Мъжът е създаден, за да люби жената


Мъжът е създаден, за да люби жената
06 Септември 2013, Петък


Хомосексуалността е противоестествена, заяви актьорът в интервю за телевизионно предаване


Ален Делон шокира френската публика със свое антигей изказване в предаването C a vous на телевизионния канал France 5.
"Хомосексуалността е противоестествена, мъжът е създаден, за да люби жената", заяви легендата на френското кино.

"Съжалявам, че трябва да го кажа, но вече няма разлики, няма уважение. Нямам нищо против гейовете, които живеят заедно, но ние, мъжете, сме създадени, за да обичаме жените."
Думите на 77-годишния актьор шокираха водещата Ан-Софи Лапи, не закъсняха и отзивите на възмутени зрители в "Туитър".

Делон никога не е крил, че се противопоставя на осиновяването на деца от страна на гей двойките. В неотдавнашно интервю пред сп. "Фигаро" той заяви:
"Пет пари не давам за гей браковете. Но ме притеснява, че тези двойки могат да си осиновяват деца. Сега всички ще ми кажат, че трябва да се адаптирам към новите времена. Но аз не се чувствам комфортно в епоха, налагаща нещата, които са против природата", категоричен бе Делон Алѐн Фабиа̀н Морѝс Марсѐл Дело̀н е френски киноактьор, певец, кинорежисьор, киносценарист и кинопродуцент.

Роден е на 8 ноември 1935 г. в град Со (предградие на Париж), Франция. Започва да се снима в киното през 1957 г. като изиграва ролята на Жо във филма Quand la femme s'en mêle. Към началото на 2010 г. се е снимал общо в 88 филма и сериали, режисьор е на 3, сценарист на 10 и продуцент на 23. Носител на наградата "Сезар" за най-добра мъжка роля във филма "Нашата история" през 1985 г. Кавалер на Ордена на почетния легион.
Ненадминат майстор в приключенските киноистории, Ален Делон направи и невероятно сериозни филми, в които демонстрира актьорската си класа.

Без съмнение, диамантът в короната на творчеството му е лентата „Двама мъже в града“, където дуетът му с другия великан на френското кино Жан Габен постигна една от най-яростните социални вивисекции в киното през втората половина на двайсти век.
Сцената със сбогуването между героите на Делон и Габен пред гилотината ще остане христоматийна за актьорско превъплъщаване и игра само с очи и без думи.
Ален Делон е един от последните живи динозаври на голямото европейско кино и очевидно един от последните живи носители на здрав човешки морал в съвременното френско общество.


В категории: Международна политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки