Седмичен хороскоп


11 Юли 2014, Петък


11 - 17 юли 2014 г.


Овен Далновидност и решителност може да ви помогнат да предотвратите сложните тенденции. Постарайте се да избягвате празните разговори, обещанията и работата с документи. Не бива да правите скъпи покупки. Развитието на въображението и артистичните способности ви дават възможност за реализация на творческите си амбиции.

Телец Звездите ви съветват да сдържате емоциите си. Хладният разум ви е най-добър съветник. Въздействайки на другите с обаянието на своята личност, вашата популярност и възможностите ви в обществото нарастват. Потребността от партньора ви сега е доста голяма и вие може да започнете да се оценявате чрез неговите очи. При необходимост може да заемете позицията на партньора си, която да се окаже правилна.

Близнаци За да успеете, трябва да положите много усилия. Мъдрост и сдържаност са условията за постигане на целите. Мислете приоритетно за конкретни доходи, а не за общи планове. Емоционалността ви може да стане причина за неуравновесеност и раздразнение. В сферата на интимните отношения избягвайте необмислените постъпки и страстите. Неуважително отношение към хора с по-висок социален статус може да обърне общественото мнение против вас.

Рак Концентрирайки се върху по-важните неща, вие обезателно имате успех. Хората, с които се запознаете, навярно може да изиграят голяма роля в живота ви. Чувствате се емоционално приповдигнати. Намисленото може да се изпълни. Имате успех с лица от противоположния пол. Използвайте благоприятния момент, за да завършите отложени неща.

Лъв Звездите предупреждават за неочакван поврат в съдбата ви. Животът изисква от вас внимание и предвидливост. Възможно е да се осъществят мечтите ви по отношение на противоположния пол. Но също е напълно възможно отношенията ви да доведат до абсолютен разрив. Не бива да се захващате за реализация на рисковани и съмнителни предложения. Ограничете се в покупките, защото те могат да бъдат напълно излишни.

Дева Постарайте се да не взимате на плещите си непосилни задължения и да се стремите да оправите света. Съсредоточете се върху благополучието на семейството си. Вероятни са неочаквани новости. Те може да ви изненадат. Възможно е да станете доста по-чувствителни и това да ви накара да се пазите от другите, стремейки се да работите някои неща тайно и да живеете по-незабелязано. Вашият жизнен потенциал се намира на високо ниво. Обърнете внимание на близките си.

Везни Не се поддавайте на чуждо влияние, то може да ви донесе само морални и финансови разочарования. Ново познанство може да стане повод за издигане по служебната стълбица. Лесно печелейки доверието на хората, вие може да станете негласен лидер в определен колектив. Трезвата оценка на ситуацията и на обкръжаващите ви хора може да ви помогне да се придържате към здравия смисъл в поведението си.

Скорпион Вие с удоволствие демонстрирате своите успехи и постижения. Възможно е да промените социалния си статус, да получите висока длъжност или да нарасне популярността ви. Вероятни са неочаквани парични постъпления или подаръци. Възможно е да осъществите най-съкровените си мечти по отношение на някои от противоположния пол.

Стрелец Постарайте се да ограничите невъздържаните изказвания и злоупотребата с чуждо доверие. Звездите може да ви подложат на изпитание. Емоционалната ви превъзбуденост като нищо може да стане причина за конфликти в обществото. Не проявявайте прекалена активност. Възможно е да ви е трудно да оцените своите възможности реално. Не се поддавайте на илюзии. Може да ви се отдаде да постигнете намисленото, но може и да се провалите по всички фронтове.

Козирог Плановете ви могат да бъдат подкрепени с нови идеи или от влиятелна личност. Вероятна е нестабилност в интимните отношения. Вие или може да получите повече, отколкото сте очаквали от интимния си партньор, или да почувствате разочарование във всяко съвместно начинание. Голяма е вероятността да попаднете в деликатна ситуация. Проявете внимание! Някои от недоброжелателите ви завиждат и са се активизирали.

Водолей Периодът е подходящ за всички, които работят в обществената сфера. Благородството и изисканите ви маниери, съчетани с дружелюбие и общителност, ви позволяват да се покажете в най-добрата си светлина и да притегляте вниманието на представители на другия пол. Със своята пламенност и чувственост вие излъчвате особена сила и вашите почитатели растат.

Риби Емоционалният ви живот е нестабилен. Възможни са пикове и спадове. Усилва се подозрението и отчуждението към околните. Може да ви се струва, че околните са се наговорили да се месят в живота ви, който вие упорито се опитвате да скривате. Може да си въобразявате, че ви пречат на действията. Виждате врагове навсякъде. Бъдете търпеливи и не проявявайте нападателност.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки