Айтос се превръща в бастион на ДПС, единствено „Българските патриоти“ могат да елиминират етническата партия


Айтос се превръща в бастион на ДПС, единствено „Българските патриоти“ могат да елиминират етническата партия
Снимки: Десант
23 Юни 2021, Сряда


Това споделиха местни жители на среща с кандидати за народни представители от коалицията между ВМРО, Воля и НФСБ

Автор: Десант

Айтос е български град, но българите в него стават все по-малко, а населеното място се превръща в укрепен бастион на ДПС. Всички възлови позиции в общината са заети от хора на етническата партия. Общинският съвет е доминиран от нея. За да започнеш работа някъде в града, задължително изискване е да знаеш турски език. В общината се говори на турски, в магазините се говори на турски...

Българите са принуждавани да продават жилищата и земите си - турската държава отпуска кредити с 2% лихва, за да се купуват тук имоти.

В разгара на предизборната кампания центърът на града е залят с транспаранти и плакати на ДПС. В региона са останали само две български села.

Всичко това споделиха айтоски жители на среща с кандидатите за народни представители във 2 МИР-Бургас от „Българските патриоти“. Местните бяха категорични, че това е единствената политическа сила, която се противопоставя на участието на ДПС във властта. Присъстващите се подписаха в подписката, която събира коалицията с искане за заличаване на противоконституционната партия. 

На срещата присъстваха водачът на листата на патриотите адвокат Христиан Митев, Николай Стоянов от ВМРО, Радослав Петков от „Воля“, Валери Ангелов, Йорданка Лазаринова, Марияна Лефтерова и Ивайло Стаматов от НФСБ.



Кандидатите за народни представители от трите политически сили, формиращи „Българските патриоти“, призоваха айтозлии за гласуват свободно и смело, като подкрепят идеите и програмата на коалицията, давайки гласа си за номер 16 в интегралната бюлетина.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена публикация


В категории: Политика

0
Коментара по темата

Добавете коментар

Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Моля, въведете защитния код
Последно Публикувано
Горещи дискусии
Вестник Десант от 2009 Всички права запазени. Уеб дизайн, уеб програмиране, опитмизация за търсачки