Продължават срещите на НФСБ с избиратели


Продължават срещите на НФСБ с избиратели
Много вълнуваща бе срещата в Ямбол на съпредседателя на НФСБ Валери Симеонов с неговата класна ръководителка от ученическите години – Стефанка Балчева
02 Май 2013, Четвъртък


Кандидатите за народни представители от партията на СКАТ обикалят всички кътчета на България

Автор: Георги Ваташки

Каква е предизборната програма на „Национален фронт за спасение на България“, какви са идеите и каузите на партията на СКАТ, какви принципи ще отстояват в парламента представителите на НФСБ – това са въпросите, които вълнуват многобройните привърженици и симпатизанти на родолюбивата политическа формация.
За да разяснят всичко това, кандидатите за народни избраници от Националния фронт и тази седмица проведоха десетки срещи с избирателите от различни райони на страната.


Ямбол и Бояджик

Не като кандидат-депутат от Националния фронт, а като истински приятел бе приветстван от своите съграждани на 26 април в Ямбол съпредседателят на НФСБ и водач на листата в 31-ви избирателен район Валери Симеонов. Заедно с втората в листата Неда Карска те  представиха изборната програма на родолюбците и се запознаха с болките на местните хора. Патриотите не обещаха чудеса, а реални неща, които ще се случат, ако всички, милеещи за спасението на Родината, изберат на 12 май номер 4 в бюлетината.

„Искам да ви уверя, че в парламента ще влязат истински българи, които са доказали многократно своите способности. Те имат зад себе си не една спечелена битка. Това са хора с биография, които ще поставят България и националните интереси над всичко“, обърна се Валери Симеонов към десетките симпатизанти и съмишленици на НФСБ, събрали се в голямата зала на НТС в града.

Събранието продължи повече от три часа, в които хората не спираха да задават въпроси на патриотите. Ямболии проявиха интерес към мерките, предвидени от НФСБ за ликвидирането на високата безработица в региона. Проявата бе съпътствана от много емоционални  моменти. Вълнуваща бе срещата на Валери Симеонов с неговата класна ръководителка от ученическите години – госпожа Стефанка Балчева.

Сред присъстващите на форума бе и майката на другия съпредседател на родолюбивата формация Данчо Хаджиев – Пейка Хаджиева. Тя изрази общото мнение на присъстващите, че „Националният фронт е най-справедливата партия и работи за интересите на обикновените хора“.
По време на събитието най-новите членове на НФСБ получиха своите партийни книжки лично от ръцете на Валери Симеонов и се зарекоха да работят за спасението и възраждането на скъпото ни Отечество.

Няколко часа по-късно съпредседателят на партията и Неда Карска посетиха и село Бояджик, в което родолюбивата формация има много съратници и съмишленици. Пред тях местните жители изразиха своето желание в българския парламент да влязат най-сетне истински патриоти и родолюбци като кандидатите за депутати от Националния фронт.
На срещата присъства и председателят на местната структура на родолюбците Димитър Мутафов.

Той е треньор на местния боксов клуб „Априлец“, чиито възпитаници за пореден път изкачиха спортните върхове, спечелвайки тези дни златните медали на държавното първенство, две от момчетата му завоюваха призовите втори места. Вестта за новите успехи на младите спортисти от Бояджик се превърна в истински празник за съпредседателя на НФСБ Валери Симеонов, който е почетен председател на „Априлец“ и дълги години подпомага спортния клуб.


Варна и Обзор

Десетки симпатизанти и членове на най-българската партия „Национален фронт за спасение на България“ от Варна изпълниха на 25 април голямата зала в сградата на общината, за да се срещнат със съпредседателя на патриотичната формация Валери Симеонов. На събитието присъстваха и кандидатите за народни представители от НФСБ за Варненския избирателен район – Костадин Костадинов (водач на листата), Ангел Божидаров и Нели Кирчева.

Жителите на морската столица посрещнаха радушно и възторжено патриотите и единодушно споделиха, че НФСБ е последната им надежда за по-светло бъдеще за тях и техните деца.
„Искам да припомня на жителите на Варна, че на 12 май те ще решават не само собствената си съдба, но и тази на Родината. 23 години обикновените хора бяха лъгани от корумпирани политици и самозабравили се олигарси. Затова призовавам всички истински българи да подкрепят партията на СКАТ, защото и телевизията, и Валери Симеонов многократно са доказвали през годините, че се борят единствено за националните интереси и възраждането на Отечеството“, обърна се към препълнената зала Костадин Костадинов.

Няколко часа по-късно кандидат-депутатите на родолюбивата формация се срещнаха със свои съмишленици от Обзор. Хората от морското градче споделиха с тях своите болки и проблеми. Както в повечето селища в страната, това са ниските доходи и пенсии, лошото здравеопазване и високата безработица.

„Програмата на Националния фронт е изцяло обърната към трудовите хора и техните проблеми. Предвиждаме сериозни реформи в социалнат сфера и здравната система, които да спомогната за преодоляването на демографската криза в страната. С това НФСБ доказва, че е по-различната партия, защото поставя интересите на Родината и нацията над политическите съображения“, заяви Валери Симеонов пред събралите се жители на Обзор.


Благоевград

Кандидатите за народни представители на НФСБ от Благоевградски избирателен район бяха посрещнати изключително радушно от десетки симпатизанти и съмишленици на 26 април, когато бяха на посещение в областния център. На предизборното събрание с тях присъства и  съпредседателят на партията на СКАТ Данчо Хаджиев.

Той призова присъстващите да подкрепят НФСБ на предстоящите избори на 12 май: „Обикновеният човек в нашата малка страна трябва да разполага с достатъчно средства, за да издържа себе си и своето семейство. В България обаче вече 23 години мнозинството от хората живеят в бедност и мизерия, защото корумпираните управниците са им отнели възможността да живеят достойно. Родината няма да стане богата като западноевропейските държави за година или две, но е крайно време да се тръгне към промяна. Нейното начало е всеки истински българин да гласува с номер 4 за Националния фронт“.

Основните цели и идеи на родолюбците бяха изложени от водача на листата за Благоевградска област Мария Цветкова. „ Ние искаме нашите деца да бъдат образовани, здрави и да растат в страна, в която патриотичната кауза е водеща. Затова трябва да бъдат въведени часове по родолюбие в училищата“ – заяви тя.


Кърджали

Националният фронт постави началото на своята предизборна кампания и в Кърджали. На състоялото се на 26 април събрание кандидатите за народни представители в листата на НФСБ за 9-и избирателен район Ирина Караджова, Мария Милчева и Иван Банчев представиха идеите и програмата на родолюбците.

Години наред регионът се управлява от антибългарската партия ДПС, чиито кметове обслужват интересите на Турция и източват европейските средства чрез показни проекти. Покрай това, кърджалийци се сблъскват и с проблемите на високата безработица, ниските доходи и разбитата инфраструктура в града, които са загърбени напълно от местните  управници. „Хората тук са обезверени от антибългарската политика на властващото в региона ДПС и вече почти не вярват, че ще настъпи промяна. Аз обаче съм убедена, че кърджалийци ще подкрепят Националния фронт и телевизия СКАТ, които от десетилетия наред се борят да променят статуквото в нашия град“, заяви водачът на листата за Кърджалийски избирателен район Ирина Караджова.


Русе

С българския химн на 27 април жителите на Русе посрещнаха кандидатите за народни представители на НФСБ. На срещата с тях присъства водачът на листата за Русенски избирателен район – популярният водещ в телевизия СКАТ Велизар Енчев. Пред хората от дунавския град той представи основните приоритети в предизборната програма на Националния фронт.

„Една от първите инициативи на НФСБ ще бъде за незабавна реституция на пенсионерския труд, защото именно нашите майки и бащи пострадаха най-осезаемо от така наречения преход“, подчерта водещият на „Дискусионно студио“ пред присъстващите.
Разговорите в препълнената зала на общината се фокусираха най-вече в областта на социалната политика на държавата и състоянието на здравеопазването.


Велико Търново

Цялостна образователна реформа, връщане на възрожденския дух и националното самосъзнание в университетите. Това бяха сред основните искания на младите хора от Велико Търново, които те поставиха на 27 април на среща с кандидатите за народни представители от партията на СКАТ. Водачът на великотърновската листа на НФСБ Стефан Солаков приветства родолюбивия дух на младежите от старата българска столица и ги призова да подкрепят най-българската партия на парламентарния вот на 12 май.


Банево

Жителите на бургаския квартал Банево заявиха на 28 април своята подкрепа за партията на СКАТ. Съпредседателят на НФСБ и водач на бургаската кандидатдепутатска листа Валери Симеонов обясни пред десетките симпатизанти и съмишленици на Националния фронт, събрали се в залата на местното читалище „Христо Ботев“, че кандидатите за народни представители на НФСБ не са случайни хора, а доказали се личности, които от години бранят патриотичната кауза от екрана на медията.

„Аз съм поставил само две изисквания пред водещите и журналисти на СКАТ – да бъдат честни и да работят за Родината. Същото изискване съм поставил и пред всички кандидат-депутати на НФСБ. Вярвам, че влизайки в българския парламент, ние ще успеем да допринесем за въздигането на българския дух и за спасението на страната от разрухата на прехода“ – обърна се Валери Симеонов към жителите на Банево.

Присъстващите единодушно подкрепиха един от основните акценти в предизборната програма на Националния фронт – въвеждането на задължително гласуване. Идеята на патриотите е то да се осъществява само след приложен писмен устен изпит по български език, като целта на това изискване е да се прекрати практиката неграмотни хора да определят съдбата на България.


Плевен

Десетки симпатизанти на НФСБ от Плевен  посрещнаха по стар български обичай с пита и сол съпредседателя на НФСБ Валери Симеонов и кандидатите за народни представители на патриотичната формация. На предизборното събрание, състояло се на 29 април, бяха обсъдени подробно целите и идеите на родолюбивата формация.

„Националният фронт произлиза от телевизия СКАТ и изповядва същите принципи.  Партията бе създадена, за да служи на българския народ и истината и, независимо от всичко, да отстоява каузата за спасението и възраждането на България“, обърна към присъстващите Валери Симеонов. Той добави, че едно от нещата, които различават НФСБ от другите политически формации е, че освен програма за управлението на страната, родолюбците са изготвили и отчет за свършеното от тях в полза на обществото от създаването на партията до днес.

Водачът на листата на родолюбците за Плевенска област Георги Георгиев изрази своето задоволство от масовата подкрепа на хората от града и региона към Националния фронт и призова всички, които милеят за Родината и нейното бъдеще, да гласуват с номер 4 в интегралната бюлетина на парламентарния вот на 12 май.

През изминалата седмица предизборни срещи на НФСБ се състояха също и в градовете Горна Оряховица, Враца, Шумен, Смолян, Септември, Несебър, Първомай, Габрово, Кермен, Попово, Каспичан, Гулянци, Севлиево, Провадия и Рудозем. Събрания с избирателите се проведоха и в селата  Девене, Три кладенци, Сотиря, Кошарица, Могила, Катуница, Оризаре, Садовец, Врачеш, Калчево, Тополово, Левочево, Крета, Войнягово, Поляна, Твърдица, Маринка, Ракитница и Бутан.


На първите редици на предизборното събрание в Ямбол бе седнала майката на съпредседателя на партията на СКАТ Данчо Хаджиев – Пейка Хаджиева (вляво) Председателят на структурата на Национания фронт в с. Бояджик Димитър Мутафов е утвърден треньор по бокс. Неговите възпитаници и до днес не спират да печелят титли и медали Съпредседателят на НФСБ Данчо Хаджиев (в средата) и водачът  кандидатдепутатската листа на партията в 1 МИР Мария Цветкова запознаха избирателите в Благоевград с акцентите от предизборната програма на Националния фронт В Плевен съпредседателят на Националния фронт Валери Симеонов бе посрещнат по стар български обичай с хляб и сол Водачът на Великотърновската листа на НФСБ Стефан Солаков (третият от дясно наляво)  приветства родолюбивия дух на младежите от старата българска столица

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки