замислили, но трябва да ги осъществявате едно по едно, в противен случай съвсем се обърквате.

Скорпион Периодът ви носи приятни изненади, свързани с близки хора, идеология, култура. Не си затваряйте очите за очевидни неща. Мислете аналитично, действайте прагматично. Колкото и да ви се иска сега да направите нещо щуро, не е моментът. Приоритетите ви са други, нужно е сериозно отношение към делата. Среща със стар приятел може да ви донесе много настроение. Едно ваше желание се сбъдва съвсем неочаквано.

Стрелец Пречките, които поставят пред вас, ви амбицират още повече. Мислете и преценявайте фактите и обстоятелствата. Сега не трябва да се посвещавате на хората, а на собствените си задачи и планове. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. С достойнство и гордост преодолявате изпитания и се чувствате победители. Трудностите остават зад гърба ви, но от всичко трябва да си извадите поука.

Козирог Имате добри условия за изчистване на негативи, натрупали се в работата ви или в отношенията с хората. Може да започнете решаването на стар проблем по нов начин. Избягвайте участие в съвместни мероприятия, особено с роднини. Само хора, които са професионалисти, могат да ви изведат на правилния път и да ви осигурят преднина пред конкуренцията. Оставете аматьорските изпълнения.

Водолей Необходимо е да си направите обстоен анализ, за да разберете дали сте на прав път. Потърсете експертно мнение, ако е нужно. Сами едва ли може да се справите с всички нови предизвикателства. Има неща, които са скрити под повърхността или умишлено ги крият от вас. Възможно е да получите предложение за разширяване на бизнеса. Можете да го направите, не е толкова трудно.

Риби Мечтите и идеите ви не срещат особено разбиране в околните и това ви отчайва. Опитайте се да бъдете реалисти и вниквайте по-дълбоко в чуждите нужди и желания, така може да разберете, че не сте единствените хора, които имат проблеми. Не давайте пари на заем, защото няма да ви ги върнат. Вашите роднини често се възползват от вас или ви пренебрегват, а едното и другото предизвиква раздразнение. И все пак не си изпускайте нервите.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки