Хронология на едно падение


Хронология на едно падение
Волен Сидеров във Варадеро
10 Януари 2014, Петък


7 април 2006 г. На автомагистрала „Тракия“ автомобилът на Сидеров претърпява леко пътнотранспортно произшествие.


Лидерът на „Атака“ решава, че срещу него се извършва атентат. Последва саморазправа с шофьора на другата кола и пукане на гумите й.

4 февруари 2010 г. Волен Сидеров шашва екипажа и пътниците в самолет на „Луфтханза“, с който пътува за Франкфурт на Майн. Той хвърля храна по пода, крещи на стюардесите расистки обиди, отказва да си седне на мястото, а след приземяването се нахвърля върху германските полицаи, дошли да го арестуват.

28 ноември - 4 декември 2012 г. Лидерът на „Атака“ прекарва заедно с любимата си – депутатката Деница Гаджева, разгулна почивка в един от най-скъпите и луксозни хотели в Париж. Воаяжът и глезотиите на влюбената двойка възлизат на няколко хиляди евро.

16 януари 2013 г. След брифинг на „Атака“ журналистът от Агенция ПИК Лъчезар Лисицов задава въпрос на Волен Сидеров за пребиваването му в Париж. В отговор на това, атакистът изблъсква репортера в стаята на парламентарната си група, взима диктофона му и започва да го рита над глезените.

21 май 2013 г. На излизане от парламента Сидеров напада с истерични крясъци и репортера на СКАТ Теодор Ангелов. По отработен маниер, заобиколен от верните си охранители-депутати, псевдонационалистът започва да притиска Ангелов към стената, подритвайки го от време на време. Намесилият се полицай от охраната край Народното събрание бива избутан от лидера на „Атака“ и принуден да се извинява, че се е опитал да изпълни служебните си задължения.

5 юли 2013 г. На бургаска бензиностанция, при появата на репортерски екип на телевизия СКАТ, лидерът на „Атака” изпада в истерия и започва да бълва псувни и ругатни. В това време, откликвайки на бойния зов на любимия си, Деница Гаджева налита на бой с ритници на репортерката Ваня Чечева. В мелето участват и депутатите Десислав Чуколов, Димитър Димов и Миглена Александрова, многобройната мутренска охрана на Сидеров, както и шумна група от партийната телевизия „Алфа“.
Малко по-късно атакистите спретват незаконен митинг пред офиса на СКАТ. Сидеров е въоръжен с мегафон и с пълно гърло реве срещу собственика на медията Валери Симеонов. От околните тераси започват да хвърчат яйца и домати, като основната мишена е атакисткият вожд.

6 юли 2013 г. Циркът от предния ден се повтаря. Сидеров, заедно с антуража си, но този път без Гаджева, отново е пред редакцията на СКАТ. Платените членове от свитата на Сидеров са заградили цялата улица, като създават затруднения и на живеещите наоколо хора. Фалшивият националист този път е пазен от „народната любов“ от поне 50-ина полицаи, които гледат „мероприятието“ му пасивно. Униформените не се намесват, дори когато журналистът от СКАТ Димитър Байрактаров е грубо блъскан и ритан от мутрите на Сидеров.

4 октомври 2013 г. Депутатите от „Атака”, начело със Сидеров, буйстват в луксозен ресторант в Брюксел. След като се разполагат на няколко маси, те започват да поръчват огромни количества шампанско и го смесват обилно с шнапс. Скоро в заведението се разхвърчават тапи и обиди, а екзалтираните ни народни избраници поливат палачинките на останалите клиенти, като Сидеров с пяна на уста крещи: Where is the boss? (Къде е шефът?). Персоналът е принуден да им спре алкохола, а атакистите се опитват да се изнижат без да платят сметката.

6 – 12 декември 2013 г. След Париж, Волен Сидеров отпразнува рождения ден на Деница Гаджева на още по-екзотично място - в Куба. И отново на държавни разноски. Освен двойката, в групата са включени и други видни екскурзианти-депутати - Калина Балабанова, Миглена Александрова, Илиян Тодоров, както и бившата секретарка на Сидеров – Магдалена. Цялата тайфа отсяда в луксозния петзвезден хотел „Мелия Варадеро“, нощувката в който възлиза на повече от 200 долара.


В категории: Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки