НФСБ разширява структурите си


НФСБ разширява структурите си
Десетки симпатизанти на партията на СКАТ се събраха за освещаването на политическия клуб в Плевен
09 Декември 2011, Петък


ПП „Национален фронт за спасение на България“ отвори свои клубове в два големи български града – Плевен и Варна,


Автор: Десант

в края на миналата седмица. Новите офиси там на практика символизират началото на трудната и дълга мисия, която предстои на съпредседателя на партията Валери Симеонов. Преди месец той обяви, че започва да гради структури в цялата страна.
Симеонов дори напусна Общинския съвет в Бургас, за да се концентрира върху тази чисто партийна дейност.

Целта е до следващите парламентарни избори НФСБ да разполага със солидна мрежа от първични организации в цяла България. Че патриотите имат  потенциал да получат и достатъчно мощно представителство в следващото Народно събрание, стана ясно още през октомври т.г. Заявка за това дадоха резултатите от представянето на кандидат президентската двойка на НФСБ Стефан Солаков – Галя Асенова, която стигна до пета позиция на вота. 

Офисът на партията в Плевен се намира на ул. „Александър Стамболийски“ 1А, до Бюрото по труда. Той ще работи всеки ден между 15 и 19 ч.

Клубът на НФСБ във Варна пък е на бул. „Съборни“ 10 и ще приема граждани в сряда и събота от 17 до 22 ч.
По традиция техният прощъпулник бе отбелязан с благословение от православни свещеници, които се помолиха за успеха на начинанието. И на двете събития присъства, разбира се, и самият Валери Симеонов, който подари на клубовете портрети на големите ни борци за национално освобождение Васил Левски и Христо Ботев.

На церемонията в Плевен взе участие и другият съпредседател на НФСБ - Данчо Хаджиев, който изрази надежда, че партията на СКАТ ще успее да разшири патриотичното движение и да завоюва достатъчно места в общинските съвети и в националния парламент.

Представителите на НФСБ очакват своите съграждани в новите офиси, където те ще могат да получат съдействие за разрешаване на различни местни проблеми. НФСБ ще бъде отворена и за всякакви идеи, свързани с развитието и на самата партия, на патриотичната идея, както и на държавните политики, обещаха националистите.


В категории: Политика , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
от Винкело по-голем нема....
15.12.2011 11:58:34
0
0
..ама дали се добере до НС, мноо е спорно, да ви кажа...па и да се,пак ще си е Винкело, хехе
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки