Рапорт на НСО за охраната на обект Гоце


Рапорт на НСО за охраната на обект Гоце
22 Май 2010, Събота


по време на внезапно посещение в Бургас на 14 май
Миналия петък закоравелият престъпник от вестник ДЕСАНТ Лъчезар Лисицов бе хванат на местопрестъплението как извършва поредния си тежък криминален акт – заснемане на тайния комунистически агент Гоце в град Бургас. Ръководството на вестника се извинява на цяла България за допуснатото колосално закононарушение и заявява, че извършителят му е наказан с последно предупреждение за мъмрене.


Автор: Докладва: Охранител Коце Боце

Като компенсация за засегнатото спокойствие на Президента-слънце и неговите многобройни фенове, публикуваме доклада на НСО, направен във връзка със случилото се неприятно събитие. До документа достигнахме чрез специално внедрен за целта наш човек в редиците на Националната служба за охрана..

Охраняемият обект агент Гоце присъства на тържествено мероприятие-запой на турска медийна групировка в Приморско. След това Гоце получава внезапен есемес, който за заблуда на противника е изпратен чрез подставени лица от родното му село Сирищник. Всъщност в съобщението е закодирано послание, че той трябва незабавно да пристигне в бургаския ресторант „Местна плескавица“, където ще получи от таен посредник последен модел ловна пушка, специална контрабандна пратка от Русия. Агент Гоце е твърдо решен да отиде на улов за глигани, нищо, че е забранен сезон. И дано не се запали пак някой влак, та да му развали рахатлъка.
Гоце намига на шефа на охраната, че трябва да остане скрит за бургаското човечество. Неочаквано обаче репортер от световно неизвестен седмичник изскача с любителски фотоапарат и заклещва Гоце в ресторанта. Прави му снимки. Наш човек е изпратен да неутрализира досадния субект. Човекът ни е стар кадър от УБО, но така и не можахме да го научим, че служебната му карта не е строго секретен документ. Той отказва да се легитимира пред нарушителя. Скандалът се разраства и изпращаме по-висш охранител, който е от по-новото поколение, да вземе нещата в свои ръце. Той успешно се легитимира пред наглия журналистически субект. Субектът обаче отказва да покаже снимките. Нашите хора настояват, че Гоце е на частно посещение и за да бъде сниман, е нужно разрешение от пресцентъра. Субектът не се хваща на клопката. Изскачаме с номера, че ние от НСО не бива да бъдем снимани, но и той не минава – защото постоянно ни дават по телевизията. Пък и не сме разузнавачи или някакви специални сили, прости охранители сме си, к’во като сме от НСО.
Субектът не поддава. Няма как, трябва да извикаме полицията. Те поне още ни слушат. Нищо че никой закон не ни лови (то май и в това ни е силата). Патрулката пристига навреме. Единият от полицаите е като гащник, но нищо, и той ще ни свърши работа. Важното е да унищожим снимките и да отстраним от терена врага на Големия шеф Гоце, който трябва да продължи да ловува безметежно, поне до края на мандата си. Пък и щял да прави нов политически проект, току-виж ни вземе под крилото си и след това. Кой е казал, че от охранител политик не става? Те ти бат Бойко – от прост бодигард до цял премиер се издигна.
Началникът на районното е приклещил субекта да изтрие част от снимките, но ние трябва да проверим и останалите. Обаждаме се да ни изчакат. Дори и по телефона усещам как шефът на районното ми козирува. Браво! Добро момче!
То пък агент Гоце баш сега реши да си тръгва. Е, каквото са изтрили – изтрили. Важното е, че наглият журналистически субект бе отстранен от терена и други снимки няма да може да направи.
Задачата е изпълнена успешно. Все още държим фронта. Под опеката на агент Гоце сме като доброто старо УБО. Ех, Гоце, Гоце, ти слънце си за нас!

Приложение: Снимките, направени от криминалния субект Лъчезар Лисицов (да са живи и здрави колегите от Националната разузнавателна служба, които се добраха до тях)



В категории: Политика , Общини

5
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
5
yana 75
23.05.2010 10:10:52
0
0
[chewinggum] Мома Калинка и БГ ,вие друга работа нямате ли си бе , та да се задявате с пациенти от психо - диспансера ?
4
wolenowodew
22.05.2010 20:42:08
0
0
[magician][bouncing][bluescreen][helloween][tongue]
3
БГ
22.05.2010 10:15:22
0
0
Права си Моме Калино,но той на неудобните въпроси не отговаря,бяга тиихичко от тях!Вместо да отговори ,по му е лесно да пусне латерната.
2
Мома Калинка
22.05.2010 09:06:23
0
0
Тихо бе, БГ, не казвай Името Му напразно, ей сега ще довтаса и ще задръсти форума с болното си Аз.
И ще залее ефира с позитански работи.
1
БГ
22.05.2010 08:57:30
0
0
Старец, отговори за,ПОЗИТАНСКОТО СИ МИНАЛО И
НАСТОЯЩЕ,НЕ ОБИЖДАЙ ЧЕСТНИТЕ И ПОЧТЕНИ ХОРА,В ЯРОСТТА
СИ ПОЗИТАНСКА!!! И СМЕНИ ПЛОЧАТА НА СТАРИЯТ СИ
ГРАМОФОН!!! ТОВА ПО ПРЕДНАТА ТЕМА! ТАЗИ СТАТИЯ Е МНОГО ПОДХОДЯЩА,ЗАЩОТО С ГОЦЕ СТЕ СИ ОТ ЕДНА "БОЙНА" ДРУЖИНКА!!!
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки