Националният фронт учреди седем свои нови структури


Националният фронт учреди седем свои нови структури
Структурата на НФСБ в Белозем бе оглавена от Ваня Дойчинова (вдясно), за секретар бе избрана Димитринка Минчева
29 Ноември 2013, Петък


НФСБ вече има представителства в Мездра, селата Крушари, Белозем, Сребърна, Арнаутито, Майор Ценович и нова секция в Бургас

Автор: Георги Ваташки

Голямото семейство на родолюбивата партия „Национален фронт за спасение на България” продължава активно да разширява своята мрежа от структури в различни кътчета на Родината ни. Само за няколко дни партийните секции нараснаха с още няколко броя.

Десетки патриоти от Мездра се стекоха на 21 ноември в салона на Дома на железничаря, за да подкрепят създаването на общинска организация на патриотичната политическа формация в своя град. Хората се обединиха около идеята за спасяването на Родината от сегашното антибългарско управление на новата тройна коалиция, както и за съхраняването на българските християнски и духовни ценности.

По стар български обичай, те посрещнаха с хляб и сол гостите на срещата, сред които бе Силвия Трендафилова, водеща на предаването на телевизия СКАТ „Зад фасадата“ и областен  координатор на НФСБ във Враца. След единодушно гласуване за председател на местната структура на патриотите бе подкрепена Пенка Георгиева.

„Великият писател и родолюбец Николай Хайтов казваше: „Не се е родила ръката, която да счупи онзи костелив орех – българина“. В нашия град някога живееха над 15 хиляди души и много млади семейства, а сега населението му е под 10 хиляди. Младите хора напускат не само Мездра, но и страната ни заради липса на работа и перспектива. Това трябва да се промени и ще е сред най-важните цели на НФСБ в региона“, подчерта Георгиева.
Неин помощник ще бъде бившата учителка Цецка Танова, която бе избрана за секретар на новата общинска организация. Тя посочи като първа цел на местните патриоти набирането на нови членове и симпатизанти.

По време на учредителното събрание бяха обсъдени множество проблеми на хората от градчето. Основните сред тях са липсата на работни места и емиграцията на младото поколение, което води до обезлюдяване на Мездра. Присъстващите обвиниха управляващите през последните 24 години, че са разграбили националните богатства и са съсипали икономиката. Затова и за тях партията на СКАТ е последната надежда за по-добър и достоен живот.

„Даваме си сметка, че обикновените хора дълго време са лъгани от властта и вече не се доверяват лесно. Мисля обаче, че всички в залата разбраха, че партията на СКАТ е една различна политическа сила, чиято единствена цел е да спаси и възроди България“, изтъкна Силвия Трендафилова.
Няколко часа по късно под знамето на партията на СКАТ в борбата за спасението и възраждането на България застана и добричкото село Крушари.

Химнът на НФСБ „Шуми Марица” изправи на крака всички присъстващи на учредително събрание, което положи основите на нова общинска организация на партията. Гост на форума бе регионалният координатор на областите Варна и Добрич Валентин Николов.
Гибелната за страната политика на кабинета на Пламен Орешарски се оказа основната тема, която вълнува жителите на Крушари. Те споделиха и своите продължаващи от години проблеми с местни велможи от антиконституционната ДПС.

Мнозина от тях се държат като самозабравили се феодали, тъй като никой не ги закача, особено сега, когато на власт е новата тройна коалиция, в която основна фигура е формацията, оглавявана от Лютви Местан. Присъстващите на форума бяха единодушни, че единствената политическа сила, която може да се противопостави на протурската партия и да ограничи нейното влияние в региона, е НФСБ.

С пълно мнозинство за лидер на местните родолюбци бе подкрепена Елена Генчева.
„Националният фронт е единствената политическа сила, която поставя на първо място интересите и просперитета на българската нация, а не залъгва хората с популистки и неосъществими обещания. Затова трябва да работим усилено, за да привлечем всички истински патриоти в редиците на партията“, заяви тя.

Нейна дясна ръка ще бъде Йовка Иванова, която стана секретар на патриотите в Крушари. Тя потвърди своята решимост да отстоява и утвърждава родолюбивата кауза, като отбеляза, че ясно си дава сметка за тежката битка, която предстои да се води с новата тройна коалиция и олигархията, стояща зад нея.

„В община Крушари ДПС от години лишава българите от възможността за достоен живот. По тази причина бе жизненоважно Националният фронт да създаде местна структура, за да има политическа сила, която да отстоява техните права. Местните жители са истински родолюбци и въпреки несгодите, продължават да поставят България над всичко“, обобщи своите впечатления от събранието областният координатор Валентин Николов.

На същия ден - 21 ноември, идеите и принципите на партията на СКАТ намериха привърженици и в пловдивското село Белозем и околността. Десетки обикновени хора, милеещи за съдбата на България, се стекоха в салона на местното читалище „Просвета“, за да подкрепят новата структура на родолюбците. На форума присъства областният координатор за Пловдив-област Андон Андонов, пред който будните жители на селото изразиха своята тревога от антибългарското управление на БСП, ДПС и „Атака“.
Единодушно бе избрано ръководство на новата структура. Лидер на патриотите в Белозем стана Ваня Дойчинова, а секретар - Димитринка Минчева.

„Омръзна ни 24 години да ни управляват едни и същи хора. В Белозем искаме промяна на статутквото, сигурност в утрешния ден за нас и нашите деца. За нас носител на тази промяна е Националният фронт“, подчерта Дойчинова.
По време на учредителното събрание бяха обсъдени множество проблеми на хората от Белозем. Това са голямата безработица сред младите и растящата циганска престъпност. Присъстващите масово подкрепиха подписката на родолюбивата формация за затваряне на границата ни с Турция заради огромната вълна от сирийски бежанци.

Националният фронт разшири своите редици в Бургас на 22 ноември. В морския град, където преди повече от две години бе създадена патриотичната партия, бе създадена структура, обхващаща членовете и симпатизантите на партията на СКАТ в комплекс „Лазур“. Гости на събранието бяха съпредседателят на НФСБ Валентин Касабов, секретарят на националното ръководство Мария Петрова и областният координатор за Бургас Ангел Божидаров.

Дамски екип оглави новата организация на родолюбците. Мара Георгиева, която бе избрана за председател, развълнувано заяви: „Ще защитавам идеите и програмата на Националния фронт с всички сили, защото той се ръководи от честни и почтени хора, които искат да помогнат на обикновените българи.“
От своя страна Ганка Георгиева, която стана секретар на партийното ядро в бургаския комплекс, подчерта, че НФСБ е политическата сила, която милее за българския народ и се бори за съхранението на неговата култура и традиции от пълзящата ислямизация, зад която стои ДПС.

На същата дата последователи на патриотичната кауза станаха и съмишленици на партията на СКАТ в старозагорското село Арнаутито. Десетки обикновени хора, милеещи за съдбата на България, се стекоха в салона на местното читалище „Светлина“, за да подкрепят учредяването на структура на НФСБ.
За да се запознае с проблемите на хората от тракийското село, специален гост на форума бе областният координатор за Стара Загора Калоян Калчев. С пълно мнозинство за лидер на местните патриоти бе избрана Мария Божева, която се занимава със земеделие.

Ден по-късно, на 23 ноември, бяха учредени две структури на най-българската партия НФСБ в Силистренския край, където патриотичната формация постигна много добри резултати на парламентарните избори през май. Първата от тях бе в село Сребърна, известно с  едноименния природен резерват за уникални и застрашени от изчезване птици.
Десетки обикновени хора, милеещи за съдбата на България, се събраха в салона на местния пенсионерски клуб, за да положат основите на новата структура на родолюбците. За да се срещне с тукашните хора, на учредителното събрание бе дошъл областният координатор за Силистра Йордан Ковачев.

С пълно мнозинство да оглави партийната организация на родолюбците в Сребърна бе избран учителят Димитър Енчев, който е и сред учредителите на партията на СКАТ. Към голямото семейство на партията на Националния фронт часове по-късно се присъединиха и жителите на съседното село Майор Ценович. Организацията обхваща съмишлениците и симпатизанти на родолюбивата формация и в селищата Бабук и Казимир.
Единодушно за председател на местната структура бе подкрепен Румен Маринов, а за неин секретар - Румен Ангелов.


Гост на учредителното събрание на НФСБ в Крушари бе областният координатор за Варна и Добрич Валентин Николов (правият) За председател на партийната структура в село Сребърна бе избран учителят Димитър Енчев Десетки членове и симпатизанти на Националния фронт в Мездра взеха участие в създаването на местна организация на патриотичната формация.

В категории: Политика , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
patriota
03.12.2013 20:45:37
0
0
ДПС, в конфликт с конституцията ни, е вкарана в кръвоносната политическа система на държавата!??? При този нон сенс, една истинска националистическа партия има две възможности: Да търси парламентарна подкрепа от Народа, където неизбежно ще бъде омаскарена от свои и чужди – Обвинявайки я в колаборация с нямащата място в Българското народно събрание, Турска пета колона-ДПС!??? Втората възможност е да поведе въоръжена и терористична война с предателството на БКП – наречено ДПС!???
Опасявам се че при провал на парламентарната възможност, събитията автоматично ще последват вторият вариант!???
Обръщам ви внимание че, с вашето неразбиране на глобалната ситуация, или не дай Боже зла умисъл, правите услуга на велико-Турските домогвания в страната ни!???
България е длъжна да има Националистическа партия, която на този етап, с парламентарни средства, преди всичко да отваря очите на хората за истината!!!
Тази партия-кауза, се казва АТАКА и не виждам на този етап, да е допуснала съществени стратегически грешки!!! Предателствата и изпускане на нервите са неизбежен спътник в тази тежка психологическа битка!!!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки