Москва разпуска цирковата трупа „Орешарски“


Москва разпуска цирковата трупа „Орешарски“
Комиците на Орешарски ще дръпнат шалтера след най-новата национална катастрофа, а на нас, електоралното стадо, ще бъде обяснено, че пак не сме улучили „ваксата“ на модерната световна политика
05 Април 2014, Събота


Кризата в Черно море ще предизвика политически промени в България

Автор: Стефан Солаков

Това, което не успяха да сторят протестите пред Министерския съвет и Народното събрание през миналата година, е напът да се случи през настоящата 2014-а. Правителството на Пламен Орешарски храбро удържа на десетмесечния натиск, упражняван от улицата, и тъкмо се канеше да краде на спокойствие до следващите парламентарни избори, когато от Север задуха бурният вятър на новата Студена война.

Улисана в нашенските далавери, т. нар. политическа класа на България все още трудно загрява, че нещастната ни държава е изправена пред драматични събития, които допълнително ще вгорчат и без това изпортения живот на изстрадалата нация.
Геополитическата криза в Северното Черноморие вече се насочва на юг и е напът да дестабилизира трайно един обширен регион, натежал не само от непреодолими противоречия, но и от товара на свръхмодерни оръжия за масово изтребление.

Кримската „муха“ постепенно се превръща в „слон“, който е способен да сблъска фатално военните машини на Русия, САЩ и НАТО и отново да ни върне с четвърт век назад, когато си въобразихме, че сме се отървали от призрака на Третата световна война.
Почти на всички трезвомислещи у нас отдавна е известно, че правителството на Орешарски е поредната сбирщина от партийни некадърници, обединени от единствената цел да доограбят държавната хазна под вещото ръководство на изпратилите ги на „Дондуков“ 1 политически централи.

Напоследък всеки божи ден сме свидетели на безумни и често пъти комични решения и инициативи на тази циркова трупа, произвеждаща в промишлени количества гафове, които не само саботират икономическото развитие на страната, но и излагат на сериозни заплахи националната сигурност на държавата.

В резултат на тези постоянни издънки България е напълно безпомощна пред задаващата се вълна многостранни конфликти в непосредствена близост до нейните граници.
Още когато предоставихме военни бази на САЩ след влизането ни в НАТО, стана ясно, че Вашингтон ни приема в „клуба“ единствено като бъдещ плацдарм за маневри и евентуални бойни действия  срещу Русия.

Политически джамбази ни продадоха като обикновен добитък без да се съобразят с мнението на целокупния български народ. Сълзите на юдата Соломон Паси се оказаха крокодилски, а същият този ненормалник продължава да мърси публичното пространство и да ни убеждава как сме спечелили големия джакпот, ставайки членове на НАТО.
Преди дни „отпразнувахме“ едно десетилетие, откакто ни назначиха за прислужници на баровците в скъпарската общност на Североатлантическия пакт. Равносметката е повече от печална: похарчили сме над 1 млрд. лева за безумни мисии в различни точки на света, където сме нарушавали международното право и сме тормозили местните народи в името на фалшивата западна демокрация.

Дали сме и 15 жертви, забравени с престъпно бездушие от управлявалите ни правителства. В замяна получихме среден пръст, олицетворяващ най-точно обещанията на мошеници като Соломон Паси и групата американски мекерета, промили мозъците на нашето наивно общество с примамливи миражи за реки от злато и модерно оръжие по линия на ЕС и НАТО.

Сега, когато сме изправени пред огледалото на суровата геополитическа реалност, виждаме една грохнала българска икономика плюс напълно фалирала армия, неспособна да се противопостави и на най-елементарните усложнения около родните граници.
Най-очевидният малшанс на държавата е нейният управляващ екип, начело с шефа на тази циркаджийска формация Пламен Орешарски, безспорен претендент за титлата „гьонсурат № 1“ на Република България.
Преди дни на посещение у нас пристигна „Фъканата Вики“, онази прелестна пратеничка на президента Обама, която без да иска даде най-точната формула на американската дипломация по света.

Псувайки брутално ЕС в разговор със свой колега, госпожа Виктория Нюланд, помощник на държавния секретар на САЩ, показа на практика от какви хора зависи не само световната политика, но и живота на милиардите, обитаващи нашата планета.
Нейната визита в София, както и разговорите й с българските политици, бяха доста показателни за отношенията между самоуверения и циничен господар и неговите послушни прислужници. Които, впрочем, са петимни дори да бъдат напсувани, но непременно забелязани от Големия брат във Вашингтон.

Само за няколко часа в София „псуващата Вики“ спусна на нашите блюдолизци най-новите разпореждания на чичо Сам. Ще ставаме аванпост срещу „руската инвазия“ в Черно море и ще плашим „гаргите“, т. е. най-модерната бойна авиация на Русия, с нашите раздрънкани летящи бараки, завещани от същата тази Москва, срещу която ще се „зъбим“, пришпорвани от каубоите на НАТО.
Още отсега може да предвидим какво ще се случи по-нататък, когато Путин най-после забележи, че му се мотаем в краката и го спъваме в амбициозната му операция „Завръщане“.

Тогава вече ще усетим и истинските болезнени шамари, с които ще ни „поздрави“ новата геополитическа ситуация в близост до българските граници.
Най-малко трима министри на премиера Орешарски са безспорно зависими от американското посолство в София. Социалистите Вигенин и Найденов бяха поставени на важните им постове с благословията на Вашингтон, а вицепремиерът Йовчев изобщо не крие, че дори до тоалетната отива с разрешението на чичо Сам.

И сега тези тримцата ще трябва да оправдаят доверието на псуващите ги дами от Държавния департамент и ЦРУ. Военният слуга на американците господин Найденов вече обяви на всеослушание, че бойни части на САЩ в най-скоро време ще окупират територията на България под егидата на „братското“ ни сътрудничество.
Каза го с тон, от който веднага се разбра, че това „настаняване“ на чуждите войски ще стане без никой да пита правителството на Орешарски, нито пък откачалките в Народното събрание. Честито, както се казва, и „наздраве“ за бойната дружба с най-новите ни окупатори!

Безцеремонната руска мечка естествено ще реагира на елементарните номера на САЩ и на техните подлоги у нас. Цените на руския газ и на петролните продукти ще фръкнат до небесата, туризмът и търговията ще се срутят само за няколко месеца, а армията безработни несретници отново ще побегне зад граница.
Сергей Станишев бързо ще се изнесе от България и ще остави неговите съпартийци да сърбат горчивата супа на поредния държавен провал, организиран от „Позитано“ 20 и коварните авери от ДПС.

Комиците на Орешарски ще дръпнат шалтера след най-новата национална катастрофа, а на нас, електоралното стадо, ще бъде обяснено, че пак не сме улучили „ваксата“ на модерната световна политика.
Все пак остава надеждата, че най-после ще се отървем от хората, които ни водеха към поредната икономическа и политическа пропаст. Дори когато е била притисната до стената, България е получавала шанс да се изправи и да продължи към своето национално спасение. Особено днес, когато българският народ има подкрепата на мощна колона от родолюбци, готови да го поведат към следващия етап от неговото развитие.

Колкото и да е мрачен хоризонтът пред нас, силата на народния дух е способна на истински чудеса. Идва краят на традиционните предателства, идват и новите надежди за възраждане и възход на националните идеали.


В категории: Коментари , Горещи новини

2
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
2
вмирисан скат
08.04.2014 12:04:29
0
0
А вие скатаджиите сте една зверски нагла менажерия!
1
zad kulisite na kapitana pe
06.04.2014 13:30:30
0
0
moskva ima dostatashno svoi hora v balgaria za da moshe da manipulira i se vazpolsva ot situazii sasdadeni ot neja .
i taj kato moskva e najsno za prishinite za raspadaneto na bivshia savetski blok
a te sa mnogo iznosvane na idite na komunisma ,sablasanta na bogatite zapadni obshtestva ,aktivnata rolja kojato igraha svetovnoto evrejstvo ,turzia ,usa
i drugi , tja sega tarsi prijateli po sveta koito ne obishat svetovnoto evrejstvo ,ne obishat turzia ,ne obishat usa i drugite im protivnizi .
spored mnenieto i na bivshia ministar vasilev i nastojashtia vigenin
balgaria ne moshe da zabrani rusofilski ili rusofobski mnenia no ofizialnata politika trjabva da e maksimalno da poddarsha takava politika ot kojato ima maksimalni izgodi
tova go pisa bezparien ,bezraboten balgarski targovez i rentier kojto si patil ot balgari i nebalgari i obiran ot ali baba i 40 te 55 te 88 te 13 te 15te 18 te i drugi razbojnizi i sega iska da ima pari i da patuva po sveta da tarsi kade sa skrili razbojnizite parite osven v bankite i da si vseme okradenoto.
i se nadjavam she meshdu tesi koito shetat tova njama razbojnizi koito da varvjat sled nego i da mu okradat fantasiite
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки