Седмичен хороскоп


25 Юли 2014, Петък


25 - 31 юли 2014 г.


Овен Звездите благоприятстват творческите личности. Вие се отличавате със завидна издръжливост при преодоляване на преградите и трудностите. Вашият стремеж да покровителствате може да ви създаде проблеми. Периодът е неподходящ за смяна на работата или взаимоотношения с държавни ведомства. Смело се изправете срещу предизвикателствата. Иначе нещата могат да станат само на думи.

Телец Очакват ви делови, обществени и лични срещи. Избягвайте самохвалството и не използвайте наблюдателността си само за критични забележки. Отдайте се на приятните емоции от общуването. Рационалният подход към случващото се ви дава възможност да интегрирате вашите идеи в колективна работа и да измените към по-добро вашия социален статус.

Близнаци Успехът ви е гарантиран само ако успеете да избегнете скандалното поведение. Основен източник на доходите е вашата професионална дейност. Рискове и необмислено поведение може да объркат нещата около вас, така че не се отпускайте. Склонността ви към надценяване на собствените познания и възможности може да ви направи резки и нападателни. Постарайте се да уважавате компетентността и мнението на другите.

Рак Възможно е да имате потенциални шансове в кариерата, които не трябва да изпускате. Някои промени от делови характер може да се отразят положително на вашето самочувствие и настроение. Желателно е да не рискувате и да не се впускате в необмислени авантюри. Вероятни са ситуации, които изискват компромисно решение. Съкратете ненужните разходи и губенето на време.

Лъв Благодарение на силната си воля и способността бързо да се възстановявате може с лекота да преодолявате всякакви препятствия и да постигнете високи резултати във всяка дейност. Може да се придвижите по служебната стълбица. Вероятно е вашият авторитет да се укрепи. Осмисляне на изминатия път ще ви посочи нови перспективи за развитие.

Дева Благоприятен период за реализиране на плановете и отпускане с веселие и любовни страсти. Не трябва да проявявате гордост към обкръжаващите. Не бъдете дребнави. От вашето търпение и прозорливост зависи успехът ви за доста време напред. Очакват ви интересни лични срещи. Общуването с любимия човек ви носи радост. Използването на нова информация ви дава преднина пред другите. Така може да подобрите социалния си статус. 

Везни Преодолените препятствия са път към бъдещия ви успех. Така вашите планове се сбъдват. Не е изключено да ви провърви доста в най-съкровените мечти. Желателно е да не използвате красноречието си за манипулиране на общественото мнение. Известно време може да ви се струва, че различни задължения ви затрупват. Може би това е така, защото сте много чувствителни и не реагирате адекватно на събитията.

Скорпион Вашият богат вътрешен свят и художествена натура могат да ви накарат да потърсите нетрадиционно обкръжение. Имате срещи, в които може да обмените опит и мнение. Но трябва да спазвате мярка във всичко и да оценявате критично постъпките си. Вероятно е да се сблъскате с малки служебни задължения и проблеми от финансово естество.

Стрелец Периодът е благоприятен за пътешествия и физическа работа. Добро време за обмисляне на важни ангажименти. Възползвайте се от получената информация. Вашата активност е оценена по достойнство. Но не бива да рискувате необмислено. Бъдете пресметливи. Стремете се да видите ползата за себе си от всяко ваше действие. Главното е да успеете да съхраните натрупаното и да се предпазите от изкушението да постигнете повече от необходимото ви.

Козирог Седмицата минава под знака на свалянето на маските и познание на скритата страна на хората. От вашата разсъдливост зависи успехът на по-нататъшните ви планове. Приятно ви е да се намирате сред влиятелни хора и да чувствате своята значимост. С удоволствие завързвате дружба с по-възрастни личности на влиятелни постове, приемате техния опит и знание и се издигате по стълбицата в кариерата. Вероятно е да получите добри новини. 

Водолей Звездите ви съветват да проявявате повече сдържаност. Обърнете внимание на физическата си кондиция и на това да изглеждате добре. По възможност прекарайте повече време навън. Това може да ви ободри и зареди с нови сили. Съдбата може да изпита гордостта ви, вашата дребнавост и високомерие към околните.  Увереността в успеха увеличава вашите шансове.

Риби Дайте си повече свободно време, за да съберете мислите си и да се освободите от натрупаните емоции. Възможно е да се срещнете и с човек, който да ви разкрие неща от живота, за които не сте предполагали, че съществуват. Става въпрос за истински и неподправени чувства! Ако сте семейни, помислете дали трябва да започнете такава връзка и до какво може да ви доведе тя. Може да разчитате на интуицията си напълно, попадайки в неочаквани ситуации.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки