СДС-Бургас – старата песен на нов глас


СДС-Бургас – старата песен на нов глас
Станимир Апостолов, Константин Райков, Бориска Стоева и Тошко Иванов (отляво надясно) са „новите“ водачи на сините в морския град
30 Юни 2010, Сряда


СДС-Бургас ще продължи да си я кара по старому, стана ясно след пресконференция на новоизбрания общински лидер на партията Константин Райков и неговите заместници. „По същия начин ще продължаваме да работим и оттук нататък“, заяви Райков пред местните журналисти. Залагаме на приемствеността, допълни той, като даде за пример предишните общински водачи Костадин Марков – избран 2006 г. и Вълчо Чолаков – който пое ръководството през 2007 г.


Автор: Тихомир Смоленов

Както е известно, Марков в момента е зам. кмет по строителството в морския град и стана известен с това, че дава малки поръчки на близки до него фирми, които са без опит в бранша и нямат дори реален адрес и телефон за връзка.
Досегашният водач Вълчо Чолаков, както и националният лидер на партията Мартин Димитров защитават със зъби и нокти зам. кмета и дори загатнаха, че може да го номинират за кмет на Бургас на следващите местни избори.
Същевременно стана ясно, че заместници на новия общински ръководител на партията ще продължават да бъдат старите партийни апаратчици Бориска Стоева (трети мандат на този пост) и Станимир Апостолов (втори мандат). „Новото“ лице сред заместниците е отколешният секретар в бургаската централа Тошко Иванов. Компрометираният Костадин Марков пък отново е избран в областния съвет на СДС.
Щом не предвиждат кадрови промени, явно бургаските седесари са доволни от резултатите си на последните избори, когато успяха да вкарат цели двама (от общо 51) съветници в местния парламент. Както са я подкарали сините по морето, цяло щастие ще е ако догодина успеят да спечелят и един мандат.



В категории: Бургас , Политика , Общини , Горещи новини

1
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
1
Гербаджуйски
02.07.2010 15:06:57
0
0
И нека не се държим като комунисти насред перестройка,да се сетим защо стават „знаковите "убийства,и да се сетим,че Юри Галев не позволи на костовите(по-късно царските) башибозуци да изкупят земята на местните ,за безпари.Защо тоз човек го уважават в целия регион?Защо само той правеше дарения на местния дом за сираци,защо бе единствения гражданин(селянин)който,поне с чакъл запълваше дупките в околноста за СОБСТВЕНА сметка,и колко патриоти повлече след себе си за листите на СВОЯТА „АТАКА",това бе и моята и вашата „Атака"...А той беше,нашият Юри.Нека се обади тоя,на когото Юри ,е отказал помощ !Другарите от ДПС , НДСВ и ДСБ навярно ликуват...Чакайте,чакайте...БУМЕРАНГА на ЗЛОТО...
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки