Краят на една продадена партия


Краят на една продадена партия
Лидерът сочи ВалериСимеонов (вляво) и Валентин Касабов (до него) на трибуната като верни съратници и уверява бургазлии през май т.г., че работят за Родината
13 Ноември 2009, Петък


Засега  редовите членове на „Атака“ са само стъписани, но след броени дни трудно ще се различават отцепниците от преданите на Волен Сидеров

Автор: Десант

Началото на тази седмица сложи край на близо 4-месечна болезнена агония с предизвестената раздяла между двама мъже, предизвикали явление в българския политически живот. Бившият водещ на предаването „Атака“ по СКАТ ТВ и настоящ депутат втори мандат от едноименната партия – безспорният лидер на българските патриоти Волен Сидеров скъса тънката нишка, която все още го свързваше с пъпната връв на своя създател Валери Симеонов. Нервната система на Сидеров не издържа и той се пречупи като тънка тръстикова пръчка от лек полъх на вятъра. Призова с платени декларации в няколко услужливи вестника най-преданите си съратници в каузата за спасяването на майка България – общинските съветници от Бургас, да дойдат в централата на „Врабча“1, за да му дадат отчет за свършеното от тях на местно ниво. А причината за изтърваните нерви беше съвсем тривиална - няколко дни преди това Валентин Касабов настойчиво го канеше от екрана на СКАТ ТВ да му гостува в националния ефир по „Паралакс“, за да чуят избирателите как изпълнява предизборната програма на партията в парламентарната коалиция с ГЕРБ. Поводът – 100 дни на новото правителство.

Новата група на НЕЗАВИСИМИТЕ в ОбС: Петрова, Лазаров , Таракчиев, Касабов, Симеонов, Иванов, Стаматов, Петков, Дянкова, Сталев, водач ще е Касабов



Сидеров сбърка, защото можеше да преглътне язвителните реплики на Касабов и да изтрае. Освен ако  не си е давал сметка какво върши. И как ще се отрази призивът му към  Валери Симеонов да дава отчет в София, върху така или иначе течащия  процес на разпад в партията (виж последните социологически проучвания, които дават срив в доверието на „Атака“ до  4%). Излиза, че му липсва елементарна далновидност и познания по партийно строителство. Лидерът на четвъртата политическа сила в страната сам срути и последните тухли от формацията, обединяваща огромна маса от недоволни, изграждана и издържана със средства от частната медия СКАТ ТВ (защото сигурно помните, че през първия мандат „Атака“ беше лишена от държавна субсидия). Друг е въпросът, че за нито една масова проява, в т.ч. и по време на предизборни кампании парите идваха от джоба на „бащата“ на „Атака“ Валери Симеонов.
Зад нервната постъпка на Сидеров прозира нещо друго – по-скоро е наясно, че пътят му оттук нататък е надолу, защото никой здравомислещ човек не допуска, че в българския политически живот безрезервна подкрепа не се дава никому, ако не е подплатена с парична гаранция.
Затова въпрос на броени дни е да станем свидетели на пълно объркване. Защото т.нар. 10 отцепници от ОбС в Бургас, начело с Валери Симеонов и Валентин Касабов всъщност създават своя група, а групата на „Атака“ вече я няма. Не е ясно къде отиват Диян Стойков – ветеринарният лекар, който беше безработен, когато стана областен лидер на националистите, но скоро след това се и уреди на пост в държавна инстанция, както и Александър Бояджийски – общинският председател. Впрочем Стойков заяви, че напуска „Атака“ още при старта на излорите през юни – възмутен от Сидеров, че е пренебрегнат за избираемо място. Мотивите на Бойджийски са неясни. Той спря да се явява в партията почти от началото на кампанията с извинения, че е много зает. Третият от отцепниците, защото това е по-точното название на статуквото им, е Димчо Грудев.
Осмината, които останаха верни на Симеонов са хора с доста скромни доходи, като изключим адвокат Делян Иванов. Всички те имаха възможността да се пръснат в групи, гравитиращи около ГЕРБ и да осребрят в личен план разпада на „Атака“.   
Предпочетоха да останат верни на каузата.

Защо и те:
Мария Петрова: Огорчена съм от поведението на групата в парламента, потъпкани са принципи, за които аз се боря. Видях гласуването за ДДС-то върху лекарствата, нещо за което бяхме против в програмата ни. В нея Сидеров беше написал, че лекарствата за хронично болни, пенсионери и деца трябва да се поемат 100% от държавния бюджет. Не чух и една дума от него в тази насока от трибуната сега.
Петко Петков: Почувствах се измамен, Волен Сидеров е политически труп. Не е нужно обяснение. Цяла България вижда в какво се преварна – в жалък предатък на Бойко Борисов.
Иво Лазаров: Напускам, защото Атака безусловно подкрепя ГЕРБ, а говорехме за справедливи пенсии, за незабавно изтегляне на войските ни от Ирак, за референдуми по всички важни въпроси.Волен забрави какво обещаваше.
Гинка Дянкова: Аз съм патриот и за мен Волен Сидеров не може да бъде носител на тази идея. Уж беше против пращането на наши войници на външни мисии, а пак изпратихме контингент в Афганистан. Надявахме се на някаква подкрепа в НС в защита на граничаря Михаил Цонков, нищо не получихме. Мен ме познават в Бургас и не искам повече да се срамувам. Особено за мълчанието му по глобалния проект за петролопровода – беше най-върлия противник, а сега най-големия мълчаливец. Нека знаят, че не съм с него.
Здравко Сталев: Бях през цялата предизборна кампания рамо до рамо с тези, които трябваше да влязат в парламента – най-безкористно ходех на срещи с хората и обещавах от името на Волен Сидеров. Бях предан, но ръводството ни изневери. Аз не съм гласувал за ГЕРБ и не съм агитирал хората за Бойко Борисов.
Делян Иванов: Има принципи, които бяха известни на обществото, „Атака“ загуби физиономията си и стана придатък към относителното мнозинство на партия ГЕРБ. Всъщност подкрепа без принципи, а подкрепата е винаги принципна.
Петър Таракчиев: Новините на турски си вървят по БНТ, обещавахме да съборим чешмата на терористите в Трънак, да намалим ДДС-то на лекарствата. И изобщо, срам ме е да вървя повече в тези редици, в които водач е Волен Сидеров.
Ивайло Стаматов: Аз съм националист и дълбоко вярвах, че моите депутати ще смачкат Ахмед Доган, Емел Етем и прочее турска измет в българския парламент. Вместо това чувам как Македония предявява териториални претенции към нас, гледах два месеца гаврата със Спаска Митрова, Турция публикува карта на възродена Османска империя, в която половината от родината ми е нейна. И пълно мълчание от страна на идола ми Волен Сидеров


В категории: Политика

52
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
52
10.12.2009 18:55:21
0
0
защо председателката на общински сьвет Бургас , прочете тенденциозно само и единствено поздравителните телеграмина Пьрванов и ''Атака''в деня на Бургас-НИКУЛДЕН ?волен==бойко==пьрванов ==станишев ==доган ==царя==ив.костов=ЛЬЖА!]
51
Сидероуглу - мъдолизеца на
29.11.2009 11:43:31
0
0
ТОЗ ПЪТ СИДЕРОУГЛУ ЩЕ ГО ЯДЕШ ТОПЪЛ , ТОПЪЛ .А СЕГА КАСАБОВ ЩЕ ТЕ РАЗПЕРТОШИНИ ВЪВ ПАРАЛАКС

ТОЗ ПЪТ НАИСТИНА ГИ ЯДОСА МНГО , МНОГО , ЗАЩО ЗАКАЧАШ ЛЪВОВЕТЕ КОГАТО СПЯТ

ТИ СИДЕРОУГЛУ НАИСТИНА СЕ СЪМНЯВАШ ВЪВ СПОСОБНОСТИТЕ НА ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ , ТОЗ ПЪТ ЗДРАВАТА ЩЕ ТЕ НАСЕРЪТ ЧЕ СВЯТ ЩЕ ТИ СЕ ЗАВИЕ .

ЗАБРАВИ ДА ВЛЕЗЕШ ПОВЕЧЕ ВЪВ ПАРЛАМЕНТА ТИ И ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕИСТВО ЩЕ СА АЛТ ЗАВИНАГИ . [rolling]
50
МАРТА
28.11.2009 17:37:33
0
0
Волен ни изльга !Той се оказа льжец икареиерист . Това ли ти беше патриотизма ?!Аз не сьм гласувала за ''герб''!Защо ни подмени вота ?.Никога повече не бихме ти повярвали !А ''тв. скат '' беше е и ще си остане най - гледаната телевизия , защото е най -бьлгарската телевизия.Как Валери Симеонов не те е разбрал по - рано ,че си гаден предател!Време е В.Касабов да ти сложи фес и на теб 1Заслуцаваш го!Сьжалявам , че ходих да секарам заради ''атака'' и теб с хората !Нито искам да те гледам нито да те чувам повече !Измамник ![devil]
49
Истината Скат и тримата глупац
28.11.2009 07:26:08
0
0
СКАТ НЯМА БАЩИНСТВО НАД АТАКА

Валери Симеонов забрави, че неговата телевизия стана гледана само заради предаването “Атака”

Волен Сидеров

Читатели на в. "Атака" поискаха Волен Сидеров да каже истината за разрива между телевизия СКАТ и партията на патриотите. Представяме втората част от неговото изложение. В събота лидерът на партията открива клуб на АТАКА в центъра на Бургас.

Според представително проучване на НЦИОМ за периода 16-21 март 2005 г. по въпроса "Кое предаване представя най-добре истинския живот у нас?" на първо място е "Всяка неделя" с 18,2%, на второ- "bТВ репортерите" - с 16,4%, на трето - "Искрено и лично" с 8,3 %, на четвърто "Тази сутрин" на bТВ - 7,2%, на пето- "Атака" с 5,8 %, на шесто - "Открито" на Канал 1 с 5,7%, следват : "В десетката" на bТВ с 4,3%, "Неудобните" на Канал 3 с 3,4%, "Панорама" на Канал 1 с 3,3 и т.н.
Биех с моето предаване такива наложени, и то в ефирни телевизии, стари предавания като "Панорама" и др. И то ги биех не заради добра телевизионна режисура - такава изобщо нямаше, аз си бях и сценарист и режисьор, редях и осветлението на моменти. Този телевизионен успех се дължеше не на марката СКАТ, която тогава свързваха само с жълтото предаване на Вулева, а само и

единствено заради
моето присъствие
на екрана
Каниха ме по същото време от Евроком и ми предложиха дори по-високо заплащане, но отказах от лоялност към Валери Симеонов. Ако не бях отказал, сега Евроком щяха да се наричат Телевизия "Атака" - нея щях да направя по-гледана вместо СКАТ.
След изборите през 2009 г. Валери Симеонов свали името на предаването "Атака" от програмата на СКАТ, без да ме предупреди и да ме уведоми. Разбира се, в една частна телевизия собственикът прави каквото си иска, но когато сваляш едно авторско предаване, което ти е качило гледаемостта на телевизията, редно е поне да звъннеш на автора му.
Когато през 2003 г. участвах в изборите за кмет на София, без да имам грам реклама по СКАТ, бих 36 кандидати, сред които такива като Петьо Блъсков с цялата му медийна империя и финанси, класирах се веднага след големите партийни играчи с огромните пари, макар че бях на практика абсолютно сам - познаваха ме от моите книги, статии и публицистика. През 2005 г. казах на Хаджиев и Симеонов, че ще регистрирам партия и ще участвам в изборите. Те посрещнаха скептично това. Валери Симеонов започна да ме убеждава да сме направили нещо общо с Юлиян Вучков, с Цветан Начев и други подобни. Не исках с тях и тръгнах да учредявам партия АТАКА. Една година преди това бях запазил името на партията в съда. Валери и Данчо не знаеха това.

На учредяването
на партията Валери
Симеонов
не присъства
Той и Данчо Хаджиев смятаха, че това е моя приумица, която няма да успее. За да бъде регистрирана АТАКА за участие в изборите трябваше да се внесе депозит от 40 хил. лв. Попитах Симеонов може ли да помогне с някаква сума, но той отвърна, че е инвестирал всичко, с което разполага и няма възможност да участва. За да събера сумата се наложи жена ми да ипотекира имущество. Тръгнахме на агитация с нашата фамилна кола форд, която бяхме купили с парите от издаваните книги -моите и на жена ми. Димитър Стоянов караше колата, в нея бяхме само тримата - той, аз и жена ми, която ме подкрепяше през цялата борба. Никакъв Валери, никакъв Данчо не са присъствали на тази агитация. Валери се включи на края на кампанията, когато видя, че тълпи от хора ме посрещат в градовете без никаква разгласа. Той просто видя моя успех и се присъедини към него. Претендираше да пише бургаската листа и аз му дадох тази възможност.
През 2007 г. му дадох пълна възможност да нареди листата за общински съветници. Не съм се месил в неговата подредба. Той беше и кандидат за кмет с бюлетината на партия АТАКА. Мисля, че тази бюлетина му донесе гласовете, които получи. Аз, като мажоритарен кандидат през 2009, взех 30-ина хиляди гласа повече от него. Което означава, че хората гласуват за Волен Сидеров и АТАКА, не за Валери Симеонов като личност. След влизането на групата на АТАКА в ОбС нямах никаква отчетност от нашите съветници. Казваха ми, че Валери ги командва като в казарма, че каквото им каже го правят без да гъкнат и че още от първите заседания като шеф на общинския съвет е започнал да

прокарва решения
в полза на своя
собствен бизнес
Не исках да го вярвам и съм отклонявал такива данни. Но в един момент поисках отчет от бургаската група. Не е нормално 2 години да не си отчитал в централата на партията какво си гласувал. Такава покана за отчет е напълно в реда на нещата - Валери го знае. В неговата фирма възможно ли е да поиска отчет от служители и те да му кажат "Гледай си работата, кой си ти да ти се отчитам, аз ще се отчитам на абонатите на СКАТ..." Абсурд, нали?
Незнайно защо, когато поисках отчет от Валери и групата, той се обиди и даде пресконференция, в която започна да ме напада и да претендира за някакво бащинство. И без да правя ДНК експертиза мога да му кажа, че няма бащинство над личността ми. Това, че е помагал материално на партията не му дава право да смята, че е приватизирал и партията, и мен. Още повече, че аз не съм му засягал достойнството по никакъв начин. Напротив - винаги съм се съобразявал с вижданията му, дори когато не съм бил много съгласен с тях - ей така, от уважение, от колегиалност, правил съм компромиси с негови кадрови решения за Бургаско, с различни негови желания, приех без възражение и неговото подреждане на листата за депутати за парламентарните избори 2009. И питам сега - ако Касабов беше станал депутат, щеше ли да лее злоба всяка сряда и събота по мой адрес или щях да съм най-великият и прогресивен политик? Мисля, че бургазлии могат да си отговорят сами на този въпрос.
През всичките 4 месеца след изборите СКАТ, под директивата на Симеонов, провеждаше една много подла политика - чрез всекидневното студио на Велизар Енчев и предаванията на Касабов се внушаваше, че аз се крия, хвърляха се долни нападки срещу мен, че бягам от въпросите на зрителите, а в същото време Симеонов беше забранил да ме канят и да споменават думата "Атака" по СКАТ. Аз обяснявах по всяка медия, която ме е канила, каква е нашата политика и защо е такава.

Но Енчев и Касабов
заблуждаваха
публиката, че се крия
И когато тръгнах да реагирам на тази подла клевета, Касабов излезе с покана да се явя в неговото студио на определена дата. Но аз ще му кажа: Когато станеш призовкаджия в съда, ще се явявам на призовките ти. Защо не ме допуснаха до студиото в София, когато отидох там да отговарям на въпроси на зрителите? Данчо Хаджиев се подигра и каза да отида да се оплача в СЕМ. Разбира се, след телефонен разговор с Валери - той не ходи до тоалетната без да пита Валери.
За мен е недостойна постъпката на Симеонов и Хаджиев. Те са общински съветници от партия АТАКА и ако напускат партията, да напуснат и общинските съвети. Нима Данчо Хаджиев смята, че е избран в София заради огромното си очарование и харизма? Или защото го сложих на първо място в листата?
Без СКАТ АТАКА ще продължи не само да съществува, но ще се развие още повече и най-после в Бургас ще има истинска организация - нещо, което Валери Симеонов блокираше досега, за да държи контрола. Той за 4 години не взе клуб в центъра на града, само и само да не се развие партийна структура извън неговия контрол. След раздялата ни само за три седмици взехме клуб в идеалния център, обзаведохме го и той вече работи. Общинските ни председатели от областта ме уверяват в лоялността си към партията и се оплакват, че Валери пращал хора да свалят табелите от някои клубове, понеже той ги бил платил навремето. Ще сложим нови. И не само ще има АТАКА в Бургас, но смятам, че ще се развива по-свободно.
48
ДО РЕЗАКА - Ашкоолсун кьопоо
23.11.2009 20:02:03
0
0
_

Давай ба резаците що не си признаете като ва изселваха от България турската армия ва набута във палаткови лагери и турските войници вее изнасилваха във анала всички наред по няколко пъти барабар със мъжете .


Всички турци във България сте обратни , такава вие религия като се дупите във джамиите този дето е отзад му се иска да опъне този дето му е отпред .

.
47
Бончев
23.11.2009 19:59:18
0
0
Истината за развода в “Атака”


В.Сидеров
И питам сега – ако Касабов беше станал депутат, щеше ли да лее злоба всяка сряда и събота по мой адрес и да ме нарича „нищожество” или щях да съм най-великият и прогресивен политик. Мисля, че бургазлии могат да си отговорят сами на този въпрос.


http://www.podlupa.bg/ShowPage.aspx?id=8033
Интервюто е много добро,заслужава си да се прочете.
46
Ашкоолсун кьопоолар !
23.11.2009 17:46:20
0
0
Бургаските кьорпета голям джумбуш сторихте,ихтибар Ви правят всички рязани турци,ашколсун, евалла серсем-гяури! Откога чакахме по стар гяурски обичай да се изпокарате и да станете за резил та да се смали и изчезне противната ни Атака.
Не сме очаквали от Вас такъв серсемлък.
Още веднъж ,ашколсун серсем-гяури,все тъй я да я карате и да работите за победата на ДПС!
45
21.11.2009 12:16:50
0
0
ЕЙ ЛУД ПОМИЯР ПРИЗНАЙ СИ


НЕ ЛЪЖИ ЧЕ СИ КЬОРАВ [cruel]
44
анонимен
21.11.2009 12:06:12
0
0
Защо Боленчо не е служил във КАЗАРМАТА ?

Защото е бил освидетелстван от специална военна комисия за луд - НЕГОДЕН ДА НОСИ ОРЪЖИЕ .

Сега ми се прави кьорав този помияр .
43
един независим
20.11.2009 07:58:32
0
0
ДОЛУ ПРЕДАТЕЛИТЕ давай Велизаре смачкай този боклук и национален предател Болен Сидеразов Гъзолизец [smash]
42
на Лара приятелката
19.11.2009 08:14:36
0
0
При този съюз със червената олигархия от ГЕРБ ще видим как ще излъжите националистите че сте патриотична партия .

Атака вече не съществува във Бургас , празен остана като спомен само клуба във кв. Славейков
41
Лара
19.11.2009 06:39:37
0
0
Ицо е самият Вожд. Няма съмнение. Това е стилът му. Агресия, наглост, простотия.
40
Ицо
19.11.2009 00:18:47
0
0
В България днес има един сигурен начин да познаеш подлеца, измамника, крадеца и човекоподобния българофоб. Щом чуеш фразата "АТАКА се разпада" виж кой я изгрухтява.
В.Сидеров
39
Ицо
19.11.2009 00:14:46
0
0
Абе от 2005 все това чувам,че се разпадаме,а ставаме все по силни.Ще се справим,и без скапаната ви пенсионерска телевизия.Много ми е интересно ако касабов,и симеонов бяха влезли в НС,кави щяха да ги ядат сега?Най вероятно щяха да си кютат,и мълчат като зашити задници.
38
Царица Йоанна
18.11.2009 08:41:02
0
0
Не се вайкайте а мислете как и кога да съэдадете нова националистическа партия на българските патриоти. Това е проблемът. И трябва да се открият нови лица с чисти помисли и нормално поведение. Лудостта на "Новия Левски" отблъскваше много народ. А че е нечист се видя от роднинството в Атака. Това трябваше да се пресече в самото начало. Затова дерзайте, оставете миналото зад гърба си и гледайте напред.
37
oчакващия
17.11.2009 19:23:30
0
0
искаме още предавания на Касабов давай все така
мачкай предателите Волен Болен Долен изми кяр и
гъзолизец Сидеразов.[rolling]
36
анонимен София
17.11.2009 14:10:41
0
0
От анонимен националист от София и тука из партия атака се носят слухове. Ченгето Борисов е извадил психиатричен медицински картон на Волен Сидеров от младите му години за това не е служил във казармата като обещава че ще го смачка ако даде това на медиите . След месец на размишления г-н. Сидеров приема да даде безусловната си подкрепа към ГЕРБ като получава и 10 000 000 Евро финансов стимул на обвързаност .
35
националист
16.11.2009 20:02:58
0
0
На курвата Сидеров , Борисов му бутна 10 000 000 за да млъкне и стана курвата на Борисов .
34
ДО - вичката
16.11.2009 18:35:22
0
0
що не се скриеш бе боклук мръсен ходи ти и семейството на Волен Болен Долен във кукерландия на психиятрия да се лекувате ръководството на атака лижат таците на Бойко те ще са политически трупове най скоро време
33
вичката
16.11.2009 18:11:31
0
0
има една поговорка в едно семеиство като свьрщат парите почват кавгите сигурно оня малоумник от кукерландия ги изхваща че не се отчитат с процентите от общинските далавери и ги грабна пищман националистите те пьк ревнаха като ощипани булки не става само с далавери трябва и отчет тьпанари забравихте как лижехте задници да станете я депутати я сьветници сега се пьчите само и вие не знаете до кога лизачи
32
Кака Сийка
16.11.2009 14:11:20
0
0
Атакиза, ето това изказване чаках! Де тоз късмет, ся да не вземеш да излъжеш и да чакам напразно.
Ей сега ще ти дам начален тласък с метлата!
31
16.11.2009 09:06:58
0
0
кво се каратe всички сте един дол дренки националисти
30
БУРГАЗЛИЯ НЕЗАВИСИМ - АТАКА
15.11.2009 20:43:43
0
0
АТАКА - СОФИЯ е вече политически труп семейството на Волен Болен Долен измикяр подлога ибрикчия и гъзолизец на ташаците на Бойко загроби АТАКА - СОФИЯ [spermatozoid][devil]
29
Националист
15.11.2009 19:41:29
0
0
Симеонов и Касабов ни предадоха! Напуснете парламента, мекерета. Ние гласувахме за Атака, не за хора, искащи пари от субсидията. Вън !
28
ДОКО,ДОКО
15.11.2009 17:31:38
0
0
Защо ревете всички в един глас върнете се малко назад,в мандата на миналия парламент и си спомнете колко излязаха от партиите с които бяха влезли в парламента и като какви останаха там,примери колкото искате!Но тогава никой не коментираше и не искаше напускането му,самия парламент,а тук проглушихте хората с вашите искания да напуснат общинския съвет!По тази логика в несебърския двамата влезли от листата на атака одавна трябваше да са история,така че мислете преди да говорите![rolling]
27
Кака Сийка
15.11.2009 12:49:42
0
0
Тарикатчо, ти обаче още си на кораба, виждам. Какъв го играеш там? Шеф на мишките?
26
тарикат
15.11.2009 12:43:45
0
0
Бре, паднал рейтинга на Атака на 4% и хайде да се разграничим от нея.
Когато корабът потъва първо се разбягват плъховете.
Ами като търсите партия с висок рейтинг най- ще ви приляга ГЕРБ.
25
страничен
15.11.2009 12:29:11
0
0
Симеонов хем се хвали, че е направил Атака и че още 10 като нея може да сътвори, намеквайки за телевизионната реклама, която й праваше, така също и насилствено изпращане на служители на СКАТ на митинги в София и др. подобни популяризаторски действия, хем пък не му харесвала Атака. Ми такава я направи , бе Валерка. Следващата партия- повече тояга, по- малко морков.
24
Кака Сийка
15.11.2009 12:17:37
0
0
атакизззз ли си, ззззтоп ли си, все ми е тая. И ти ще ми кацнеш на дръжката. Даже хич няма да си бръсна мустака, само краката, че току виж някой ме ощастливил на дърти години.
Готин, кака ти е печена мацка, покрай нея други мъже ни трябват, недей да ревеш сега. И спри болните мечти, че някой в Десант ще се гърми заради тебе.
Май много станахте мечтателите[magician]
23
atakizzzz
15.11.2009 11:30:57
0
0
какви мъже сте вие бургазлиите като ва гледам приличате на путки а каката да си обръсне мустака много да не се обажда вие това вестник ли го наричате вземете се гръмнете това е най противния и гаден парцал който съм виждал а телевизия скрап е най тъпата телевизия няма повече да гледам вашата телевизия или да ви чета парцала десант [tongue]
22
Кака Сийка
15.11.2009 10:11:44
0
0
Аз съм женско, бе каки, как ще ми обърнеш резбата на мен?
Ей, само секс ви е в простите кратуни, маскари с маскари. Пък тоз с резбата, той на мъжко налитал, сигурно сънува Болен в мокри сънища...
Иначе Бай Резба е прав - ама много предателски вестник било туй Десант, чета го от първия път с отвращение!
Отвратена съм от продажните кметове, които са набъркали в кацата с мед до лактите, отвратена съм от предателите на синята идея като дебелогъзия К.М., който за едни пари разби местната структура, отвратена съм от Боленчо и компания, който предаде идеята на национализма и опъна чадър над ДПС и започна като куче да лае щрещу истинските националисти, останали в Бургас. Отвратена съм от бездушието на държавния чиновник, който гледа как в едно село психично болна е превърната в секс играчка на цигани, а лекари оставят тази плът да се разлага от сифилис, без никой да си връдне пръста.
Отвратена съм от крадливите началници на важни постове, които тоз продажен Десант изобличи, а друтиге хубави вестници защитават мошениците.
Е как да не съм отвратена! А това с обръча на фирми в община Бургас и шофьорчето на Николов- Руждито, направо беше връх на предателството!
Айде поспрете се малко и всеки лют плювател на СКАТ, Десант и Валери Симеонов да си огледа първо кочинката и тогава да бълва.
21
Свети Никола
15.11.2009 06:56:59
0
0
Наближава Никулден! Шараните от Атака да си търсят нов гуру!Най-добре е да не се занимават с това, което не разбират - политиката!
20
atakizzzz
15.11.2009 04:51:53
0
0
Предатели четaт този весник какви българи сте вие бе педерастии бургазлии работите за БСП и ДПС . Най предателския вестник Десант и телевизия СКРАП булката била палава да не дойда аз да ви обърна резбите на всички .
19
към един българин
15.11.2009 01:25:13
0
0
Браво за коментара !!!

Да съгласен съм със теб този измамник Волен Болен Долен ни направи всичките на глупаци .

Как само ни манипулираше със това че все накой го предава за да си мълчим за неговото семейство което озурпира национализма .
18
един Българин
15.11.2009 00:55:51
0
0
Браво на Касабов и Валери че разобличиха Болен Долен Сидеров гъзолизец на Бойко и семейната му партия ,

този боклук се кълнеше пред паметника на Левски че няма да предаде България а тя каква стана .

Все ревеше че го предават а сега стана ясно че той е маниполатор и измамник и по този начин ни възпираше да му потърсим сметка много по рано .

Благодарение на това той вкара цялата си рода във парламента и преватизира българския национализъм . Изкам още предавания по паралакс за да го унищожиш този предател и мушенник , направи ни всичките на глопаци .[bouncing][bouncing][bouncing]
17
Ataka
14.11.2009 19:30:08
0
0
Това е групата на ЗАВИСИМИТЕ ОТ ВАЛЕРИ а не на независимите [lol]
16
oven
14.11.2009 19:22:15
0
0
katq kasabova e typa ovca
15
14.11.2009 18:59:50
0
0
До "разярен бранник" гледай ти да не дойдеш в Бургас бе ...... Стои си в София де не станеш загадка за специалистите
14
lud gidia
14.11.2009 18:14:01
0
0
не общината, а бургазлии са избрали валери за съветник. и нека не се забравя, че той и СКАТ спряха джамията в бургас, а не бурсуците като наркомана стойновски и лекето Човече с елече, дето гласуваха за тях. сега защо всички взеха да вият срещу автентичните патриоти, които не предадоха идеите на народа си. волен лизача ще вкара сега атакисти и талибани в бургас на кукуво лято. бургазлии са будни хора и не се лъжат лесно. пък общинските овци, дето блеят сега срещу групата на валери, онези същите, които са затънали до гуша в лайна и далавери, начело с мазния ни кмет, да си гледат работота. народът е избрал валери и само народът може да го отзове, а не общинските мисирки.
13
dobri
14.11.2009 15:40:01
0
0
След като са толкова принципни хора да напуснат Общинския съвет, тъй като за тях не са гласували толкова като личности, а по-скоро вълната партия Атака ги вкара в местния парламент. Ако се кандидатират като независими кандидати едва ли ще съберат достатъчно гласове за мандат. Това ще си проличи най-добре на следващите избори.
12
rammstein
14.11.2009 15:10:18
0
0
чувам, че храбретците/десетимата от запаса/били и за ревизиране на проекта ДЕТЕЛИНАТА-обект не само с общинско и национално значение-искат май приближени до тях фирми да изпълнят поръчката-то е ясно-а докато се изпълни проекта ще минат години заради болни амбиции на тези скапаняци.до сега пари нямаше-сега като има-пак няма да се прави заради оспорването в съда.а ние ще се борим в трафика и ще псуваме.само че валерката има 2 години за да си отгледа20 партии-иначе бургазлии ще го изритаме от местния парламент
11
brian johnson
14.11.2009 15:01:35
0
0
целта на екипа на ДЕСАНТ е да се измести фокуса на събитията от това, че техните шефове и местни феодали подмениха вота на избирателите си с напускането на групата на АТАКА от общинския съвет, след като вече си постигнаха целите си.като симпатизант на АТАКА не одобрявам това-разочаровахте ме господа и дами-БУРГАС вече не е зад вас
10
кентавър
14.11.2009 13:50:47
0
0
що ревете всички за тоя сопол Волен Не голи гледате че и за сопол не става. Ако не бяха СИМЕОНОВ И КАСАБОВ ИСТИНАТА ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО МУ НЯМАШЕ ДА ИЗЛЕЗЕ НА ЯВЕ.А тия псевдонационалисти марш из дупките си и гледайте турските сериали по другите телевизии . Не сте дорасли да гледате и разберете тв СКАТ ПОСЕРКОВЦИ ДРЕБНИ.Много сте храбри като сте анонимни що несе срещнете с тях двамата на живо ще се изтървете в гащите .Дребни пичи въшки ДЕТО ЛАЗЯТ ПО МЪДЕТЕ НА ВОЛЕНЧО И НЕ МОГАТ ДА СЕ НАРЕКАТ НАЦИОНАЛИСТИ А МЪДОЛИСТИ .
9
кумчо вълчо
13.11.2009 21:37:47
0
0
Талибаните на Волен се размирисаха! Завалиите! Още малко ще им е царството! Ама гледат и те да хванат келепира като вожда си Волечно. Само че няма да ги огрее. Докато дойде до тях, трябва първо да се уреди Капка, после Митко, после Деско, после тъста, после братовчедката на Капка, после балдъзата, после шурея. Ами България? Кучета я яли. Хубаво, че бургазлии им теглиха един шут в осраните задници на тия софийски лизачи и боклуци и откачения им предателски лидер. Бил втори Левски? Що за нахалство от този истеризиран неблагодарник! Защото ако не бяха парите и телевизията на Валери, Воленчо щеше да гледа парламента през фотографския си обектив. Но бургазлии не си поплюват. Те първи гласуваха арменския и българския геноцид. Те единствени спряха строежа на джамии в България. Първи те защитиха граничаря Михаил Цонков. Те започнаха подписка в защита на полицая Лисичков, дето гръмна мутрата. Те събираха подписка против новините на турски. Те скочиха срещу петролопровода. А какво правеше Волечно и софийските мекерета в това време. Клатеха си мъдете! Само Бургас ще оправи тая продажна шопска сган и България! Да живее Бургас!!! Да живее прогресивна и свободна България!!! Лизачите и говньовците вън от родината ни!!!
8
разярен бранник
13.11.2009 18:26:26
0
0
"Сидеров сбърка, защото можеше да преглътне язвителните реплики на Касабов и да изтрае. " - Та той да не е майка тереза ,че да го трае тоя гъз Касобов . Всички го траем уж заради В.Симеонов , а той /Касабов / осра всичко до което се докосна . Добре е че Волен го разбра що за ГОВНО е . А сега тая комунистическа подлога Касабов е независим , независим нанай - той е мръсен доносник и миризлив турски ага. Вън турското копеле Касабов от партията , той омаскари АТАКА , той продаде МАЙКА БЪЛГАРИЯ. Линч и бесило за Касабов и компания . Ох , ако ми дойде в София , аз неговата мамица мръсна...
7
Сергей Зайранов
13.11.2009 15:46:22
0
0
Лесно е под име бай Х.. да пишеш простотии,анонимно,като истрел от засада в гръб.Друг ти е прякора на тебе,друууг,ама нейсе.
Тук не става въпрос нито за група хора,противопоставили се на груга такава,нито за г-н Симеонов и г-н Сидеров.Тук става въпрос за отказ от идеи.В случай,че си избран от определен брой българи,повярвали в теб НЯМАШ ПРАВО да неглижираш идеите заради които си избран.Който го направи става политически труп.
Аз съм националист,обичам България,страдам като виждам как я продават,предават и ограбват.Страдам със страданията на редовия българин - избирател и единствения начин да се боря е като избера лидер,който мисли и чувствува като мен.Когато той предаде избралите го да ги представлява означава само едно: Такъв лидер не може и не трябва да говори от името на народа,защотозад него вече няма никой. Изпълнявайте си предизборните обещания.
6
ss
13.11.2009 15:45:13
0
0
Оня ден като гледах как Симеонов и Касабов плюят Волен като изоставени любовници ми стана жал за тях.Как за един ден можеш да станеш за резил
5
ere
13.11.2009 15:42:29
0
0
Сега турците взеха да гледат скат и да се радват.Браво на Симеонов
4
гжжао
13.11.2009 15:40:41
0
0
Бургаски боклуци, напускайте общинския съвет щом предадохте Атака.Стоите там само за заплатите. Като се отричате от Атака,освободете на истинските атакисти местата си.
3
pitankata
13.11.2009 14:41:36
0
0
Симеонов, ЗАЩО МАХНА ГЕОРГИ ЖЕКОВ И ЗАКРИ ЕДИНСТВЕНОТО АНТИКОМУНИСТИЧЕСКО ПРЕДАВАНЕ В ТЕЛЕВИЗИЯТА СИ ?
Явно предпочиташ водещи от средите на ДС за да канят другари от БСП да ни говорят срещу сегачния комунистически кадър Борисов ...за да объркате съвсем тъпоумния български народ(НАЙ-БЕДНИЯТ НАРОД В ЕС НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ УМЕН НАЛИ ).
СИМЕОНОВ, СИДЕРОВ, БОРИСОВ, СТАНИШЕВ, ДОГАН ... ЛЕГИОН .. ВСЕ ЕДНО И СЪЩО КОМУНИСТИЧЕСКО КОТИЛО ....
п.п. Симеонов, за такива приказки ТИ уволни Г. Ифандиев а сега приказваш като него ама с четири годишно закъснение. Бавно се развиват процесите в главата на националистите ха ха ха
2
mihalis
13.11.2009 12:46:57
0
0
volen predade bulgaria[cruel][cruel]
1
бай хуй
13.11.2009 10:09:23
0
0
Всички т.нар. националисти сте болни хора които могат да направят така че тая скапана държавица да я няма на картата.
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки