Седмичен хороскоп


02 Май 2014, Петък


2 - 8 май 2014 г.


Овен Сдържайте желанието си постоянно да сте номер едно. Само дипломатичността ви помага в отношенията с партньори и колеги. За някои е вероятно интересно запознанство или романтична среща. Залогът ви за успех е да съумеете да предразположите отсрещната страна към откровеност. Създава се благоприятна възможност да подобрите своя имидж. Постарайте се да избягвате невнимателните изказвания и категоричните оценки.

Телец Седмицата е с двойнствена характеристика. Тя може да се окаже много напрегната за мъжете от знака. Техният жизнен потенциал се снижава, което може да доведе до грешки при работа с документи и усложнение на отношенията с околните. Жените от зодията разчитат на покровителството на съдбата. Тяхното обаяние и жизненост са оценени от поклонниците.

Близнаци Повечето проблеми няма да може да решавате толкова бързо, колкото ви се иска. Активните действия се оказват резултатни, но ви носят доста напрежение. Очакват ви някакви промени в личния живот. Особено това се касае за жените от знака. Мъжете от своя страна са длъжни да проявяват такт и благородство. Мнозина от вас са в състояние да вземат важни решения в живота си и да създадат необходимите връзки, които биха им отворили някои нови възможности в бъдеще.

Рак Хубаво е да изберете индивидуалната работа пред колективния труд. Дори и най-сложните проблеми разглеждайте хладнокръвно. Настройвайки се на положителни промени, вие може да се концентрирате за по-високи професионални резултати. Възможно е да получите подкрепа от богати покровители или близки роднини. Периодът е посветен на разбирателство между хората и е подходящ за зачатие.

Лъв Звездите ви съветват да не експериментирате. Действайте само рутинно.  Жизненият ви потенциал е на ниво. Активните действия ви носят очаквания резултат. Поддържането на връзки с делови партньори от други градове или от чужбина може да открие пред вас нови възможности за реализация. Не поставяйте пред себе си трудно реализуеми задачи, защото може да попаднете в плен на илюзии.

Дева Седмицата носи сложна характеристика. Може да се окаже много напрегната. Жените от знака не следва да разчитат на покровителството на съдбата. Вашите необосновани претенции може да бъдат толкова големи, че да предизвикат конфликт в отношението ви с партньорите. Твърдото отстояване само на личните ви интереси може да се сблъска с противодействието на другите заинтересовани. Периодът преминава под знака на малки хитрости и раздвояване на съзнанието.

Везни Седмицата е изпълнена с неочаквани ситуации и рискове. За някои започва период на освобождаване от илюзии, а за други - на промени и ново мислене. Няма да сте склонни да се съобразявате с чуждото мнение и чуждия авторитет. Но правейки нещата така, както на вас ви харесва, може да засегнете чужди интереси и някои хора да ви се противопоставят.

Скорпион Може да пристъпите към реализиране на плановете си. Разширете сферата на дейност или помислете за пробив напред по започнати задачи. Помага ви въображението и нестандартния подход. Ако гледате с оптимизъм на нещата, бъдещето ви е успешно. Мнозина от вас по този начин може да създадат добра база за придвижване напред. Всичко зависи от вашата реакция и съобразителност.

Стрелец Планетите ви съветват да оценявате критично всяка своя постъпка. Опирайки се на помощта на съмишленици, вие искате да завоювате по-голяма обществена популярност. Но открити противници, използвайки някаква информация, се противопоставят на вашите идеи. За мъжете от знака е вероятно романтично познанство или интересна среща. Звездите предупреждават жените от зодията да не настояват упорито на своето. Постарайте се да избегнете необмислените изказвания и двусмислените шеги и закачки.

Козирог Съдбата ви показва правилния път. Време е да осъзнаете своите интелектуални грешки и заблуждения. Не отговаряйте с лошо на лошото. С лъжи и необмислени думи може да заложите нов цикъл от недоразумения. Затова добре обмислете постъпките си. Научете се да разпознавате истинските ценности. Разчитайте само на своите сили и скрити ресурси.

Водолей Звездите ви съветват да се занимавате само с неща, от които разбирате. Периодът е отговорен, затова не експериментирайте. По никакъв начин не се стремете да доминирате. Може да попаднете в неловко положение. Очакват ви промени в личния живот – особено жените! Мъжете от знака трябва търпеливо да понесат някои изпитания. Активизирате творческия си потенциал.

Риби Не бързайте да предприемате необмислени решения. Оставете нещата да вървят на самотек. Съдбата сама ви подсказва. Старайте се да бъдете по-практични и обмисляйте действията си, свързани с финансови въпроси. Прекалено активните ви действия в личен интерес могат само да ви навредят. Не надценявайте възможностите си и вършете само това, което може да свършите. Бъдете дипломатични и търсете компромисни варианти.


В категории: Седмичен хороскоп , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки