Седмичен хороскоп


06 Юли 2012, Петък


6 - 12 юли 2012


Овен Неочаквани промени, известия от чужбина, смяна на плановете, очаквания, срещи - всичко това вещаят звездите за родените под знака на Овен. Седмицата се очертава динамична, но събитията ще се развият благоприятно за вас. Погрижете се за материалната си стабилност, която е малко нарушена в последно време, но сега шансовете ви са добри.

Телец Тъмните облаци бавно се разсейват и тази седмица родените под знака на Телец ще имат повод за радост и удовлетворение. Заредени сте с нова доза амбиция и упорство и сте на прага да вземете важно решение, което свързва финанси и условия на работа в едно. Моментът е добър да приемете предложение за смяна на работното място, срещу по-добро възнаграждение или по-комфортна работна среда.

Близнаци Бъдете внимателни, защото тази седмица може да очаквате да ви провокират към реакции, решения и постъпки, които не са във ваш стил. Постарайте се да бъдете  по-отговорни към своите действия. Професионалните ви амбиции ще се реализират трудно, но в крайна сметка постоянството ще ви помогне да ги преодолеете. Наложително е да поемете в свои ръце делата, от които очаквате конкретни резултати от професионален и материален характер.

Рак Ще се изправите  пред изпитания,  които за част от вас ще са ключът към предстоящия ви възход в професионалната сфера. Потърсете оптималния  вариант за постигането на стабилност в живота ви.  Използвайте всяка възможност да научите нещо ново, да разширите кръгозора си, да се запознаете с нови хора. В интимната сфера любовни неволи ще налегнат голяма част от Раците. Проблемите идват от неказани или премълчани неща, които ще бъдат изтълкувани погрешно от партньора ви.

Лъв За родените под знака на Лъв или с асцедент в Лъв предстоящата седмица е наситена с много емоции и радостни изживявания. Смелостта ви и желанието ви да се докажете, способността ви да поемате рискове, ще ви донесе успех и достигане на цел. Част от препятствията, които сте срещали досега, ще се окажат незначителни и лесни за преодоляване.  

Дева  Доверете се на шестото си чувство, то ще ви помогне да преодолеете голяма част от вътрешните си съмнения и колебания. Ще имате нужда от съдействие, от компетентна оценка или експертно мнение по важен въпрос. Постарайте се да бъдете стриктни по отношение на ангажиментите, които поемате спрямо интимната половинка или близките си. Изключително важно е да се заемете с разрешаването на въпросите, от които по някакъв начин сте зависими в професионален, личен или финансов план.

Везни Постарайте се да се придържате към установените на работното ви място правила. Те ще ви осигурят желаното спокойствие. Опитайте се да бъдете дисциплинирани по отношение на проектите и стъпките, с които трябва да се съобразите, за да ви донесат те очаквания успех.  Разисквайте открито проблемите, които ви създават чувство на безпокойство.В любовта мнозина от вас ще бъдат обхванати от носталгия по вече изминал период от живота.

Скорпион Периодът е добър за равносметка. Изградете обективна представа за заобикалящата ви действителност. Пълнолунието,съчетано с пълно лунно затъмнение, определено може да ви направи по-емоционални и готови на някои неразумни постъпки, свързани с финансите. Предстоят важни срещи и разговори, които ще определят бъдещите ви действия и начин на живот.

Стрелец Програмата на мнозина от вас ще бъде натоварена на работното място и интензивна в социалната сфера. Ще установите важни за професионалната си реализация контакти. Опитайте да спазите обещанията, които сте дали по един или друг повод на интимен партньор, колега, клиент или началник. Не допускайте разсейване от текущите ви отговорности в професионалната сфера. Наситена с емоции ще се окаже седмицата за младите дами - представители на зодия Стрелец.

Козирог Съсредоточете вниманието върху здравословното си състояние тази седмица. Не се преуморявайте и не прекалявайте с нищо, което би могло да подейства зле на физическото или психическото ви състояние. Една специална връзка ще бъде поставена на изпитание, попадайки в неочаквана ситуация. Направете необходимите промени в личната си програма, само и само за да се освободите от вътрешното си безпокойство, което в последно време нарушава съня ви.

Водолей Не си позволявайте лукса да нехаете на работното си място. Заемете се с ангажиментите, които не търпят отлагане. Опитайте да структурирате така служебните си задачи, че да ви остане време и за срещи с приятели. Седмицата ще бъде финансово успешна. Твърде вероятно е да ви се иска да увеличите броя на приятелите и благодетелите си, но по начин, който да ви донесе и множество облаги.

Риби Седмицата ще е наситена с емоции, породени от възможността да създадете многобройни полезни връзки и контакти с влиятелни особи. Професионалната ви ангажираност ще бъде висока, особено ако имате шанса да подпишете важни договори или споразумения. Готовността ви да се справите с текущите си отговорности ще ви помогне да се заемете и с реализацията на нови проекти. Лично удовлетворение ще ви носят осъществените контакти и пътувания.



В категории: Седмичен хороскоп

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки