Тази държава трябва да се управлява от патриоти


23 Май 2012, Сряда


Здравейте „Десант”,
Повод за написването на това писмо е,



 че като многогодишен зрител на телевизия СКАТ, абонат на вестник ДЕСАНТ и симпатизант на „Национален фронт за спасение на България”, желая да дам своя принос в патриотичното начинание на Валери Симеонов и хората около него.
Катастрофалното положение, в което се намират народът и държавата ни, изисква да положим усилия така, че след година, най-късно след 5, управлението на страната да бъде в ръцете на хора патриоти с държавническо мислене.

В противен случай, загубим ли икономическия си потенциал, не ще можем да удържим на непрекъснатия натиск на външни и вътрешни влияния и от нас ще останат само географски и исторически понятия.
Изход има, но трябва да наблегнем на просвещението и създаване на организации по места.

Листът е малък, за да изложа мислите и намеренията си затова ще премина на същността на проблема, който ме тревожи. Бих искал да осъществя връзка с координатора на партия НФСБ за град Русе. Молбата ми е да ползвам материали, в смисъл програмата на партията и други документи, които ръководството издава, за да мога да ги популяризирам.

Приемете моите най-искрени поздрави към Вас в ДЕСАНТ и към патриотите от „Национален фронт за спасение на България”.
Стоян Петров Петров,
Русе


Бележка на редакцията:
Уважаеми г-н Петров,
Областният координатор за Русе се казва Георги Георгиев. Можете да се свържете с него на телефонен номер 0894 64 69 34. Ще се радваме да споделите с него идеите си.



В категории: Горещи новини , Трибуна

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки