Националният фронт стъпи и в Бяла


Националният фронт стъпи и в Бяла
19 Октомври 2012, Петък


Това е втората регионална структура, която НФСБ създава в Русенския край

Автор: Десант

Във вторник, 16 октомври, ПП „Национален фронт за спасение на България“ основа втора своя структура в Русенска област. След като в началото на август бе основана местна организация на патриотите в самия областен център Русе, сега това стана и в китното българско градче Бяла, известно с това, че през Руско-турската война в него е бил разположен щабът на самия руски император Александър II.

Топлата октомврийска вечер събра десетки родолюбци от региона в тукашния пенсионерски клуб, които положиха основите на бъдещи ползотворни действия за защита и утвърждаване на българщината.
За да се запознае с проблемите на местните жители и да изслуша техните предложения за бъдещето на страната, на събранието присъства регионалният координатор за Северна България Георги Георгиев. Не бе изненада, че както навсякъде другаде в страната, и тук основните проблеми се оказаха безработицата и липсата на перспективи пред младите хора, които ги прогонват далеч от Родината.

Според жителите на Бяла, които присъстваха на сбирката, положението в България става все по-тежко и по-тежко и всички, които милеят за страната, трябва да се обединят и заедно да работят срещу олигархията и разграбването на националните богатства. В тази връзка местните хора споделиха, че са обнадеждени от съществуването на патриотична партия като НФСБ, която би могла да ги поведе в тази нелека мисия.

„Хората от града и околните селища проявяват голям интерес към идеите на Националния фронт, много преди да се стигне до днешното учредяване на общинска организация на партията“ – заяви от трибуната Георги Георгиев, съименник на регионалния координатор, комуто присъстващите на форума единодушно гладуваха доверие да бъде председател на местната структура на партията на СКАТ. Негов пръв помощник ще бъде Николай Петров, който пък бе избран за секретар.


Новоизбраният председател на местната структура в русенското градче Бяла Георги Георгиев изтъкна, че в целия регион интересът към идеите на НФСБ е голям

В категории: Политика , Горещи новини

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки