Нека дойдат „сините каски“!


Нека дойдат „сините каски“!
15 Декември 2012, Събота


Държавата е в режим на геноцид, външна намеса ще я спаси от вътрешните душмани

Автор: Стефан Солаков

Седмица преди края на света (според древните маи) бандата на Бойко-Цветановците съвсем се разпищоли (любим глагол на червеноармееца Станишев). Пишман премиерът на нашата нещастна република щеше да се задави от изненада, когато близка до правителството журналистка най-безцеремонно го попита с какво ще се занимава, след като напусне „Дондуков“ 1.
„Не е ваша работа“, озъби се свирепо нашият любим ръководител, свикнал да го галят по косъма, а не да му задават трънливи въпроси.

И най-могъщите апологети на днешното правителство вече се притесняват, че са заложили на „куция кон“ от Банкя и отчаяно търсят пътища, за да се разграничат от политиката на пожарникаря диктатор.
Засега не смеят да го ударят фронтално и хвърлят вината за тоталния провал на властта върху отделни министри в кабинета. Вицето Дянков вече се е превърнал в национално посмешище, с което се гаврят дори и децата на излъганите българи.
Скандалът с пенсиите и коледните добавки се превръща в могъща снежна топка, застрашаваща да помете и малкото останал авторитет на управляващите гербери.

Циничното изречение „Няма да дадем!“, процедено през зъби от изнервения Борисов, е поредното доказателство, че сме си избрали за премиер човек, който обича само собствените си кучета, но не и народа, който гладува, боледува и умира под неговото мъдро ръководство.
Къде другаде по широката земя ще срещнете управляващ политик, който е готов да накаже с глад и мизерия избирателите, които не са гласували за него? И дори ги предупреждава, че ако на следващите избори отново предпочетат опозицията, тогава ще бъдат санкционирани още по-сурово?

Това е той, нашият велик вожд и учител, попил всичко най-жестоко и античовешко от опита и практиките на световните сатрапи.
В коя друга цивилизована държава в дните преди светлите Коледни празници цените на храната и на останалите продукти от първа необходимост се повишават и допълнително натоварват и без това мизерстващите български потребители? Къде другаде, ако не у нас, родните производители са поставени на колене пред неконтролираната атака на чуждите компании?

Сто хиляди нови безработни всяка година е фаталният резултат от безмозъчната политика на днешното правителство, радващо се като дивак на мъниста, когато реже лентичките на чуждите молове, а всъщност реже главата на българските предприемачи.
В коя друга държава управляващите ще отрежат цели селища от външния свят и ще принудят населението да ляга пред влака, за да спре той на тяхната опустяла гара?

Дори през най-мрачните години на сталинския терор срещу съветските народи, геноцидът спрямо собствения род и родина не е бил толкова ужасяващ и безмилостен. И от нийде взорът надежда не види, както се беше провикнал народният поет.
Червеноармеецът Станишев, за когото стана дума в началото на това писание, се опитва с хилави шегички да се противопостави на управляващото ни чудовище. Наскоро дори го заплаши, че ако продължава да мачка опозицията, ще му се случат непредвидими неприятности.

За Борисов шефът на БСП и председател на ПЕС е една досадна, но необходима муха, която му подава реплики, на чийто фон бабаитът от Банкя упражнява мутренското си чувство за хумор.
Навремето Ахмед Доган дърпаше опашката на „лъва“ и го предизвикваше да ръси традиционните си простотии. Днес в тази роля се изживява бате Серго и вместо да си кюта спокойно върху лаврите на европейския триумф, е решил и той да се забавлява за сметка на превъзбудения напоследък властелин на България.

А какво би станало, ако думите на Станишев се възприемат буквално от оскотялото население на нашето многострадално Отечество? Бунтовно настроената Нешка Робева, легендарна треньорка по художествена гимнастика, предупреждава, че българският народ е непредсказуем. Дълго търпи несгодите, но в един момент му омръзва и тогава никой не може да го спре.
Тя припомня за бунтовете през миналия век, когато срещу картечниците на властта българите са тръгвали с вили и мотики без да се страхуват от смъртоносните куршуми. Тъжен е фактът, че бързо забравяме уроците на историята и често повтаряме едни и същи грешки.

Днес, когато България се кичи с европейските си дрешки, зад които прозира слугинският манталитет на нейните управници, едва ли ще се стигне до селските бунтове от миналия век.
Пирамидата от народни кръвопийци и сервилни партизани на господстващата олигархия трудно може да бъде разрушена само с усилията на нефелната парламентарна опозиция. Къде тогава да потърсим изход от ужасяващото блато, удушило и най-елементарните условия за нормален живот на милионите българи?

„Нека дойдат танковете!“
Още помним историческия призив на президента Петър Младенов, когато безпомощните джелати на тоталитарния Живков режим се изправиха пред народния гняв. Днес сме изправени пред поредния трагичен кръстопът на нашата държава.
Авторитетни анализатори предвиждат неизбежна гибел за нашата многовековна нация, ако допуснем поредния геноцид над българския народ. Предлагат спешно да се обърнем за помощ към Организацията на обединените нации (ООН), за чието създаване идеята дошла от българския интелектуалец Никола Димков, близък роднина на прочутия лечител и голям родолюбец д-р Петър Димков.

Сегашният изход е да призовем нашата идейна рожба ООН да спаси древния български народ от пълно унищожение. Според устава на този световен властелин, ако някоя държава-членка е застрашена от национален геноцид, нейните „сини каски“ са задължени да я отърват от местните душмани.
Само политически слепци могат да отрекат, че моментът за хуманитарна военна помощ отвън вече е настъпил. В противен случай лудницата, наречена България, ще експлодира и ще погребе не само ошашавеното население, но и цялата културно-историческа цивилизация на нашата нация.

Държавата, в която учителките се напиват от мъка по погубения си живот и плашат децата с бойни танци или пък медийния Гьобелс на бате Бойко Ники Дудука предлага да снимаме филми за турските султани в киноцентър „Бояна“ - такава държава „пиши я бегала“, тя е пред окончателно закриване и затова... нека да дойдат „сините каски“!
А самодържецът от Банкя – да бъде изправен пред международен съд за геноцид срещу собствения си народ! Единственото му спасение е „краят на света“, ако той наистина настъпи след седмица.

Само тогава „престъплението Борисов“ ще потъне безнаказано в мрачните подземия на световната история и ще бъде изтрито от паметта на бъдещото човечество.



В категории: Коментари , Горещи новини

7
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
7
pensioner
18.12.2012 05:43:12
0
0
До НИК.Не искам да влизам в спор,но все пак напомням че ЕС не ни е завладял и наложил своите правила насила.Това е избор на България или по-точно на нейните управници.Друг въпрос е че този акт е предприет без да е поставен на всенародно обсъждане /РЕФЕРЕНДУМ/.Но след като сме се хванали на хорото,би трябвало да играем по правилата.ЕС непрекъснато повтаря:липса на съдебна система,власт сраснала с престъпноста /управляват хора с престъпно минало/,липса на медиина свобода,най-нисък жизнен стандарт и т.н.Явно нито съдебната система може да се реформира сама,нито престъпниците доброволно ще дадат власта,затова да идват сините каски и да ни вземат на директно управление.Покажете ми реална вътрешна сила,която може да свърши тази работа и аз ще я подкрепя.
6
pensioner
18.12.2012 05:43:06
0
0
До НИК.Не искам да влизам в спор,но все пак напомням че ЕС не ни е завладял и наложил своите правила насила.Това е избор на България или по-точно на нейните управници.Друг въпрос е че този акт е предприет без да е поставен на всенародно обсъждане /РЕФЕРЕНДУМ/.Но след като сме се хванали на хорото,би трябвало да играем по правилата.ЕС непрекъснато повтаря:липса на съдебна система,власт сраснала с престъпноста /управляват хора с престъпно минало/,липса на медиина свобода,най-нисък жизнен стандарт и т.н.Явно нито съдебната система може да се реформира сама,нито престъпниците доброволно ще дадат власта,затова да идват сините каски и да ни вземат на директно управление.Покажете ми реална вътрешна сила,която може да свърши тази работа и аз ще я подкрепя.
5
Ник
17.12.2012 16:49:53
0
0
До пенционера!Мноого си прав,но:ако замениш 1."Не съм съгласен че ЕС цели унищожаване на България.." със съгласен съм,че....
2."..все пак това са народи .." със Все пак това са изроди...Защото не става дума за народите,а за комисари,капише,е?
3."Проблемът си е български.." Е,не е!Когато си болен си в ръцете на доктора,толкова по-зле,ако той ти е причинил заболяването...!Капише,т.е.нали разбираш,нищо против теб нямам,просто да си дойдем на думата.
4
pensioner
17.12.2012 13:33:59
0
0
Добра статия,съгласен съм напълно.Трябва да се обърнем към ООН за спасяване на лошокачествения матрял.Дали ГЕРБ или БСП ще спечели няма голяма разлика и в двата случая България губи.Не съм съгласен че ЕС цели унищожаване на България,все пак това са народи които се ръководят от човешки ценности.Проблемът си е български,но не можем да се справим сами и явно трябват сини каски.Факта че народа се топи трябва да се изведе на преден план и да се постави пред международните институции.Стига разни словесни упражнения на тема модерна и силна държава.България изчезва!
3
Ник
16.12.2012 15:11:24
0
0
Не е лошо да има опция за редактиране,както и след сгрешен код,да не изчезва написаното,както е в повечето сайтове.Някак си е по удобно и по-справедливо,ако има възможност,разбира се.Горното по моя грешка не успях да "подпиша."Поздрави!
2
Г-н Солаков,
16.12.2012 15:01:57
0
0
Пишете винаги интересно и казвате истината,на времето и симеончо правеше това,но имам чувството,че хапете тоягата!Бойко си е тъпа тиква,простак с харизма и издържлива психика,наглец,но явно има защо и той го знае.Това,че изтичат грами от Уикилийкс за него и американските посланици го плюят, е за пред простолюдието,иначе си го крепят,по прословутия израз на мадам олбрайт!Така,че според мен сочите опашката на бика,вместо да го хванете за рогата,което по-би Ви отивало!И на края,да не мислите,че геноцида в България е без санкциите на ес и оон?Неофициално, разбира се!Не искам да продължавам,знам,че сте наясно по въпроса,както и аз съм наясно с евентуалната реакция на горепосочените институции по нашия въпрос,ако им бъде поставен!Но няма лошо,нека да бъде поставен!Да видим,че няма време!
1
kapitana graf petko vojvoda
16.12.2012 06:45:54
0
0
az sam balgarin s balgarski proishod ne sam bil satrudnik na bivshia komunistisheski reshim ne sam i shertva na bivshia komunistisheski reshim
a postradah ot klevetnizi i prestapnizi i izmamnizi i obirshiiii iznudvashi,balgari i nebalgari zaradi patriotisma si i zatova she vinagi sam iskal da bada zdrav,bogat,svoboden balgarin s podobni prijateli po zjal svjat.
shivota mi bil obsebvan ot njakoi svarsani s komunisma i njakoi svarsani s turzisma .s magii i drugi sposobi tova go zabeljasah kato kasha she sam za dobri dobrosasedski otnoshenia s turzia mi se predlagaha mladi hubavi kadani, kato kasha she ne shelaja
nito mladi hubavi turkini nito sultanski istorii mi davaha darti komunisti.
i taj kato spomenite za 500 godini tursko robstvo ,vladishestvo koeto njakoi narishat prisastvie mi preshi da vsema hubavi kadani i turkini a dartite komunisti mi napomnjat za korekomska komunistisheska balgaria predposhetoh da bada rentier targovez s balgaro-argentinski-shwejzarski -germanski-frenski-amerikanski -ispanski evropejski mantalitet kojto e isushaval i iztoshni i dalekoistoshni filosofii kato kitajski-japonski -avstralijski -malajsijski-indonesijski.s zel da ne se ostavja da me lashat,klevetjat iznudvat kakto e bilo v minaloto.zatova si kupuvah znania i stoki i vsishko koeto mi e neobhodimo da bada mlad ,zdrav,bogat ,svoboden i da imam tova koeto mi e prijatno i polesno
tova moshe da se shete ot NDSV <NFSB<i ot drugi prijateli i patriotishni ,svobodoljubivi balgari i i ot prijateli po zjal svjat
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки