Националният фронт започна срещи със симпатизанти в София


Националният фронт започна срещи със симпатизанти в София
02 Май 2014, Петък


„Ще спечелим битката за Европарламента честно, за да положим модел на подражание на отговорна и патриотична политическа сила.“

Автор: Десант

Под това мото в София на 29 април се състоя среща с членове и симпатизанти на „Национален фронт за спасение на България“. На събитието присъстваха съпредседателят на НФСБ Данчо Хаджиев и евродепутатът от патриотичната партия и втори в листата за евровота Слави Бинев.

Целта на срещата бе да се проведе организационна подготовка за изборите за Европейски парламент на 25 май, като в нея се включиха активисти на родолюбивата формация от кварталите „Лозенец“, “Иван Вазов“, „Хладилника“ и централната градска част.
„Всички големи партии от статуквото имат полза от това повече гласове да останат под процента за влизане в ЕП. С най-голямо удоволствие ще гледат да елиминират потенциалната опасност други партии да достигнат Брюксел. Националният фронт има реални шансове, но трябва да предотвратим манипулациите и да си опазим гласовете”, подчерта Данчо Хаджиев.

Слави Бинев от своя страна заяви: „Тези избори са рубикон за патриотичния съюз. Сигурен съм, че можем да бъдем голямата изненада – големият победител на предстоящите избори.”
В следващите дни предстои да се открие клуб на НФСБ, който ще се намира в кв. „Стрелбище“, ул.“Траянова врата“ № 20. В него ще се събират родолюбците от столичните квартали „Медицинска академия”, „Стрелбище”, „Гоце Делчев” и „Разсадника”.


В категории: Политика , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Анархист
07.05.2014 15:53:50
0
0
Да, ама не. Политическата секта НФСБ никога, ама никога няма да вземе депутатско място. Българският народ все пак гледа в бъдещето, а не въздиша по миналия век.[bouncing]
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки