Историческа Шипка учреди структура на НФСБ


Историческа Шипка учреди структура на НФСБ
В залата нямаше нито един празен стол
11 Май 2012, Петък


Голямото семейство на НФСБ продължава да се разраства лавинообразно. С пълно мнозинство в претъпканата зала на бившето кметство в историческа Шипка беше  учредена местна структура на патриотичната партия

Автор: Гергана Господинова

Партия „Национален фронт за спасение на България” е едно политическо продължение на програмата на телевизия СКАТ. Партията не е едноличен търговец и целта й не е да има един лидер, който другите сляпо да следват на стаден принцип.

Затова преди повече от една година създадохме партията и я насищаме със структури, защото трябва да се опитаме да влезем във властта и да потърсим начин политиката, която се провежда, да бъде национално отговорна на всички нива, поставяйки България над всичко – над партийните и над личните интереси”, каза в обръщението си към шипченци съпредседателят на НФСБ Данчо Хаджиев.

За председател на местната структура беше избран 46-годишният Милчо Шиков от Казанлък, понастоящем жител на Шипка. Образованието си е завършил в ТМТ „Цвятко Радойнов”- Казанлък, след което работи дълги години във ВМЗ „Арсенал”. Семеен е с две деца. В момента развива малък семеен бизнес в Шипка и като всеки млад човек иска по-добро бъдеще за своето населено място,  за всички свои съграждани и българи. Затова се зарече активно да се бори за целите на партията, която се е нагърбила с нелеката задача да спаси България от унищожение.

Постът секретар на НФСБ - Шипка по волята на членовете зае 68-годишният Станьо Неделчев. Тъй като вече е пенсионер, той се чувства задължен  да се бори за бъдещето на България и за своите внуци, които да имат причина да не напускат родината си. За да останат в нея обаче, им е нужна сигурност, както и да бъде сложен край на беззаконието и  липсата на морал.  
  
„България, нашата мила Родина, е на път под диктовката на Европа и Америка да се превърне в нещо, което се нарича мултиетническа и мултикултурна страна, в която българският език е предвиден да бъде един от многото, а основното население - българското, ще стане един от многото етноси, но в регресия до превръщането му в малцинство с течение на времето. Това се маскира в сладки приказки като пъстра мозайка и разнообразие”, категоричен беше Данчо Хаджиев.

Подписката “Не на Турция в ЕС”, например, не е породена от етническа омраза или спомените за жестокостите, преживени от българите през турското робство, а има своето икономическо измерение в настоящето, което е важно хората да осъзнаят час по скоро.

Не е справедливо българите, които са направили чудеса от храброст преди 130 години и заслужено са заемали достойно място сред европейските народи, сега да са принудени да се борят за оцеляването си и за парчето хляб. Защото ниският икономически стандарт влошава в културно и нравствено отношение положението на българите.

Засега все още ситуацията не е непоправима, но е от жизнено важно значение всички българи да бъдат обединени от една обща цел, каквато винаги са имали през годините, въпреки различните управляващи и режими. Такава цел е Родината и в нейно име трябва да се търси отговорност от лъжците, измамниците, крадците, да се установи ред.

С политически чадъри и властови механизми сивата икономика продължава за “изяжда” средствата за пенсии и заплати, но е крайно време тази порочна практика да се прекъсне, както трябва да се преустановят схемите, с които се облагодетелства олигархията, и  слугинажът на чужди интереси – категорични бяха всички в залата.

Доказали се като истински българи и патриоти, шипченци призоваха ръководството на НФСБ в най-кратки срокове да излезе с ясна, конкретна и задълбочена програма във всички сфери, която да приобщи все повече наши сънародници към каузата - България. Усилията трябва да се насочат към развитие на земеделието, адекватни реформи в здравеопазването и промени в политиката спрямо пенсионерите, обречени на геноцид в собствената си държава, която са съжиждали с кръв и пот.

Не е достойно у нас за едно бездомно куче да се харчат средства колкото за 5 пенсионери, а в същото време да има и други парадокси от рода на 1500 лв. месечна заплата за държавен служител и 70 хил. лв. бонуси в края на годината – възмутиха се шипченци. Те се обявиха също против това важни властови постове да бъдат заемани от хора без нужното образование, както има немалко примери вече.  Затова всички тези, които сърцето ги боли за Родината, трябва да дадат своя дан, за да не се получи така, че да станем свидетели на края на България. Нещо, което, докато НФСБ и телевизия СКАТ ги има, няма да се случи!


Председател на НФСБ в Шипка стана Милчо Шиков (вдясно), до него е секретарят Станьо Неделчев Общинският съветник от НФСБ Гергана Микова и съпредседателят на партията Данчо Хаджиев останаха в залата дълго след учредяването на структурата, за да отговорят на всички въпроси на гражданите

В категории: Политика , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
мИЛЧО шИКОВ
15.04.2015 12:37:56
0
0
ХА ХА ХА
Сега доволни ли сте шипканлии-от това,че НФСБ се наведе на ГЕРБ!
Подкрепят всичко,което им нареди ГЕРБ!ХАК ВИ Е.САМО АТАКА Е ПАРТИЯТА.ВОЛЕН Е ЧОВЕКЪТ.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки