Те го казаха


05 Април 2014, Събота


„Пази Боже БСП да се занимават с банки”
според Бойко Борисов само неговата възлюбена Цветелина Бориславова трябва да се занимава с банки



„Трябва да има яснота по отношение на санкциите, които ще рефлектират в енергийната сфера, защото те ще ощетят в най-голяма степен България. Казвам го и като историк, Консултативният съвет при президента прие най- антибългарската позиция, произвеждана от националните институции от Освобождението до днес. В годините на прехода такава позиция, в която антируското да прозира отвсякъде, не е имало”
Георги Първанов, разбира се, е силно загрижен за руските имперски интереси, понеже дължи благодарност на Русия

„Президентът ощети ДПС, като й открадна един полагащ й се член, с цел да угоди на партията, която го е излъчила. Той най-после трябва да си понесе отговорността"
Мая Манолова от БСП е бясна на президента Плевнелиев

„Не са нужни мурафети, кафета и баклави, или някакви закачки в Народното събрание. Нужно е на първо място и се надяваме да имаме възможността за това да се борим и ние да се променят изборните правила в България, да се даде възможност и на по-малките партии да имат определено представителство, да се даде възможност на хората, които са на улиците и чийто глас не се чува, да бъдат чути и по някакъв начин да участват в управлението на държавата"
бившият земеделски министър Мирослав Найденов плаче за новоизработената си партия БАСТА

„С полупризнанията и на Цветан Цветанов относно Делян Пеевски за срещите тези истини излязоха наяве. Лошото е, че тези неща не се казват докрай. Партньор на ГЕРБ беше Делян Пеевски и кръгът около него и те бяха малкият партньор. ГЕРБ не можаха да се усетят, че ги лъжат. Сега големият партньор са Пеевски и ДПС, и управляват с БСП и „Атака”. Думата се чува само на този кръг. Злоупотребява се от ръководството и от този кръг - кликата, която де факто управлява - и БСП, и ДПС, и „Атака”
Касим Дал, бивша дясна ръка на Доган, критикува доскорошните си съпартийци

„Цветан Цветанов е политикът с най-грубо и примитивно отношение към съдебната система и сега горчиво съжалява. Ако съдът постановеше решение, което не отговаряше на очакванията, той започваше да плюе съда. Цветанов е унижавал и прокурорите, като е обявявал кога даден обвинителен акт ще бъде внесен. Така се създаваше впечатлението, че МВР е ведомството, което командва. Желая му честен процес. Желая му неговите дела да се гледат от съдиите, които не харесваше"
съдия Нели Куцкова пожелава справедливост за Цветан Цветанов

„Не мисля, че в ДПС са готови да развалят ортаклъка с БСП. Макар че още преди 2-3 години Ахмед Доган и други ръководители на ДПС почнаха да говорят за изчерпване на лявоцентристката коалиция и за формиране на нова - дясноцентристка. Тогава се водиха преговори със СДС, Синята коалиция, но те пропаднаха. Мисля, че това кафе по-скоро е знак на ДПС към БСП: „Внимавайте, имаме и други възможности.” Тъй като се натрупаха няколко случая на разногласия между ДПС и БСП. Познавам почерка на Ахмед Доган, той ги умее тези знаци”
бившият седесар Димитър Луджев за кафето между Борисов и Местан

„С 61 депутати може да бъде избрано правителство. На практика кворумът подменя вота на българските избиратели. Такава конституция, такова безумие няма никъде в Европа"
председателят на РЗС Яне Янев отново с революционни идеи за нова Конституция

„Родители на онкоболни деца са принудени да търсят елементарни и евтини лекарства в чужбина”
професор Драган Бобев, педиатър-онкохематолог, признава тъжни истини

„Абитуриентите едва се справят с математиката”
заглавие във вестник „Сега”


В категории: Отблизо , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки