Хитрата сврака с двата крака...


Хитрата сврака с двата крака...
11 Януари 2013, Петък


Б. Б. влезе в предизборен капан, нека го накажем!

Автор: Стефан Солаков

„Не, не, не“! Премиерът Борисов реагира като истерична госпожица на бавно загряващите реотани в парламентарната група на ГЕРБ. Депутатът Червенкондев (издайническа фамилия!) тъкмо обясняваше на телевизионните зрители защо трябва да гласуват с „да“ за ядрената енергетика на предстоящия референдум, когато неговият върховен началник бате Бойко неочаквано изкомандва „заден ход“ и хвърли в тих ужас ошашавените съпартийци.

Само 20 дни преди този тв екшън премиерът заяви точно обратното: „Ние ще гласуваме „за“, защото там няма уточнение за нова електроцентрала“. С поредното си задно салто в политиката премиерът на практика призова за погребване на ядрената енергетика и отвори път на скъпото производство на електрически ток от т. нар. възобновяеми източници. А там, както всички знаем, ни дебне ценовата секира на неговата половинка Цветелина Бориславова.

Алчната физиономия на пещерния капитализъм, изповядван от Бойко Борисов и неговата бандитска компания, най-после излезе на светло и вече трудно може да бъде скрита от българската общественост.
Шест месеца преди парламентарните избори през юли тази година политическите шарлатани от ГЕРБ се мятат като риба на сухо, отчаяни от липсата на ясна политическа платформа, която да следват безропотно без да се замислят за последствията.
Техните ръководители се държат като напълно оформени шизофреници, а парламентарната група на управляващата партия вече заприлича на атрактивен клон на заведението за душевно болни в Карлуково.

„Рибата се вмирисва откъм главата“, гласи народната поговорка, а главата на ГЕРБ и на многострадалната ни държава отдавна пуши като клокочещ вулкан. Хоспитализирането на стопанина на „Дондуков“ 1 става все по-наложително, защото всяко едно забавяне може да нанесе непоправими поражения върху и без това болната психика на неговите оредяващи фенове.
Шизофренното преобръщане на управляващата върхушка само 20 дни преди референдума дава възможност за преосмисляне на политическата ситуация в България, и то в посока на предстоящите парламентарни избори.

На 27 януари тази година на практика ще се състои генерална репетиция преди грандиозния спектакъл на 7 юли. Съзнателно или не, хората на Бойко Борисов предизвикват българските избиратели още отсега да гласуват с „да“ или „не“ за цялостната политика на тяхното правителство, а не само за бъдещето на ядрената енергетика.
Българският избирател за пореден път е измамен от своите политици, които нарочно го вкараха в тясната електорална кошара, за да се блъска в пълно неведение относно истинската цел на обявения референдум.

Чакал с години да му признаят правото на свободно волеизявление, днес той е тотално объркан и съзнателно лишен от мотивация преди всенародното допитване. Продажните политици, които управляват страната през последните две десетилетия, сложиха под миндера исканията за референдум във връзка с много по-значителни събития в нашата съвременна история.

Нека си припомним приемането ни в НАТО и ЕС, където гласът на народа беше демонстративно пренебрегнат от българските политически марионетки. Да не забравяме и подписката на телевизия СКАТ, събрала над 350 хиляди гласа с настояването за всенародно допитване относно членството на Турция в ЕС.
Какво стана с нея и в кое мазе на Народното събрание тя бе престъпно запокитена от шефката на парламентарния концлагер Цецка Цачева? Бившата партийна секретарка мълчи като истински комунист, погазил волята на десетки хиляди българи, възмутени от продажната политика на кабинета „Борисов”.

Промяната в позициите на ГЕРБ броени дни преди референдума има за цел създаване на общ фронт срещу БСП и неговото другарче по икономически далавери ДПС. Тя поставя в особено деликатна ситуация привържениците на „Националния фронт за спасение на България“, които трябва да вземат решение в изключително кратки срокове преди 27 януари.

Ако гласуват „за“, те ще подкрепят „червено-турската“ банда, която още отсега се готви за следизборна коалиция през лятото на тази година. Ако гласуват с „не“, ще се наредят в отбора на лудналия диктатор Борисов и на шайката политически помияри от СДС, ДСБ, РЗС и останалите парламентарни и извънпарламентарни пирани, събиращи кървавите отпадъци от корупционната софра на управляващите акули.

Ръководството на НФСБ в най-скоро време трябва да излезе с ясна позиция по въпроса за гласуването на своите съмишленици на предстоящото народно допитване. Нека не забравяме, че то е първото по рода си в годините на демократичните промени и, колкото и да е опорочена от престъпните политици, идеята не трябва да загине, защото това е скритото желание на големите партийни централи.

Лично на мен ми се струва, че герберите влязоха в своеобразен капан, водени от користното желание да преброят и стегнат партийните редици в навечерието на парламентарните избори. На всенароден показ е изложена тяхната антидържавна дейност в услуга на корпоративните интереси на малка група новобогаташи, алчни за окончателното източване на българските финансови и природни ресурси.

Сега е, може би най-удобният момент те да бъдат наказани от гнева на мизерстващия и измамен избирател, лишен от всякакви надежди за по-добър живот.
За разлика от дървените глави на депутатите от ГЕРБ, мнозинството от българския народ не се нуждае от истерични внушения. Ние от НФСБ няма да го убеждаваме коя ще бъде вярната бюлетина на 27 януари.

Истината е една – можем и трябва да накажем самоуверените узурпатори на народната воля. Сами се набутаха в шамарите и заеха позиция „партер“. От спортната борба знаем, че оттук до окончателния „туш“ крачката е само една – нека ги „тушираме“ и да им покажем, че тяхната песен вече е изпята.



В категории: Коментари , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Ник
16.01.2013 11:04:07
0
0
Българският народ,няма полезен ход в този т.н. референдум,чиято осдновна цел е да използва за свои цели,каквото и да било гласуване!То и референдума така е нагласен,че прилича на настъпване на мотика!За това Бойкот и неплащане на данъци са нашите оръжия!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки