Националният фронт със своя структура в Скравена


Националният фронт със своя структура в Скравена
Мария Цветкова, Данчо Хаджиев, Мира Тодорова и Павлин Цветков (от ляво надясно) изслушаха с внимание болките и проблемите на хората от Скравена
02 Май 2013, Четвъртък


Жителите на благоевградското село посрещнаха с одобрение инициативата на партията за пълна ревизия на така наречения преход

Автор: Георги Ваташки

Членската маса на „Национален фронт за спасение на България“ продължава да нараства. Към родолюбивата партия се присъединиха и много жители на ботевградското село Скравена, където на 27 април се учреди поредната структура на партията на СКАТ.
Жителите на китното селце бяха приветствани от водача на кандидат-депутатската листа на НФСБ за Софийска област и съпредседател на формацията Данчо Хаджиев. Той бе придружен от кандидатите за народни представители Мария Цветкова и Мира Тодорова.

На събранието присъства и координаторът на партията за Правец, Етрополе и Ботевград Павлин Цветков. Хората от Скравена споделиха с тях своето разочарование от пагубното управление на България през последните 23 години. Те са убедени, че единствената политическа сила, способна да възроди Родината, е партията на СКАТ.
„През 1876 десетина младежи от Скравена се присъединяват към Ботевата чета и дават живота си за свободата на България. Аз вярвам, че вие, техните потомци, ще подкрепите каузата на НФСБ и телевизия СКАТ за съхранение на нашата нация, да въздигнем отново националния дух и българското самосъзнание“, развълнувано се обърна към присъстващите Мария Цветкова.

След създаването на структурата бе избрано нейно ръководство. С пълно единодушие за председател бе подкрепена Веселка Лакова, която сподели с присъстващите: „Член съм на Националния фронт от 2011 г., но винаги съм споделяла патриотичната кауза, която отстоява телевизия СКАТ. Предстои ни много работа, защото до парламентарния вот остават броени дни, в които ще разпространим идеите на партията не само сред хората на Скравена, но и сред тези на околните селища“.

За секретар на местните родолюбци бе избрана Надка Петрова. Тя бе категорична: „Ако искаме да има добро и достойно бъдеще за нашите деца и за младото поколение на страната, трябва на 12 май всички да гласуваме с номер 4“. Бягството на младите от селото бе само един от проблемите на местните хора, с които се запознаха кандидат-депутатите на партията на СКАТ.

Сред другите болки на жителите на Скравена са безработицата и липсата на европейски субсидии за фермерите от региона. Държавата не помага на производителите в икономическата криза, следствие на което през последните години те са изправени пред фалит. Присъстващите изразиха своята надежда, че НФСБ ще вземе мерки за възстановяването на българското селско стопанство.

Всички присъстващи на срещата взеха присърце идеите, заложени в програмата на Националния фронт. „С голямо одобрение бе посрещната нашата инициатива за пълна ревизия на така наречения преход и преразглеждане на всички приватизационни договори и концесионни сделки, които са в ущърб на държавата и данъкоплатците“, обобщи своите впечатления от събранието съпредседателят на родолюбците Данчо Хаджиев.


В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки