Обединението на патриотите се разраства


22 Август 2014, Петък


Обединението на патриотичните формации от страната продължава под егидата на „Национален фронт за спасение на България“.

Автор: Десант

На 15 август, на събрание на Политическия съвет на коалиция „Патриотичен фронт“ към родолюбивото обединение се присъедини партия „Национално движение за спасение на Отечеството“.
На събитието присъстваха съпредседателите на НФСБ Валери Симеонов и Данчо Хаджиев, лидерът на ВМРО - БНД Красимир Каракачанов и председателят на „Национален идеал за единство“ Борис Ячев.

Ръководителят на НДСО професор Тодор Рашев бе категоричен, че обединението на всички национално отговорни организации трябва да продължи.
„Чрез влизането си в Патротичния фронт ние правим голяма стъпка напред към нашата цел – единение на българския народ. Това е изключително важно, защото ако искаме да спасим и възродим нашата Родина, трябва всички, които милеем за нея, да оставим различията и да работим за нейния просперитет”, заяви Рашев.

В „Патриотичен фронт“, освен партията на СКАТ и ВМРО-БНД, влизат още НИЕ, партия „Средна европейска класа“, Обединение на български националисти „Целокупна България“, ГОРД и сдружение „Патриот“.


В категории: Политика , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
бай коко-88 г
23.08.2014 13:16:58
0
0
ВАЖНОТО ТЕЗИ ПАТРИОТИЧЕСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ДА НЕ СА ПАТРИОТИ ''ЧРЕЗ РУСИЯ,САЩ АНГЛИЯ А ЧРЕЗ БЪЛГАРИЯ.ДА НЯМА В ТЯХ БИВШИ НОМЕНКЛАТУРЧИЦИ И СКРИТИ ЧЕНГЕТА.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки